2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Slm kizlar neler yapıyorsunuz Nasılsıniz? Ben cuma gününden beri hastayım bugün biraz toparlandim grip mi nezle mi ne olduğunu anlamadım yattığımda yerden kalkacak halim yoktu.

Bu sabah uyandigimda karnım çok farklıydı bildiğiniz sol tarafım top gibi şişmiş sağ taraf boştu elimle dokunduğumda baya sert top gibi hissettim henuz hateketlerini hissetmiyorum. İlerleyen haftalarda böyle olur bir tarafa toplanir ama şimdi çok erken değilmi ya kalkıp lavaboya falan gidince düzeldi ama tedirgin de oldum randevum haftaya daha çok var
Geçmiş olsun canım. Ben henüz birşey hissetmiyorum ama ani hareket yapınca karnım acıyor. Belki senin bebek yan dönmüşse öyle olmuş olabilir. Bende haftaya gidexeğim doktora. İnşallah bebeişlerimiz iyidir canım.

Geçmiş olsun canım. Ben henüz birşey hissetmiyorum ama ani hareket yapınca karnım acıyor. Belki senin bebek yan dönmüşse öyle olmuş olabilir. Bende haftaya gidexeğim doktora. İnşallah bebeişlerimiz iyidir canım.
Cok teskkur ederim. Ay inşallah iyilerdir cnm ben kızımda daha rahattim aslında bunda biraz daha evhamliyim sanırım okuduğum şeylerin etkisinde kaldım. Eşim bile bariz gördü sağ tarafım dağ gibi çıkmıştı ortaya. Benim de ani hareket yaptığımda ya da aniden hapsurdugumda birden bir sancı giriyor 1 dk sürmeden geçiyor. Hepsi allah emanetler sağ salim kucagimiza alırız inşallah.

Cok teskkur ederim. Ay inşallah iyilerdir cnm ben kızımda daha rahattim aslında bunda biraz daha evhamliyim sanırım okuduğum şeylerin etkisinde kaldım. Eşim bile bariz gördü sağ tarafım dağ gibi çıkmıştı ortaya. Benim de ani hareket yaptığımda ya da aniden hapsurdugumda birden bir sancı giriyor 1 dk sürmeden geçiyor. Hepsi allah emanetler sağ salim kucagimiza alırız inşallah.
İnşallah cnm amin hepsi allah a emanet.

Bi cocuk doktorunu soyluyorlardi ama isim hatirlayamadim canim dedigin doktor olabilir ama bebegi o kadar yol getirmek zor olur tabi. Biz bir sekilde gidiyoruz benim doktorumda maslakta bende ortalama 1 saat yol cekiyorum ama bebegim icin icime sinen doktor oradaydi o yuzden katlaniliyor bir sekilde. Bebegi o kadar uzaga goturmem tabi anadolu yakasinda doktor bakarim. Sadiye hanim icin olumsuz bisey duymadim canim icini rahat tut hersey yolunda gidecek bebekler saglikli bir sekilde gelecek:) bugun bir arkadasim dogum yapti ben bile inanilmaz heyecanlandim cok sukur saglikla aldi kucagina. Darisi basimiza:)

bende anadolu yakasindayim 10 ekimde centralde muanem var bakalim nir doktor daha var ikisi arasinda karar vercem bakalim harbiden doktor cok zor

Ben tefonu elimde uzun süre tutunca elim kolum uyuşur canım. Seninde böyle ise sorun etme. :) ama senin b12 vitmini eksikliğin olabilir. Bence doktora söylemelisin. Ben cok uzun zaman önce oluyordu ordan biliyorum et ye bol bol :)
Yanit icin cok tesekkurler. Doktor henuz kan degerlerime bakmadi. Vitamin demir vermedi.bu hafta sonu randevum.hayirlisi simdi doktoru bir arayim.

