2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın güzel anneler, gününüz güzel geçsin. Benim oğlumun da gözleri ela maşallah hoşumuza da gidince belki ileride değişir diye fotografciya gittik iki gün önce fotoğraf çekildik bir aile bir bebek. Ne kadar tlf ve fotoğraf makinası olsada elinde fotoğraf başka oluyor.

Bir de kızlar bebegime sağ göğsümü emziremiyorum çok ağlıyor acaba aşılı kolu mu acıyor? Biz aşıyı perşembe yaptırdık bugün banyo yaptırabilir miyiz?

Senin minik kız gece emmediği için az kilo alıyo olabilir mi? Sadece tahmin benimkisi doktorun daha iyi bilir sonuçta. Gece sütü daha yağlıymış ya. Bi de o kadar uzun süre emzirmeyince göğüslerin rahatsız olmuyormu. Bu gece benşm oğlan 6 saat uyudu. Çünkü çok yoruldu, temiz hava aldı ve gwç yattı. Benim göğüslerim kocaman oldu ve üstüm başım ıslaktı kalktığımda hep süt akmış. Mecburen uyandırıp emzirdim yoksa patlayacaktım. deli_mavi_59

Evet ben de aynı senin gibi düşünüyordum. 3 farklı doktora gittim hep bunu söyledim gece beslenmiyor o yüzden kilo alamıyor dedim. En son araştırma hastanesinde karar kıldım. Hepsi bana aynı şeyi söyledi. Gece uyuyorsa sakın uyandırma bırak uyusun dediler. Beslenme kadar uyku da önemli dediler. Gece emmiyor diye az kilo alıyor diye birşey yok dediler. 2 haftada 650 gram aldı. O zamanda gece kalkması olmamıştı Kızım dayısına çekmiş. Kardeşim de gece hiç kalkmazmış bebekken. Hatta annem onu ite kaka emziriyormuş memeyi reddediyormuş. Bizimkinde reddetme yokta benim o kadar çok sütüm yok. Çok kere sağdım sütümü en fazla 80 cc çıktı sağdan o da. Sol zaten hep sönük. Nasıl şey anlamadım. Sabah kalktığımda sağ dolu oluyor kızım onu boşaltıveriyor :) Bir daha dolmak bilmiyor sık emzirsem de. Doymayınca da ağlayıp duruyor. Mama veriyorum keyfi yerine geliyor susuyor. Bizde durumlar böyle

KIZLar konuyla alakası yok ama bilen var mı? Bildirimleri eposta olarak almam istemiyorum boşuna doluyor mail kutum

Uyku da çok önemli bebek için tabiki. Doktorların dediği önemli sonuçta. Benimde sağ göğsüm her zaman çok doluyo sol tırt :) 2 haftada 650 gr iyi maşallah. Bebişlerimiz iyi olsunda büyürler. 3 ay geçti bile :)

Valla ya 3 ay nasıl geçti anlamadım. Yok suyum yok nişanım geldi derken doğdular da büyüdüler bile maşallah Daha dün gibi kese kalp atışı muhabbetleri :)) Birlikte çıktık bu yola, bir de bizim bebişler aynı gün doğdu :) Bunları biraz büyütelim de ikincileri yola koyalım ( desem de inanma )

Kızlar kızım 66 gunluk ve bugün ilk defa eliyle oyuncağını yakaladı şaşırdım bidaha uzattım eline doğru ve tekrar yakaladi heyecanlanarak, artık büyüyoruz sanirim

Oyy maşallah bizimkinin eline alıp savurduğu tek şey ağız mendili, halay başı çeker gibi

Arkadaşlar kızımı dün hastaneye götürdüm ne olduysada hastaneden beri doğrü düzgün emmiyor hatta demin memeyi dayadım ağlaması arttı kafayı yiyecem ağlasa bile yerdi yavrum bir anda kesildi üzüntüden ağlıyorum.kakasını yapmadı 3 gündür gazı baya var çok üzülüyorum aç kaldı yavrum ağlarken uyudu öylece umarım meme reddi yaşamıyoruzdur

Canım kızına nazar değmiş olmasın var öyle pis gözlü insanlar. Nazar duası biliyorsan oku olmadı büyüklerine okut. Hemen öyle panikleme belki kaka yapamıyor diye sıkıntısı var eminim düzelecektir sen sıkma canını. Olmadı sağ biberonla ver doyur karnını.

Valla ikincinin şakasını bile yapıyor olman güzel:) ben şu an şöyle düşünüyorum. Arkada başka cocuk yokken büyün vaktim bebeğimle geçiyor. Bir de cocuk olsa ona nasıl vakit ayırırdım vs vs.. sanki diğerinin boynu bükük kalırmış gibi geliyor:)

Valla ya temmuzda 1 sene olcak burda takılmaya başlayalı :) ben 3-4 sene sonra 2. Yi düşğnebilirim :)

Daha önce burda yine birilerine yazmıştım elektrik süpürgesini açıp memeyi ver ama almazsa bekle illaki emecek. O olmazsa ayakta dolaşıp şarkı söyleyerek emzirmeyi dene

canım kakasını yapamıyor diye bebek rahatsız olmasın masaj yap karnına sıcak tut bebeği soğuk alınca da gaz yapıyor yada sıcak bir banyo yaptır iyice karnına masaj yap sen de baya üzüldün yoruldun etkilendin bebekler hemen hissediyor annelerin enerjisini sen moralini yüksek tut ki oda iyi olsun

Napacamı şaşırdım meme yemiyor deli gibi ağlıyır

Hiç bişi işe yaramıyo kakasını yapamadı için belki istek siz bilmiyorum ama üzüntüden demirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…