2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aynen yapıyorum :) 80gr galan fark ediyor genelde :) bazen 50 gr az çıkıyo bazen 80 gr az çıkıyo hastanede :)
Kilo alımı nasıl bebeğinin ilk ay ve 2. Ay ne kadar aldı. Benim ilk ay 850 gr aldı az buldu doktor. Bu ay tartılma doğruysa 740 gr falan olacak. Az sanki. Gerçi 600-1000 gr arası alması gerekiyormuş. Doktorum bebeğimin iri olduğunu ve daha fazla alabilecdğini belirtti ve mama önerdi bana. O yüzden takıldım bu konıya. 52cm 4 kilo doğdu oğlum çünkü.sizin doğum kilonuz ve boyunux nasıldı?

Canım özel mesajına baksana bi özel bişi sorucam 3 dakikaya yzarım :)

İnşallah canım güzel haberler bekliyorum

İnşallah canım güzel haberler bekliyorum
Çok şükür canım çok şükür ortapediste gittik bu kez röntgen çekti ciddi bişi yok dedi çift bez kullan takip edelim sorun sayılacak bişi yokmuş dedi rabbim e şükür ilk ultrason çekildik ordaki adam önemli bir durum değil bezle düzelir dedi zaten çok şükür darısı başına inşallah

Benimki gece uyku sersemi emmiyor, ben uyandırip emziriyorum o da 2-3dk anca emiyo canım, ben yine de emziriyorum en azından susuzlugu gitsin diye

Kendisi uyanmıyorsa hiç uyandırma derim ben tabii yine de sen bilirsin :) Acıksa uyanır ağlar diye düşünüyorum ben. Bebişlerin uyku düzenleri bu aylarda oturmaya başlıyor, düzenlerini bozmamak lazım. Bize doktorumuzun ve sağlık ocağındaki hemşiremizin söylediği bu. Kızım 11 12 gibi son mamasını içiyor gece hiç kalkmıyor. Bu uzun süredir böyle. Kendi uyku düzenini kendisi kurdu. Ben bunu doktora ve hemşireye söylediğimde ne kadar şanslı olduğumu söylediler. Uyuyorsa sakın kaldırma dediler. Şimdilik böyle ileride de inşallah değişmez. Tabii uyandırıp emzirmek sizin kararınız ama doktorun bana söylediği bu :)

Ozaman bana uyku yok desene benim oğlan 3 saate bir uyanır emer geceleri kendi uyanır yani .hep böyle giderse zombi gibi gezicem evde uyku düzeni böyle giderse .mama daha çok tok tutuyor sanırım.

Ben de kaldırmak istemiyorum aslında ama gece sütü alsın vs. dendiği, bir de 2 ayda 1700gr. Aldığı icin içim rahat değil kaldıriyorum. benim kızım da 10 11 gibi emip yatınca en erken 3 te 4 te mızirdanıyo, biraz piş piş yapinca uyuyo aslında ama ben her uyanır gibi olduğunda bazen de kendim uyandırıp emziriyorum. O da iki çekip uyumaya devam ediyo.

Ozaman bana uyku yok desene benim oğlan 3 saate bir uyanır emer geceleri kendi uyanır yani .hep böyle giderse zombi gibi gezicem evde uyku düzeni böyle giderse .mama daha çok tok tutuyor sanırım.

Kızlar az önce kızım mukuslu kaka yaptı neden olmuş olabilir acaba? Bugüne kadar hiç olmamıştı böyle bir şey..

canım çok sevindim bende pazartesi gideceğim inşallah bizimde düzelmiştir. En önemli şey sağlık için ne güzel ferahlamıştır. İnşallah eşiminde güzel olur canım

Reactions: mnt
Kızlar 66 günlüğüz. Sanki emzirme süremiz kısaldı gibi. OncedenYarım saati geçerdi. İki gündur sanki 10 15 dk sürüyor. Kızım homurdanmaya ve memeye dişini geçirmeye başlıyor.

Sizlerin emzirme süreleriniz ne kadar acaba ?

2 dk ve 30 dk arasinda degisiyor ama genelde 15 dk falan emmiyor artik güclendiler ve daha cabuk cekip doyuyorlar diye duymusdum canim :)

2 dk ve 30 dk arasinda degisiyor ama genelde 15 dk falan emmiyor artik güclendiler ve daha cabuk cekip doyuyorlar diye duymusdum canim :)
Biz de on dk civarı keyif yapa yapa arada alıyor bırakıyor

canım çok sevindim bende pazartesi gideceğim inşallah bizimde düzelmiştir. En önemli şey sağlık için ne güzel ferahlamıştır. İnşallah eşiminde güzel olur canım
Canım hiç endişe etme en kötü ihtimal tam düzelmese bile ilerleme vardır zamanla oturacaktır yerine ama inşallah tam düzelmiştir iyi haberini bekliyorum allahın izniyle

Günaydın güzel anneler, gününüz güzel geçsin. Benim oğlu sube gözleri de ela maşallah hoşumuza da gidince belki ileride değişir diye fotografciya gittik iki gün önce fotoğraf çekildik bir aile bir bebek. Ne kadar tlf ve fotoğraf makinası olsada elinde fotoğraf başka oluyor.

Bir de kızlar bebegime sağ göğsümü emziremiyorum çok ağlıyor acaba aşılı kolu mu acıyor? Biz aşıyı perşembe yaptırdık bugün banyo yaptırabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…