2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar el emmekten konuşmuşsunuz.
Benimki de çok iştahlı emiyor. Tükürük salya var.

Ama beni asıl şaşırtan memeyi ısırıyor ara ara. 3-4 gündur var. Emiyor emiyor sonuna doğru kürt yapıyor. Düşsiz hali bile acıtıyor. Var mı sizlerde de

Ama beni asıl şaşırtan memeyi ısırıyor ara ara. 3-4 gündur var. Emiyor emiyor sonuna doğru kürt yapıyor. Düşsiz hali bile acıtıyor. Var mı sizlerde de
Canım benimde arada damağında sıkıştırıyor böyle çeketim derken
Bnm oğlumm oyun halısındakı oyuncakları dha farkedemıo,bşka şeylere ilgisini verıo szlerde durum nasıl
tv renkli parlak şeyler dikkatini çekiyor kızımın

Canım benimde arada damağında sıkıştırıyor böyle çeketim derken
tv renkli parlak şeyler dikkatini çekiyor kızımın
Ewt aynen insanlara bakmayı,koltuk,aılemn yanındaım buyuk sunger boplu balonlardan alıolar ona bakıo hatta ona delı oluo,uçuo resmen..ama oyun halısına koyunca yok yani zmnla oluck herhalde.birde bnmkı dışarı cıkmayı pek sevmıo..sessizleşp durgunlaşıo hatta uyuyo coğu zmn;)

Benimki de doyunca memeyle oynuyo sündürup sündürup bırakıyo henüz ısirma yok bakalim

Kızlar ne zamandır süt sağmaya başlamak istiyodum çünkü kızım 2 ayda 1700gr. Aldı acaba Sütüm mu az diye düşünuyordum ve sonunda başladım bugün. Göğsüm yumuşakken (emzirdikten 1 saat sonra falan) ki gün boyu emziriyorum sağ göğsumden 60cc soldan 30cc Sağdım. Daha Sütüm elimle sıkinca göğsumden fışkıriyor du. Ama kızımda emsin diye bıraktım sağmayı. Sağan arkadaslar sizce Sütüm iyi mi yetiyor mdr bebeğime. Aç olsa ağlar durmaz diyor annem. Kızım genelde sakin bir bebek gaz sancısı olursa ağlıyor.

Kızlar ne zamandır süt sağmaya başlamak istiyodum çünkü kızım 2 ayda 1700gr. Aldı acaba Sütüm mu az diye düşünuyordum ve sonunda başladım bugün. Göğsüm yumuşakken (emzirdikten 1 saat sonra falan) ki gün boyu emziriyorum sağ göğsumden 60cc soldan 30cc Sağdım. Daha Sütüm elimle sıkinca göğsumden fışkıriyor du. Ama kızımda emsin diye bıraktım sağmayı. Sağan arkadaslar sizce Sütüm iyi mi yetiyor mdr bebeğime. Aç olsa ağlar durmaz diyor annem. Kızım genelde sakin bir bebek gaz sancısı olursa ağlıyor.
canim pompayla bitene kadar siksanda gene bebege kaliyor merak etme. Bence yetiyor

Kızlar aşımızı dün yaptırdık. Ama bir şeye moralim bozuldu ben bebegimin caninin yanmasina ve aglamasına dayanamadigim için odada durmak istemedim eşime dedim sen dur ben çıkıyorum. Çıktım yine de ağlama sesi dışarıya duyldu. Ben de agladim. Ebe yani hemsire yanima geldi bir daha bebeginin yanindan ayrilma elini tut yoksa sana karşı güvensiz olur dedi.
O an o kadar kötü hissettim ki kendimi sucladim :(

Kızlar aşımızı dün yaptırdık. Ama bir şeye moralim bozuldu ben bebegimin caninin yanmasina ve aglamasına dayanamadigim için odada durmak istemedim eşime dedim sen dur ben çıkıyorum. Çıktım yine de ağlama sesi dışarıya duyldu. Ben de agladim. Ebe yani hemsire yanima geldi bir daha bebeginin yanindan ayrilma elini tut yoksa sana karşı güvensiz olur dedi.
O an o kadar kötü hissettim ki kendimi sucladim :(

O an o kadar kötü hissettim ki kendimi sucladim :KK43:
cnm annelıkte sncta öğrenıln bişe,bzlerde şurda 3aylık annelerz . aslında gerçkten güzel bişe demiş hiç takmayabılırdıde ama gerckten herşey aşı gbı olsa..cocuklarının amelıyat olmasını bekleyen anneler var bizler onlarn ellerını hiç bırakmamalıyz.bnde oğlumn rop muaynesnde cok kötü olmştm okdr ağlamştmkı dha doğmaması gerekn bebeğin gözüne tığla gezdiriolar bnde dayanamadm çktm ama o durumda bebeğim acı çekerkn yanında olmalydm hata..bizlerde öğrenicez inşallah herşey zmnla

O an o kadar kötü hissettim ki kendimi sucladim :KK43:
canım senin için söylemiş bebeğin seni hissetmesi daha iyi o anda senin kokunu duyması. Gerçi bende bugün açıya gidecem tekim üstelik akşam rüyama girdi nasıl atlatacağız bakalım

Ben de emdiktan sonra sağıyorum göğsüm yumuşakken 50 ml cıkıyor acaba yetiyor mıdır ben ds merak ediyorum. Valla benim bebiş de boyuna göre az kilo alıyormuş doktor öyle söyledi ve mama önerdi. Ben istemedim sütle devame diyorum. Ne zaman istese emziriyorum. Benim bebeğim dd 2 ayda en fazla ssnnki kadar alcaktır. 2. Ay kontrolüne gitmedik henüz. Ama boyu atmıştı.. kilo değil boy yapıyordur belki sütümüz:)ama ben de nerak edip 2. Ay kontrolünü dört gözle bekliyorum

Kızlar iki ay aşısına gittim güya bizim ebe dündü diyor bende bugün diye aklımda kalmış geçti dedi haftaya çağırdı perşembe yapıyoruz dedi iki ay aşılarını bir bu alı o gün yapılıyor felan dedi kızım hafta kadar 70 günlük olacak problem olmaz dimi zaten stres yaptım 3 tane birden olacak diye birde haftaya kaldı

Kızlar iki ay aşısına gittim güya bizim ebe dündü diyor bende bugün diye aklımda kalmış geçti dedi haftaya çağırdı perşembe yapıyoruz dedi iki ay aşılarını bir bu alı o gün yapılıyor felan dedi kızım hafta kadar 70 günlük olacak problem olmaz dimi zaten stres yaptım 3 tane birden olacak diye birde haftaya kaldı
Yok cnm hiç bişe olmaz,bzmkı de geç yapıldı

Back
X