2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ben yatak odama iyi ki karartma perde yaptırmıştım diyorum. Kızımı gece moduna alıyorum ve gece uykusuna alıştırmayın çalışıyorum. Şu perdeyi bulandan allah razı olsun. Çünkü gün ışığını gördüğü an gözlerini dikip cin gibi bakıyor :)

benimkigece cok sisık kalktigindan mubarek masallahi var gunduzde oyle hemen hemen her saat basi meme istiyir kv ve kayıpeder doymuyor diyor ama bu kilo nerden geliyo :))
Kv kpedere kalsa çocuk hep aç biz üvey anayız aç bırakıyoruz bilerek sinir oluyorum şu lafa benim gibi pozitif bir insanı bile bu laf depresyona soktu resmen ayyyy çok doluyum daha fazla yazmin ben

Uyurken meme almıyormu benim kız göeri kapalı emiyor gece :) çok tatlı oluyor gülüyorum gece o haline

Uyurken meme almıyormu benim kız göeri kapalı emiyor gece :) çok tatlı oluyor gülüyorum gece o haline
Aynen benim kızım da öyle gözler kapalı uyku modunda ama emmekten de vazgeçmiyor, en fazla 3 saat dayanıyor, miyavlama gibi bi ses çıkarıyor anlıyorum emziriyorum

Kv kpedere kalsa çocuk hep aç biz üvey anayız aç bırakıyoruz bilerek sinir oluyorum şu lafa benim gibi pozitif bir insanı bile bu laf depresyona soktu resmen ayyyy çok doluyum daha fazla yazmin ben
Bende aynı göğsümden süt akıyor kız küsüyor ağlayınca hemen doymuyor aç bu laflarına başlıyorlar

Uyurken gözü hiçbir şeyi görmüyor ki baygın gibi uyuyor Ağzını açıp memeyi veriyorum emmiyor. Ama gündüz hep memede telef ediyor beni. Bugün bu saat oldu daha uyumadı hiç 8 buçuktan beri uyanık.

Bizimkide arada öyle yapıyor uykuda şekerleme yapıyor on dakika göğsümde beşiğe koyunca gözler fal taşı gibi açılmış bir durumda

Kızlar iki sorum var.

Emzirirken birşey yiyip içme.

Ama benim içim yanar hep şu içerim.
Kimi bebegin genzine kaçar diyor, kimi çocuk hava yutar gaz yapar diyor. Hepsi anlamsız geliyor.

İkincisi ise gaz geldiği zaman karnına ılık kiraz cekirdegi koyuyorum. Görümcem geldi karnına çok sıcak koyma organları bir itine yapısir dedi.

Ay her kafadan bir ses bıktım valla

Birinci soruna cevap ben genelde su içiyorum şimdiye kadar birşey olmadı ilk defa duydum senden
İkinci sorunda da biraz saçma geldi organları yapışır demek

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum belki söylemişsinizdir bilmiyorum ama Ankara da olan kızlar özel hastane de iyi bi çocuk doktoru tavsiyesi olan var mı. Bebişinizin takibini nerede yaptırıyorsunuz.

Kızlar benim göğsüm doluyken kızım emerken tıkanıyor sizlerde de oluyor mu? Çok korkuyorum o an boğulacak diye. Öyle bir iştahla hızlı hızlı çekiyorki tıkanıyor

Kızlar benim göğsüm doluyken kızım emerken tıkanıyor sizlerde de oluyor mu? Çok korkuyorum o an boğulacak diye. Öyle bir iştahla hızlı hızlı çekiyorki tıkanıyor

Aynen canım bizde de o sorun var ve o hızla cekerken nefes almayı unutuyo resmen sonra tıkanıyo nefes almaya calışıyo ama baya zorlanıyo.

Bende aynı göğsümden süt akıyor kız küsüyor ağlayınca hemen doymuyor aç bu laflarına başlıyorlar
Ben bırak su içmeyi pasta bile yiyorum :) hiç bişey olmuyor ikinci soruna gelince bana saçma geldi ama gerçekliği varmı bilemem

Kızlar sizde de duygusallık varmı herşeye ağlamaklı oluyorum hemde saçma sapan şeylere bugün küme düşen takımın teknik direktörü ağladı diye nerdeyse aglayacaktım o kadar saçma ya

Bende özellikle emzirirken susuyorum su en çok o zaman içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…