- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #41.821
Bende düşünüyorum canım hatta eşim özel hastanelere fiyat sormuş araya tatil girdi ama yaptırmayı düşünüyoruz canımKızlar bebegimi sünnet ettirmeyi düşünüyorum ne kadar erken olursa o kadar çabuk iyi olur diyorlar kızlar ettiren var mi?
pembepatiks sen ne düşünüyorsun bu konuda canım?
Ben trabzon eşim rize:) sen nereliydin peki canim. cok komik oluyorlar ama
Ay tüm bebişler aynı sanırım :)Bnm bebeeğim hem çok neşeli hem sınırlı eline oyuncal verdığimde ağzına direk göturp ıstedığı seye alamazsa hem ağlıo hem bağırıo hemde resmn poposunu havaya kaldırp kaldırp sınırlenıo
Parol içebiliyorsun. Benimde gömülü 20 lik diş apse yapmıştı augmentin kullanmıştım sıkıntı olmadıKızlar emzirirken parol içebiliyoruz değil mi? Çok sık başım ağrımaya başladı uykusuzluktanBir de dişim apse yaptı onun da ağrısı var, çektirsem de kurtulsam..
Evet gunduz 3 saatte bir gece anca 4 saat oluyor. Deniyorum ama 2.5 3 saat dayanabiliyo en fazla. Emzirmeye calistigimda daha cok agliyor. Yaklasik 1 aydir emzirmeyle tam 1 ogun bile olmadi3 saatte bir mi veriyorsun? 4 saatte bir 120 cc mama vermeyi dene? Anne sütü alıyorsa aralarda da emzir. Mama aralıkları böylece uzar..
Benimkide ustune giydigi seyi emiyo elini emiyo vs agzi hic bos kalmiyo yani :)Benimki kumaş şeyleri yalıyo
Tam anlamıyla tutmayı da beceremiyor denk gelmiyo ağzına bazen elinde ki oda giydiğini tutup yalıyo o değil biberon ememiyo nasıl su verecem bilmiyom şimdi kaşıkla koymaya başladım ama
Lazerle yakılarak mi yoksa kesilerek mu oldu sünnet canım ücret ne kadar?Ben oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirsin ve herşey çok güzeldi sadece sünnet esnasında ağlamış o da canı yandığından değil ben yanında olmadığmdan.. hastanede lokal anesteziyle oldu. Ne pansuman na baska bisey.. normal bezini bağladım 1 haftada hiçbişey kalmadı tavsiye ederim.
eşin fiyatı sormuş ya canım ne kadar demişler ?Bende düşünüyorum canım hatta eşim özel hastanelere fiyat sormuş araya tatil girdi ama yaptırmayı düşünüyoruz canım
İçini sıkmak gbı olmasın ama en zoru 4.ay aşısı4. Ay aşıları yaklaşıyor ve ben stres olmaya başladım. Bu sefer eşimde yok yanımda nasıl tutucam offf çok ağlayacak
4. Ay aşıları 2. Ay aşılarının aynısı. Bunda sadece verem yok. O zamanda çok ağlamıştı dayanamamıştım şimdi büyüdüler daha çok canları yanarİçini sıkmak gbı olmasın ama en zoru 4.ay aşısı
Yandık yani ben 2. Ay aşısında yarım saat susturamadım. Bunda 2 tane mi olacaklar4. Ay aşıları 2. Ay aşılarının aynısı. Bunda sadece verem yok. O zamanda çok ağlamıştı dayanamamıştım şimdi büyüdüler daha çok canları yanar
Yandık yani ben 2. Ay aşısında yarım saat susturamadım. Bunda 2 tane mi olacaklar
Ben ikinci ay aşısınada tek götürdüm binada tek gidecez çok berbart yaaa insan dayanamıyor4. Ay aşıları yaklaşıyor ve ben stres olmaya başladım. Bu sefer eşimde yok yanımda nasıl tutucam offf çok ağlayacak
Yaaa gerçekten miİçini sıkmak gbı olmasın ama en zoru 4.ay aşısı
Evet 2 bacağa vurulcakYandık yani ben 2. Ay aşısında yarım saat susturamadım. Bunda 2 tane mi olacaklar
Ben ikinci ay aşısınada tek götürdüm binada tek gidecez çok berbart yaaa insan dayanamıyor
Cnm hangi hastane hatırlamıyorum ama 400 ile 500 arasiydi özellerLazerle yakılarak mi yoksa kesilerek mu oldu sünnet canım ücret ne kadar?
eşin fiyatı sormuş ya canım ne kadar demişler ?
Kızlar size birşey danisacagim bir derdim var kimseye anlatamıyorum kv aslında değil eşimin halasi o büyütmüş esimi .kvlik yapıyor bana .bebeğim doğduğunda beri kendi bebeği gibi davranıyor oğluma ben hamile kaldım oda psikolojik olarak hamile kaldı doğum yaptım eve geldik oda doğum yapmış gibi yürümeye başladı bir olay olmuştu sütüm kesildi dedi.annem diye seviyor oğlumu .yeğenlerinin öyle sahipleniyor ki çocuklar annesi yerine koyuyor onu kaynım annesine anlatmaz derdini gider halasına anlatır .oglumuda sahiplenmeye kalktı ben tepki gösterdim .ben bu çocuğu isrmtedigim gibi severim sen karisamazsin dedi bana .şimdi aramızda biraz limoni .oğlumu her sevişinde beni afakanlar basıyor yenemiyorum bir türlü .ne yapmalıyım sizce nasıl davranmaliyim aşamiyorum bu duyguyu çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?