2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Internetten guvenerek alisveris yaptiginiz siteler var mi? Catlak onleyici biseyler alacagim da internete cok guvenme dediler size sorayim dedim. Orjinal olmayan urun satan siteler cok fazlaymis.

Canim ben dermomarket.com sitesinden cok sık alışveriş yaparim.güvenilir.taksit imkani da var

Kizlar dun cok yorgundum 9 da yattim.gece 3.5 malum lavoba ihtiyaci..yatakta don dön yokkk.daha da uyuyamiyorum.gece yalniz oturdum .kurdum.da kurdum.agliyorummmm.size de oluyor mu boyle
..
Ben bu durumda bir kitap onerebilirim. Onceden 3 dusugum oldugu icin kurmak nedir iyi bilirim. Kitapcida rastlayip hamilelikten once almistim. 9 ay 99 esma adi. Her haftanin sikintisina gore dualar(Allah'in ilgili ismini veriyor) sag elimi karnima koyup okuyorum. Evhamlar ucuveriyor :) oneririm.

Bayanlar catlak kremi konusu acilmisken kullananiniz var mi? Hic tecrubem yok. sadece tuyleri beslemesin diye yagli bir sey yerine nemlendirici bir sey istiyorum. Malum 2 marka var ama hangisini almali? Bir de gunes koruyucu kullaniyor musunuz yuzunuze. Zararli diyorlar uv filtresi oldugundan. Bilgi kirliligi cok. Gebelikte guvenli bilgiye ulasmak ne kadar da zor.

15 ders 4 gün gidiorm ama berbat bir program
İdare anlayışsız olursa 15 saat 5 güne de yayılır. Bazıları çok pislik yapıyor anlayışsız davranıyorlar. Niye böyle yaparlar anlamıyorum bizlerin önceliği olması gerekir hatta ama bunu düşünmüyorlar. Allah yardımcın olsun canım benimde 22 saat. 1 gün boş 1 gün 2 ders diğer 3 gün full giriyorum. Full olan bir günde nöbette var eve Nasıl geldiğimi bilmiyorum o gün. Doktordan nöbet muaflığı için rapor bile almayı düşünebilirim 11-12 hafta daha var çünkü 24 e.

IMG_5571.webp
Kızlar minnacık bir göbiş çıktı :)) deli_mavi_59 deli_mavi_59 :))

Son düzenleme:
beni
15 ders 4 gün gidiorm ama berbat bir program
benim 12 ders vardi 4 gune yaymislar okulda sehir disinda 50 dk suruyor mide bulantisiyla diken ustunde gidip geliyordum allahtan okula benim branstan ikinci bir tayin oldu dersim 6 saat oldu 3 gun gidiyorum derler bir bos bir dolu yayilmis durumda :(yine de hic yoktan iyidir diyorum :(

Bayanlar catlak kremi konusu acilmisken kullananiniz var mi? Hic tecrubem yok. sadece tuyleri beslemesin diye yagli bir sey yerine nemlendirici bir sey istiyorum. Malum 2 marka var ama hangisini almali? Bir de gunes koruyucu kullaniyor musunuz yuzunuze. Zararli diyorlar uv filtresi oldugundan. Bilgi kirliligi cok. Gebelikte guvenli bilgiye ulasmak ne kadar da zor.

Ben palmersın kakao yağlı vücut losyonuyla hamileler için olan kremini aldım ama daha kullanmadım cumartesi doktora bi sorayım dedim yinede. Sonuçta 12 haftayı bile doldurmadım

Eki Görüntüle 1893227
Kızlar minnacık bir göbiş çıktı :)) deli_mavi_59 deli_mavi_59 :))

Ay bende hamile kalmadan önce o miktar göbek zaten olduğu için karnım büyüyünce nolcam metak ediyorum :KK48:

Internetten guvenerek alisveris yaptiginiz siteler var mi? Catlak onleyici biseyler alacagim da internete cok guvenme dediler size sorayim dedim. Orjinal olmayan urun satan siteler cok fazlaymis.
Canım n11 den alabilirsin. Orda şahıs değil şirket satışı var. Yani güvenilir. Orada kremler ugun fiyatta dün baktım.

Dün gece migrenim tuttu çok kötüydüm. Fayda etmese de parol aldım:( inş birşey olmaz.

Ben önceki hamileliğimde dermoecza da mustela almıştım. Hiç çatlamadım en uygun da ordaydı bi alana bi bedava
Ama kaç arkadaşım aldı onlar çatladı. Bence yapı meselesi. Çatlayasımız varsa altın yağı da olsa çatlarız:(

Öğretmen arkadaşları kıskanıyorum açıkçası. Bizim iş yeri 8-18. Mühendis olduğum için sürekli sahadayım fabrikada :KK43: geceleri de telefonlar geliyor hep sıkıntı. Keşke bizim de 3 gün olsa :/
Ayy bendeee. Ahh ahh bu yoğun çalışma temposu:(
Herkese merhabaa.. bende varım beni de alın aranızaa :))
Hoşgeldin hamişcik:) hayırlı olsun
Mustela streching miydi neydi:)
Gene alcam ondan bakalım inş gene çatlamam. Ama çok marka var. Sakın badem yağı gibi aktardan alan kullanmayın derim nacizane. Aşırı tüylenme yapıyor:(

Dün gece migrenim tuttu çok kötüydüm. Fayda etmese de parol aldım:KK43: inş birşey olmaz.

Ben önceki hamileliğimde dermoecza da mustela almıştım. Hiç çatlamadım en uygun da ordaydı bi alana bi bedava
Ama kaç arkadaşım aldı onlar çatladı. Bence yapı meselesi. Çatlayasımız varsa altın yağı da olsa çatlarız:KK43:

Ayy bendeee. Ahh ahh bu yoğun çalışma temposu:KK43:

Hoşgeldin hamişcik:) hayırlı olsun

Mustela streching miydi neydi:)
Gene alcam ondan bakalım inş gene çatlamam. Ama çok marka var. Sakın badem yağı gibi aktardan alan kullanmayın derim nacizane. Aşırı tüylenme yapıyor:KK43:

Tabi yapi meselesi ama en aza indirgeyebiliriz diye dusunuyorum. Annemde hic catlak yok 3 cocuk dogurmus. Benimde derim catlayacak gibi degil ama yine de hic belli olmaz surekli nemli tutmak lazim. Birde bol su icmek lazim gunde 1 lt zor iciyorum su tuketimini arttirmam lazim yoksa catlayabilirim

Back
X