2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yok canım 30 Mayıs Salı günü çağırdı ebe bizi de. O gün gidicez. Canı yanacak çok şimdiden üzüntü kaplıyor içimi

Bende onu düşünüyorum valla

Primada da yapışıyor ki. Kaka yapsın hemen almiyim az beklesin hemen popoya yapışıyor. Çişte bir sorun yok ama.

Prima kakada yapışmıyo bizim. Daha önce sızdırıyo diye sleepye geçmiştim ama yine prima alcaz sanırım

Kızlar bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz eşim arielin bebek deterjanı mı almış ben onu kullanıyorum birde yıkadıkdan sonra duralama yapıyormusunuz ben her yıkamadan sonra yapıyorum

Bendaja önce friendly kullandım şimdi dalin kullanıyorum. Durulama yapmıyorum hemen kırutma yapıyorum ben

molfixten memnunum ben birde onu dene istersen prima bizde sisi hep sirtina kadar sizdirdi

Bşzdede ilk haftalar prima sızdırmıştı ama bakalım yine denicem

simarik83 biz baştan prima kullandık Yen'i aldıklarımda pamuklar yapışıyor ama memnunuz

Tekrar denicem primeyı bakalım

Kızlar size bir tavsiyede buluncam. Friendly nin leke çıkarıcısı muhteşem. Sprey tarzında olan 7-8 lira bileydi ebebekte. Kakalı çamaşırlarda lekenşn üstüne sıkıp yıkıyorum tertemiz çıkıyor. Ayrıca kendi kıyafetlerinizde ve evde heryerde kullanabilirsiniz. Halıdaki çay lekemi falan çıkardı. Mutlaka deneyin

Kızlar sizin bebeklerin göz renkleri nasıl benim ki lacivert gibi ışıkta mavi gibi oluyo ne zaman tam belli olur acaba eve gelenler heo renkli gözlü bu bebek diyorlar ama ben emin degilim

Kakalı kıyafetlerini sıcak suda beyaz sabunla akıtıyorum ben. Bi nevi çitiliyorum :) Öyle atıyorum makineye leke falan kalmıyor. Siz de böyle yapabilirsiniz.

. Memnunum arielde bugün ilk defa kanalı çamaşır yıkadım çıkardı tabii önce hafif çiteledim sıvı sabunla yoksa hiçbir deterjan geçirmez kaka lekesini
Teşekkürler bundan sonra öyle yapacağım bir defa battaniyesine geldi oda zor çıktı. Bundan sonra daha çok olur hareketlere başlayınca

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum kızlar. Gece. Kalkıp eşime sahur hazırlayacağım. Bebeğe kalkıyordum. Buda eklendi. Gece yaşayıp gündüz uyurum artık

Kızlar sizin bebeklerin göz renkleri nasıl benim ki lacivert gibi ışıkta mavi gibi oluyo ne zaman tam belli olur acaba eve gelenler heo renkli gözlü bu bebek diyorlar ama ben emin degilim
Benimkide mavi gözlü doğdu hala mavi bizdede hiç Maviş yok büyük ihtimalle degisicek. Kardesiminki de dogdugunda lacivertti altı ayindan sonra değişti ela gibi suan

Kızlar bebişlerınz neler yapabılıo?bnm bebiş bayadr guluodu ama bgn hiçç gülmedi neden acaba
Çoktandır guluyo arada bi sesli guluyo☺ konuşunca dinliyo öyle keyifleniyo gı ğı sesler cikariyo konusuyo sözde ☺ kafasını kaldirmaya calisiyo. Bazen keyifsiz olabiliyolar gulmuyolarda

Benimkide mavi gözlü doğdu hala mavi bizdede hiç Maviş yok büyük ihtimalle degisicek. Kardesiminki de dogdugunda lacivertti altı ayindan sonra değişti ela gibi suan
Bakalım bekliyip görücez hayırlısı olsun bebisler iyi olsun da sorun degil ama insan merak ediyo

Kızlar bu gaz olayı için düzenli gaz ilacı kullanan varmı. Bağırsak tembellestirici bi etkisi olduğunu düşünen varmı. Kimyon kullanan arkadaşlar bebeğe bi zararı oldumu mide sine zararlı diye okumuştum biyerde. Ben kimyonu kendim ictigimde beni rahatlatti da bebege bi etkisi olmamıştı. Direk bebeğe vermekte kararsız kaldım

Kızlar bebeklerinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz eşim arielin bebek deterjanı mı almış ben onu kullanıyorum birde yıkadıkdan sonra duralama yapıyormusunuz ben her yıkamadan sonra yapıyorum
Dalan roxynin granül sabununu kullanıyorum ben.en doğal bebek deterjanıymış.kaka lekelerini çıkarmıyor ama.ikinci kere durlamıyorum.bebeği ne kadar hassas yetiştirirsen o kadar narin oluyor.yumuşatıcı olmadıktan sonra sorun olmaz.sadece kıyafeti uzun süre büyüklerin çamaşırlarıyla bir yıkamamak gerekiyor diyor uzmanlar.kızım 4 yaşında hala ayrı yıkıyorum ama uzun süredir normal deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum.birde kilotlarını dahi ütülüyorum.kız çocuğunu korumak daha zor hemen idrar yolu enfeksiyonu olabiliyorlar.

Bizimki şuanda ela gibi ama kahverengiye döner diye düşünüyorum.ilk 3 ay renk belli olmuyor.

Kızlar bebişlerınz neler yapabılıo?bnm bebiş bayadr guluodu ama bgn hiçç gülmedi neden acaba
Ben konuşunca gülüyor ama henüz sesli gülmüyor.çok keyfi yerindeyse aguluyor.2 gün sonra 2 aylık olucaz.ben ne zaman dönmeye başlıycak onu merak ediyorum.mesela altını açarken banyoya gidiyorum onu koltukta falan bırakıp.birdenbire dönmez herhalde aşama aşama uğraşır sanırım.

Cnm dha dönmeye cook vardr.enaz 4ay die bılıorum dha ellerınin üzerıne kalkmaları lazm.bnmkıde seslı gülmüo ama normalde gülüodu bgn ıkı uç kere guldu okdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…