Ben tefonu elimde uzun süre tutunca elim kolum uyuşur canım. Seninde böyle ise sorun etme. :) ama senin b12 vitmini eksikliğin olabilir. Bence doktora söylemelisin. Ben cok uzun zaman önce oluyordu ordan biliyorum et ye bol bol :)
uykuda sıçrama da çok yapıyo b12 eksikliği

kizlar bütün yemeklerden tiksindim sadece meyve yiyebiliyorummmm bebegim umarim kizmiyordur bana.

paket sütler de içilmiyor zararlı bi de meyveliler de çok şekerli sanırım bu gidişle hiç içmeyeceğim süt

Ev yapimi yogurt iyi degil diyorlar disardan sut almam icmem o yuzden. Cam siselerde aliyordum marketten o da bardakta icinde kokusu burnuma geliyor. Paket sut en mantiklisi benim icin. Hic icmemektense tercih ediyorum mecbur. Meyveli sut icmiyorum bana da tatli geliyor

Ya cnaım ben başardım beyaz peynir yemeyi. İnşallah sende başarırsın :) bende pınar labne yiyorum canım. Ben bebekliğimden beri yumırta beyazı yemedim. Kimse onu ağzıma sokamaz :)

Amin canim da cok zor benimki oyle boyle bir tiksinti degil peynir kutusuna elim degse yarim saat yikiyorum o derece:) bende yumurtanin beyazini sevmem midem bulaniyor yiyince ama sarisiyla agzima atinca nefes almadan yutuyorum:) omlette falan zaten 3 yumurtaysa 2sinin beyazini koymuyorum falan bide cok fazla pisiriyorum anca oyle:) aman ya ne takintiliyim simdi farkettim:) o yuzden de hep ac kaliyorum iste:)

slm kızlar süt içmek istiyorum fakat içemiyorm ya midem bulanıyor ya da canım istemiyor süt yerine yoğurt ve ayran yetersiz mi hamilelikte süt içmek zorunlu mu

canan karatay ve ahmet aydının kitabında okumuştm evet yoğurt,ayran,kefiri öneriyor.Süt kemik erimesine yol açıyormuş ama hamileyken içmek gerekiyor diye annem zorluyor süt içen annelerin bebekleri daha tatlı oluomuş:)
Ben yaZacaktım ki arkadaş detaylı yazmış.
Oğlum da gıda alerji hastalığı var. Çok zor günler geçirdik şimdi daha iyiyiz ama tam iyileşemedi. 7 yaşına kdr zor. O nedenle beslenme konusunda uzmanlaştım. Sütün faydadan çok zararı var ama fermente olmuşu her derde deva
Oeynir yoğurt kefir... bunları tüketmek lzm. :)
bende anadolu yakasindayim 10 ekimde centralde muanem var bakalim nir doktor daha var ikisi arasinda karar vercem bakalim harbiden doktor cok zor
Bende central ı düşünüyorım nir arkadaşım önerdi hatta 2. Esraydı sanırım dr unun adı. Oraya da bakacağım:)

Kizlar kollarinizda veya elinizde karincalanma veya uyusma hissediyor musunuz ara sira? Bugun ilk kez hissettim. Tirsttim biraz.
Hamilelikte çok normalmiş o karıncalanma. Ben de 4ay çekmiştim ama dr u bilgilendirmek gerek yine de.

Ben 7. Ayda kısmi felç geçirmiştim. Doğumla beraber geçmişti. Odaya gittiğimde normaldim. O bile hamilelikte normalmiş:) hamilelikte felç olunabiliyormuş;) saltanatımızın tadını çıkartalım. Çok kafaya takmadan ama temkin ilerleyerek.... muahh

Bu ağız tadı bozukluğu ne zaman geçicek kaçıncı haftada bi bilgisi olan var mı :olamaz:
Allah ım ne çektim bu ağızdan hamilelikte yaa :sinirli::sinirli:

kizlar bütün yemeklerden tiksindim sadece meyve yiyebiliyorummmm bebegim umarim kizmiyordur bana.
Üzülme:))
O senden beslenio zaten. Sen ne yersen kendine bakmış olursun:) onlar bizden herrr ihtiyaçlarını alırlar zaten ne kdr alacaklar ki kalsiyum demir vitamin vs.. ama bizim de kendimize iyi bakmamız lazom.
Fakat bu zamanlarda pek mümkün. Olmuo tabi ebnim de berbat geçti yeni yeni toparlanıyprum:(
Valla aş ermeden geçenlere gıpta ediyorum maşallah sübhanallah

Back
X