2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Artmayınca artmıyor gerçekten. Bünyesel belki de. Hiç yok değil var da kızım çok iştahlı bir bebek doymuyor. İlk iki ay mamadan çok kıstım direndim anne sütü diye, kızım aç kalmış, bir kilo bile alamadı. Mecbur arttırdık mamayı.
Bizim ikinci ayda gaz sorunumuz bitti. Yani bir yirmi gün önce falan. Kızım rahat rahat alttan üstten gazını çıkartabiliyor artık :KK48:
Maşallah inşallah bende görürüm o günü kısa zamanda ilaç vermekten hiç hoşlanmıyorum :(

Maşallah inşallah bende görürüm o günü kısa zamanda ilaç vermekten hiç hoşlanmıyorum :KK43:

Bu arada kızın kakasını yapabildi mi canım? Yapamadıysa yüzüstü yatırmayı denesene. Öylece debelensin biraz. Benimkine çok faydası olmuştu bir keresinde, anında doldurmuştu.

Yapışıklık var ama ara ara mukuslar var hatta bazen avuç içinin yarısı kadar sadece mukus yapıyo
Anladım canım benm iki kere oldu o da inanılmaz sütlaç tüketmiştim o iki günde ondan oldu sanrm. Çünkü alerjisi olmayanın bile dokunur o kadar sütlaç:) ben yoğurt peynir ayran süt tüketebiliyorjn canım denedim. Sadece süt bana yaptığı gibi oğluma da gaz yapıyor azcık o kadar. Ama kakası uzadığında ben de şüphe etmiştim

Çok şükür kan hiç görmedim hatta gizli kan da bakıldı o da negatif. Yavrum bugün uykusunda ağladı resmen. Dün aralıksız 7 saat uyumadı canı yanıyo belli ama neden :KK43: inşallah en kısa sürede bulunur bebeklerde rahat eder bizde. Bizim süt alerjisi 0.12 çıktı aslında negatif ama bu değer diğer sonuçlarla değerlendirilmeli yazıyo internette. Ph reduktan madde falan normalde negatif oluyo. Yok onlarda alerji belirtisi varsa ya tekrarlanıyo yada alerji teşhisi konuyo. Biizm doktor diyet yapma taraftarı. Düzelmezse tekrarlayalım dedi. Sen başladın mı diyete ne aşamadasın?
Ben önce laktazm damla kullanacağım. Bit hafta sonra drla görüşüp duruma bakacağız inşaallah sizde de bizde de alerji çıkmaz. Çok zor bir süreç alerji :(

Bebislerinize yazlık giydirmeye başladık biz sizler de kısa kollu şort giydiriyor musunuz?
Bir de banyo her gun yaptirmak istiyoruz ama banyo ufak oldugu icin kuvetini salona getir götür zor oluyor siz nasıl yapıyorsunuz?

Bebislerinize yazlık giydirmeye başladık biz sizler de kısa kollu şort giydiriyor musunuz?
Bir de banyo her gun yaptirmak istiyoruz ama banyo ufak oldugu icin kuvetini salona getir götür zor oluyor siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben düşün içine küvetini koyuyorum suyu ayarlıyorum bebeği altına öyle yıkıyorum sürekli sıcak oluyor tek olduğun için taşıyamıyorım böyle yöntem buldum banyo için daha kısa kol giydirmedim ben

İnsanları hiçbir zaman susturamazsın. Kilolu olsa da aman çok iri obez olucak derler. Yani ne yaparsan yap yorum yapıp canını sıkarlar. Sen prensesine bak bakalım sağlıklımı doktoru ne diyo. Eğer bir sıkıntı yoksa hiç mamaya başlama. Çünkü mama aldıkça rahatlığa alışıcak seni güçlü ememicek ve belkide Allah korusun sütün azalıcak. Herkese kulağını tıka kimseyi duyma.
Çok haklısın ama konu bebeğim olunca her şeyi takar oldum. Annelik delilik gibi bir şey. Doktor normal diyor. Doymadığını hissedersen mama ver yoksa verme diyor.

Ben kisa kollu badi ve sort giydiriyorum cnm .ama banyodan sonra uzun pijama alti giydiyorum. Bebegimi banyoda kucagim alip yikiyrz. Onun cok hosuna gidio

Anladım canım benm iki kere oldu o da inanılmaz sütlaç tüketmiştim o iki günde ondan oldu sanrm. Çünkü alerjisi olmayanın bile dokunur o kadar sütlaç:) ben yoğurt peynir ayran süt tüketebiliyorjn canım denedim. Sadece süt bana yaptığı gibi oğluma da gaz yapıyor azcık o kadar. Ama kakası uzadığında ben de şüphe etmiştim
Onları tükettiğinde birşey yoksa alerjisi yoktur. Ya süt herkese gaz yapar canım normal yanii

Ben önce laktazm damla kullanacağım. Bit hafta sonra drla görüşüp duruma bakacağız inşaallah sizde de bizde de alerji çıkmaz. Çok zor bir süreç alerji :KK43:
Aynen inşallah canım. Afedersin de sosiste bile süt proteini var. Üstünü okumadan bişey yemiyorum. Bugün ikinci gğn bakalım. Daha kakada değişiklik yok.

Çok haklısın ama konu bebeğim olunca her şeyi takar oldum. Annelik delilik gibi bir şey. Doktor normal diyor. Doymadığını hissedersen mama ver yoksa verme diyor.
Evet sende haklısın. Bende sürekli sıkarak bakarın göğsüme süt varmı diyee sürekli doyuyormu diye düşünüyorum. Ama aç olma ihtimaline karsı yine de meme veriyorum. Dediğin gibi delilik ama yapcak bişey yok :)

Back
X