2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Maşallah inşallah bende görürüm o günü kısa zamanda ilaç vermekten hiç hoşlanmıyorum

Maşallah inşallah bende görürüm o günü kısa zamanda ilaç vermekten hiç hoşlanmıyorum

Bu arada kızın kakasını yapabildi mi canım? Yapamadıysa yüzüstü yatırmayı denesene. Öylece debelensin biraz. Benimkine çok faydası olmuştu bir keresinde, anında doldurmuştu.

Yapışıklık var ama ara ara mukuslar var hatta bazen avuç içinin yarısı kadar sadece mukus yapıyo
Anladım canım benm iki kere oldu o da inanılmaz sütlaç tüketmiştim o iki günde ondan oldu sanrm. Çünkü alerjisi olmayanın bile dokunur o kadar sütlaç:) ben yoğurt peynir ayran süt tüketebiliyorjn canım denedim. Sadece süt bana yaptığı gibi oğluma da gaz yapıyor azcık o kadar. Ama kakası uzadığında ben de şüphe etmiştim

Ben önce laktazm damla kullanacağım. Bit hafta sonra drla görüşüp duruma bakacağız inşaallah sizde de bizde de alerji çıkmaz. Çok zor bir süreç alerji

Bebislerinize yazlık giydirmeye başladık biz sizler de kısa kollu şort giydiriyor musunuz?
Bir de banyo her gun yaptirmak istiyoruz ama banyo ufak oldugu icin kuvetini salona getir götür zor oluyor siz nasıl yapıyorsunuz?

Ben düşün içine küvetini koyuyorum suyu ayarlıyorum bebeği altına öyle yıkıyorum sürekli sıcak oluyor tek olduğun için taşıyamıyorım böyle yöntem buldum banyo için daha kısa kol giydirmedim ben

Çok haklısın ama konu bebeğim olunca her şeyi takar oldum. Annelik delilik gibi bir şey. Doktor normal diyor. Doymadığını hissedersen mama ver yoksa verme diyor.

Ben kisa kollu badi ve sort giydiriyorum cnm .ama banyodan sonra uzun pijama alti giydiyorum. Bebegimi banyoda kucagim alip yikiyrz. Onun cok hosuna gidio

Onları tükettiğinde birşey yoksa alerjisi yoktur. Ya süt herkese gaz yapar canım normal yanii

Ben önce laktazm damla kullanacağım. Bit hafta sonra drla görüşüp duruma bakacağız inşaallah sizde de bizde de alerji çıkmaz. Çok zor bir süreç alerji
Aynen inşallah canım. Afedersin de sosiste bile süt proteini var. Üstünü okumadan bişey yemiyorum. Bugün ikinci gğn bakalım. Daha kakada değişiklik yok.

Çok haklısın ama konu bebeğim olunca her şeyi takar oldum. Annelik delilik gibi bir şey. Doktor normal diyor. Doymadığını hissedersen mama ver yoksa verme diyor.
Evet sende haklısın. Bende sürekli sıkarak bakarın göğsüme süt varmı diyee sürekli doyuyormu diye düşünüyorum. Ama aç olma ihtimaline karsı yine de meme veriyorum. Dediğin gibi delilik ama yapcak bişey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…