2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım gobegin çıktımı ben daha surmeye başlamadm pek cıkmadı daha doğrusu yemek yemiş gibi cıkıyo akşama doğru gerilmedide heralde catlamam şu aşamada diye surmedim bekliyorum iki kutu biooille başlıcam bekliyo stogum =)

kızlar ben de Lierac Phytolastil Jel Çatlak Kremi almayı düşünüyorum kullanan oldu mu içinizde

Ben de 2 kutu aldım şimdiden başladım kullanmaya. En iyisi bu sanirim, türkiye'de 200 ml 100 TL saniyorum. Ben iş toplantisi icin Almanyaya giden bir tanıdığa 65 TL ye aldırdım. Fransız ürün ama yurtdisinda daha ucuz. Giden birine aldırma imkanı olursa aklınızda olsun.
Banyoda da islakken bebe yağı sürünce nemli kalıyor hemen içine çekmiyormus.
İlk haftalarda bio oil sürdüm o tüylenme yapıyor e vitaminli ve besliyor.

Şu da bir gerçek ki vücut tipi çatlağa müsaitse zayıf Veya kilolu da olsak , istersen lierac banyosu yap istersen zeytinyağı içinde yaşa yine de çatlıyor. Bizimki sadece azaltma veya önlem olabilir...

Son düzenleme:

Bebeğin boyu 4.5 cm ı geçtiyse 11.haftanda yapılır canım. .
İkili test 11-14 haftalar arası min 4.5 cm max da 9 cm e kdr yapılıyor diye biliyorum. Doktorum öyle söylemişti.

Gunaydin....

Belirtiler azalıyor diye evham yapanlara selamlar.. Bugün benim de modum bu. Kontrole kalan 17 gün ama bana göre 17 asır

Diyorum ki nisan 2017 anneleri olarak bir ultrason cihazı alalım aramızda para toplayıp, evham yaptıkça da sırayla bakalım...

Annelik insana psikopat şeyler düşündürebiliyor. . Allaha emanetler evet Allah korusun miniklerimizi , ama bu duygusal dalgalanma ve evhamlar da hormonların bize hediyesi sanırsam...

Ben 12. Haftada gitmiştim. 12+5 ti hem belki cinsiyet söyler doktor diye.

nöbet ücretli olunca isteğe bağlı oldu nöbet tutmuom ama müdür yardımcısı da aynı müdür de ne diyim zorlanıorm Allaha havale ettim

Teşekkür ederim canım.. bu arada parol için korkma benim doktorum her dönem kullanabilirsin dedi. Bende de romatizma var çünkü ve sonbahar kış hayattan soğutuyo beni bakalım napacam

Kızlar aile de cinsiyet baskısı ya da etrafla rekabet haline sokulan , size negatif şeyler yansıtan var mı ? Varsa nasıl davranıyorsunuz ? Ben katliam yaratacak kadar doldum resmen , gece öyle bi kustum ki burnumdan çıktı ağladım basıl yandı genizlerim sırf stres ve sıkıntıdan kustum

kızlar merhaba bende de mide bulantısı+kusma 9 haftanın sonunda başladı ve aşırı kötüyüm iştahım da pek yok. ne yapıcam bilmiyorum

canım ailede cinsiyet baskısı şu bu umrunda olmasın. sonucta cinsiyeti belirleyen de baba.
sen kendi sağlığını düşün boşversene !

Canım bizim cinsiyet üzerinde hiçbir etkimiz yokki, babaları belirledi. Sen sıkma canını, hiçbişey ne senden ne miniğinden önemli değil. Tahmin edebiliyorum bazen yorumlar bile can sıkıcı olabiliyor. Sırf bu nedenden cinsiyet belli olmadan söylememeyi düşünmüştük biz ama yapamadık öyle ne yazıkki

kızlar hem midem bulanıyo hem de acaip acıkıorm bu sıralar gözüm hiçbir şeyi görmüyor :)sizler ne durumdasınız ?
Y yumoscuk midem bulanmıyor hiç ama çok sık acıkıyorum. 12de öğle yemeği yediysem 15'te atıştırmak için meyve kuruyemiş gibi şeyler arıyorum hemen akşam yemeğine kadar. eskiden pek ihtiyaç duymazdım

hımm 12+ lı haftalarda yani o zaman haftaya bi daha giderim napim artık zaten bu beni takip eden doktor değil o bana 11 eylül de gel demişti teşekkür ederim bilgi için

canım ailede cinsiyet baskısı şu bu umrunda olmasın. sonucta cinsiyeti belirleyen de baba.
sen kendi sağlığını düşün boşversene !

İlk bebeğim erkekti çok güzeldi , evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım hem zenginle evlendi hem oğlan iyi kapak attı etti diye laflar duydum , düğünün birinde sürekli bebekliğimden beri benle kızını rakip gören kadınla denk geldim karşım da ağladı etti bi kaç kişiye nasıl evlendi öyle biriyle bi de oğlu olucakmış benim kızım daha iyiydi falan demiş , sonuçta rabbim imtihan etti ben bebeğime kavuşamadım, oh iyi ki öldü dediler yine sustum , hamile kızı sürekli beni etiketliyor hamile fotoğrafların da sonra yanlışlıkla oldu diyor , annemi aradı annesi Mevlüt için çağırmış napıyorsun nasılsın Hala senin kızda Yok mu bişey ilk soruları bunlar ben hamile olduğumu kimseye demeyeceğim anne deme sakın dedim ama bu görgüsüzlükleri beni yıldırdı , doktor kız olabilir dedi eltim hemen onun artık oğlu olmaz o şansı gitti bu bakalım ne olcak diye yorum yaptı hemde bende duydum kız erkek benim için de artık farketmiyor ilk başlarda eşyaları kalmasın o üzüntü içim de olmasın diyordum ama kız dediğinden beri şöyle süslerim böyle yaparım ederim kendimce mutlu oluyorum , kendi annem de oğlan o oğlan diyip iyice basıyor , kayınpeder zaten diğer eltileri daha üstün gördüğünden sabah 7 de eve baskına geldi annemde kalıyoruz dedik utanmayıp oraya geldiler sabah erken kalkınca da kötü oluyorum biliyor kusuyorum böyle hamile mi olur bilmem ne , resmen balkona attım kendimi ağlıyorum saatlerdir öyle doldum

Ben 12. Haftada gitmiştim. 12+5 ti hem belki cinsiyet söyler doktor diye.
diğer hafta cumartesi falan gitmem gerek ozaman bende perşmebe gidince belki bakar diye düşünmüştüm neyse hayırlısı olsun ben yine de perşembe giderim 10 gün sonra da ikili test için gideerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…