Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Polip de var kist de var canım. Yapıyor olabilir. Minoset içtim ben de. Dış gebelikten korkuyorum hala. İnşallah doğaldır. Cumaya aldım kese randevumu. İnşallah gözükür. Son adet tarihim 5 hafta + 3 ama gebelik tarihi 4 hafta civarı çıkacaktır geç döllenmeden ötürü.
Dış gebelikte kahverengi kanama olur canım birde hangi tüpteyse orada geçmeyen bir batma tarzında ağrı olur.bence o ihtimali ele sen.iyi düşün iyi olsun
Çok süper bir fikir , ben de heyecan yaptım eşime anlattım şimdii , doğuma yakın açar büyük bir eşyasını yada eksiklerini alırız dedim , belki de doğum parası olur , eşim de onayladı
Çok süper bir fikir , ben de heyecan yaptım eşime anlattım şimdii , doğuma yakın açar büyük bir eşyasını yada eksiklerini alırız dedim , belki de doğum parası olur , eşim de onayladı
Ben 40 haftamı doldurmak üzereydim sezeryan yapıldı.şindide mart sonu ya da nisanın 1-2 si gibi sezeryan olurum herhalde. Ne burcu olacak bizim fasülyeler acaba?
Ben 40 haftamı doldurmak üzereydim sezeryan yapıldı.şindide mart sonu ya da nisanın 1-2 si gibi sezeryan olurum herhalde. Ne burcu olacak bizim fasülyeler acaba?
Allah aşkına bebeğine biraz güven. Valla aç güzel bir müzik dinle bir kitaba başla. Bir dua oku ılık duş al rahatla güzel anne. Bebeğin de bunu istiyordur mutlaka.
Boğa burcunu bilmiyorum ama sanırım Koç'tan sonra boğa var. Benim de aşılama Can'ım aşılama tarihim 13 temmuz. Alttaki takvim muhtelemelen önde gidiyor
Aman erkek oldumu tamam yandın hrp inatlar. Allahım eşim ve erkek kardşeimden cok cektim cenelerinden :) ben öylemşyim bak bende koçum hahah hepsinden inat