- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #6.001
Canım maşallah oh büyümüş miniğin sağlıkla devam etsin inşallah hepmeraba kızlar.bebeği gördük.bugün tam 6 haftayı doldurduk doktorda 6+1 günlük görünüyo dedi.kalp atışını da gördü.dinletti de herşey normal dedi.5 mm ymiş şuan.bir de bazı testler istedi devlet hastanesinde de yaptırabilirsin dedi.arabızda yaptıranlar var mı devlet hastanesinde muayene olmadan yaptırabilirmiyim acaba
Gözün aydın canım maşallah fındıga geriden gelme hepimizde var artkDoktordan çıktım şimdi, çok şükür kalp atisini duyduk. 4 gun geriden geliyormusum tahmin etmistim zaten yumurta 4 gun gec catlamisti. Onun disinda hersey yolunda simdilik.
Canım günlerimiz aynı ya kalp atışını kendim duymuş kadar oldum valla maşallah tebrik ederim :) karından mı bakıldı ?meraba kızlar.bebeği gördük.bugün tam 6 haftayı doldurduk doktorda 6+1 günlük görünüyo dedi.kalp atışını da gördü.dinletti de herşey normal dedi.5 mm ymiş şuan.bir de bazı testler istedi devlet hastanesinde de yaptırabilirsin dedi.arabızda yaptıranlar var mı devlet hastanesinde muayene olmadan yaptırabilirmiyim acaba
Ben devlette yaptırdım canım sabah aç karnına gidiyosun muayene oluyosun ilk muayenem dedim ben oyleyddi de hemen testlerini yapalm dedi. 4 tup kan tam idrar aldımeraba kızlar.bebeği gördük.bugün tam 6 haftayı doldurduk doktorda 6+1 günlük görünüyo dedi.kalp atışını da gördü.dinletti de herşey normal dedi.5 mm ymiş şuan.bir de bazı testler istedi devlet hastanesinde de yaptırabilirsin dedi.arabızda yaptıranlar var mı devlet hastanesinde muayene olmadan yaptırabilirmiyim acaba
Vajinal bakmadı, bende teklif etmedim, az önce başka bir doktora gittim o da Vajinal bakmadı 10 gün sonra gelmemi söyledi, illaki bu hafta görünecek diye bir şart yok diyerek içimi rahatlatti, ilaçlarımı kullanmam yönünde telkin edip gönderdi, b en ilk gebeligimdeki notlarıma baktım 8 haftalıkken duymuşum kalp atışlarınıVajinal den de mi goremedi
Çok normal b n mde agzımın tadı çok kötü. Özellikle yemek yedikten sonra halsizlik tavan akşama kdr uzanasım var. Çok normal 1 ay a kdr biter inşallah bu şikayetlerimizkızlar ben de 7+1 oldum aşırı halsizim ağzımın içi zehir gibi ve özellikle sizde de mi öyle akşamları 7 aylık hamile gibi oluyorum karnım cok şişio göğsümü zaten gectim artık kocaman oldu gergin dokunamıyorum bile..bazen bir kilo fazla cıkıyorum bazen eksik anlamadım bişey hemen bir kilo almam normal mi sizinde öyle mi
Vajinal bakmadı, bende teklif etmedim, az önce başka bir doktora gittim o da Vajinal bakmadı 10 gün sonra gelmemi söyledi, illaki bu hafta görünecek diye bir şart yok diyerek içimi rahatlatti, ilaçlarımı kullanmam yönünde telkin edip gönderdi, b en ilk gebeligimdeki notlarıma baktım 8 haftalıkken duymuşum kalp atışlarını
Gözün aydın canimmm tebrikler ☺Doktordan çıktım şimdi, çok şükür kalp atisini duyduk. 4 gun geriden geliyormusum tahmin etmistim zaten yumurta 4 gun gec catlamisti. Onun disinda hersey yolunda simdilik.
inşallah canım çalısıyorum akşama kadar işyerinde perişanım buarada folicasid ve progestan 200+200 sabah aksam kullanıyorum sanırım onların da yan etkileri cokmus allah hepimizin yardımcısı olsun inşÇok normal b n mde agzımın tadı çok kötü. Özellikle yemek yedikten sonra halsizlik tavan akşama kdr uzanasım var. Çok normal 1 ay a kdr biter inşallah bu şikayetlerimiz
Tebrikler canım gözün aydın. Çok sevindim senin adına. ☺meraba kızlar.bebeği gördük.bugün tam 6 haftayı doldurduk doktorda 6+1 günlük görünüyo dedi.kalp atışını da gördü.dinletti de herşey normal dedi.5 mm ymiş şuan.bir de bazı testler istedi devlet hastanesinde de yaptırabilirsin dedi.arabızda yaptıranlar var mı devlet hastanesinde muayene olmadan yaptırabilirmiyim acaba
aynen canım benimde sağ ve sol kasığıma zaman zaman ağrılar giriyor geçiyor ilk başlarda doktora sormuştum olabilir normal şeyler demişti bende takılmıyorumkızlar benim sag tarafımda bi sızı var adet sancısı gibi değil ama hissediorm sabahtan beri. sizdede oluyormu ? normal dimi kızlar ? ara ara gecıyor sonra tekrar oluyor canımı acıtıcak kadar değil ama
Benimde bazen giriyor çıkmıyor. Bende dr à sordu . Rahmin buyuyor. Yaşaman normal böyle şeyleri demişti.aynen canım benimde sağ ve sol kasığıma zaman zaman ağrılar giriyor geçiyor ilk başlarda doktora sormuştum olabilir normal şeyler demişti bende takılmıyorum
Merhaba canım bende özel bir hastaneye gidiyorum ama devlette yaptırdım testlerimi doktorunu çok taktir ettim ayrıca normalde çalıştıkları hastane kazansın isterler dışar da yaptırınca bozula biliyorlar. Beni muayne etti sonra tahlil yaptırmadığımı söyledim tahlilleri istedi 5 tüp kan ve idrar alındımeraba kızlar.bebeği gördük.bugün tam 6 haftayı doldurduk doktorda 6+1 günlük görünüyo dedi.kalp atışını da gördü.dinletti de herşey normal dedi.5 mm ymiş şuan.bir de bazı testler istedi devlet hastanesinde de yaptırabilirsin dedi.arabızda yaptıranlar var mı devlet hastanesinde muayene olmadan yaptırabilirmiyim acaba
canım bende geçen hafta aynı senin gibiydim.7. haftada bana 4+4 demişti çok üzülmüştüm. aramızda az zaman var ben daha bugün duydum inşallah sende duyacaksın kötü düşünme emi kendine dikkat etVajinal bakmadı, bende teklif etmedim, az önce başka bir doktora gittim o da Vajinal bakmadı 10 gün sonra gelmemi söyledi, illaki bu hafta görünecek diye bir şart yok diyerek içimi rahatlatti, ilaçlarımı kullanmam yönünde telkin edip gönderdi, b en ilk gebeligimdeki notlarıma baktım 8 haftalıkken duymuşum kalp atışlarını
Amin canım inşallah artık korkmak yok tamam mı bak annesi senin minik mucizen uslu uslu büyüyor.
Gözün aydın canım maşallah fındıga geriden gelme hepimizde var artk
Gözün aydın canimmm tebrikler ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?