2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızım bir haftada 10 gram almış Çok üzüldüm sanırım sütüm yaramıyor. Şimdi 3 saatte bir 30 cc anne sütü + 30 cc mamaya başladık inşallah toparlar yavrum..
Bnmki doğduktan sonra 5.gününde doğdugu kilodan 150gram vermişti yine de başlamadık mamaya anne sütüne devam zaten doğduktan sonra kilo kaybı yaşıyomuş bebekler normalmiş

Kızım bir haftada 10 gram almış Çok üzüldüm sanırım sütüm yaramıyor. Şimdi 3 saatte bir 30 cc anne sütü + 30 cc mamaya başladık inşallah toparlar yavrum..

canim yetiyordur bebekler dogumdan sonra kilo verebiliyor su onlari sisirtiyo dis ortamda da sislik iniyo kilo vermiyo aslinda korkma sen emzir bolbol

Doğum yapan annelerr gece kaç saatte bir emziriyosunuz.. Bnm tosbağa bazen cok uyuyo kalkmıyo 3saat olunca ben kaldırıyorum artık bazı dr larda 2saatte bir emsin diyo.. Sarılık da var ilerlemesinden korkuyorum

kızlar normal doğum yapacaklar yeni bir sey öğrendim hemen sizle de paylaşmak istedim. iç camasiriniza zeytin yagi sürmek açılmayı kolaylastiriyormus ya da cinsel organının içine değil dışına sürerek masaj yapmak çok faydaliymis . içine surmeyin. ben bugün denedim üç gün boyunca yapicam bakalim suni sanci biraz gozumu korkutuyor en azindan
yediğim hurma ( bugün 15 tane yedim ) vajinama sürdüğüm zeytinyağı kolaylaştırır diye düşünüyorum

iyide sanci olmadan acilma olmazki

Ananas aldım yiyeceğim dogumu tetikleme özelliği varmış. Hadi bismillah :))(
İkisinin yapayım yarın adaçayını alacağım birde daha ne yapalım normal gelsin diye bilmiyorum @Humanist01 selin en azından 100 de olsa bir defa çıkmış benim 20 üstüne hiç çıkmadı

İkisinin yapayım yarın adaçayını alacağım birde daha ne yapalım normal gelsin diye bilmiyorum @Humanist01 selin en azından 100 de olsa bir defa çıkmış benim 20 üstüne hiç çıkmadı
bugün yine ayaklarımı bir saat sıcak suda beklettim canım. yürüyüş de yaptım cumya kadar artık ne yapsam o kar

Doğum yapan annelerr gece kaç saatte bir emziriyosunuz.. Bnm tosbağa bazen cok uyuyo kalkmıyo 3saat olunca ben kaldırıyorum artık bazı dr larda 2saatte bir emsin diyo.. Sarılık da var ilerlemesinden korkuyorum

Doğduktan bir hafta sonra doğum kilosuna ulaşmalıymş çocuk doktoru bize öyle dedi. Cuma günü 2 hafta olacak -170 gramdayız. 3 saatte bir beslenmesi gerekiyormş. Bizde kg kaybı olduğu için mecbur mamayla destekliyoruz.

Allah anali babali büyütsün.gözünüz aydın.masallah.

Canım gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün. Nasıl sezaryen birazcık korkuyorumda

Kizlar bizimde kontrolumuz vardi. Nst de sancim cikmadi.oglusun kafasi 40+2 cikti kilosuda normalin üstünde daha almasa bari dedi doktor normal istiyorum ilk etapta.sanciyi dogumhanede baglattilar nornal dogum sezeryan yapanlar vardi baya etkilendim.bi bebek dogumhaneden geldi agladikca benim gözlerim doldu ne müthiş biseymis kendim olsam daha cok heycanlanicam sanirim. Esimde disarda bekledi baya doğum provasi yaptik

Ay benimde. Makineye yalvarır gözlerle bakıyorum. Açılma yok deyince çok bozuldum. Dr da dedi sancın yok acilma olmaması normal dedi. Yıkıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…