2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Dr um 40 in çıkınca gel muayene edelim ona göre karar veririz, ilişki yasak demişti bu hafta gidicem bakalım, dikişler ne durumda

Kızlar benim kırkım çıktı 20 gün olmamıştı adet oldum hala sürüyo azaldı bitecek inşallah böyle erken erken olunca şaşırdım normalde düzenli adet olan biride değilim

al bendende o kadar merak ettigim konu o kadarbcok korkuyorum ki alttan cok dikisim oldu bide dikisler toparladi gerci kendini ama normal dogum dan sonra nasil cesaret ederim bilmiyorum

Aynı şeyleri yaşıyoruz memeyi verdikçe nasıl ağlıyor biberonu verdiğim dakika susuyor ağlamasına kıyamıyorum bende ne yapıyım...
Sutunuz var mı peki. Varsa eğer biraz ağlasın canım bişey olmaz . Hatta aç diye hemen biberon da verme .korkma açlıktan ölmezler :) benimki de arada yapıyor öyle bırakıyorum vermiyorum yarım saat falan sonra yine zor da olsa emiyor

Kızlar rota aşısı hakkında ne düşünüyosunuz? İkinci ayda oda varmış özel olduğu için sağlık ocağı söylemiyormuş. Doktorumuz söledi bizede. Ben tavsiye ediyorum dedi. Sizinkiler birşey söyledimi?

Ben yaptıracam rota ölümcül bir virüs bu sene salgın arkadaşımın kızı oldu kaç gece hastanede sabahladılar benim doktorum ilk kontrolde söyledi

Kızlar merhaba 50günlük olduk doğduğundan beri molfix kullanıyoruz şu zamana kadar hiç sorun yaşamamıştık ama 2gündür bebeğimin bacağının iç kısmına değen yeri tahriş etmiş bez küçük küçük soyulmuş sudocrem sürdüm bepanthol sürdüm hiç bir gelişme yok ne önerirsiniz bezi mi değiştirsek

Bezin numarasını büyütsen belki küçük geliyordur

Sütüm gürlemiyor ama var geliyor yani ama doyup doymadığını bilmiyorum mamayı doğduğundan beri veriyorum vermek istemesemde mecbur birde çok gaz sancısı var uyku nedir bilmiyor o yüzden sütüm birikmiyor sanırım

bir buyuk bedenini al cnm sıkıyor dur

Yakınlaşmayı geçtim sarılıp bir film keyfi yapsak o da yeticek Kızdan vakit bulamıyoruz ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…