- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #11.941
Canım gobegin çıktımı ben daha surmeye başlamadm pek cıkmadı daha doğrusu yemek yemiş gibi cıkıyo akşama doğru gerilmedide heralde catlamam şu aşamada diye surmedim bekliyorum iki kutu biooille başlıcam bekliyo stogum =)Ben 2 3 farkli marka alacagim icin ozellikle birini her eczanede bulamiyorum ugrasmak da istemiyorum hepsini bir yerden alayim ciksin istiyorum. Dermomarket guzel bir siteye benziyor ordan alacagim galiba bakalim. Bende su an bio oil kullaniyorum almistim bitsin diye onu kullanayim 2 haftaya biter zaten sonra digerlerine gececegim
kızlar ben de Lierac Phytolastil Jel Çatlak Kremi almayı düşünüyorum kullanan oldu mu içinizde
İnşaallah dediğiniz gibidir inşallah bebeğim sağlıklıdır 2 li test 11. haftada yapılır değilmi 11. haftanın bitmesi gerekmez perşembe gittiğimde ense kalınlığı ölüçülür mü acaba
Ben 12. Haftada gitmiştim. 12+5 ti hem belki cinsiyet söyler doktor diye.İnşaallah dediğiniz gibidir inşallah bebeğim sağlıklıdır 2 li test 11. haftada yapılır değilmi 11. haftanın bitmesi gerekmez perşembe gittiğimde ense kalınlığı ölüçülür mü acaba
nöbet ücretli olunca isteğe bağlı oldu nöbet tutmuom ama müdür yardımcısı da aynı müdür de ne diyim zorlanıorm Allaha havale ettimİdare anlayışsız olursa 15 saat 5 güne de yayılır. Bazıları çok pislik yapıyor anlayışsız davranıyorlar. Niye böyle yaparlar anlamıyorum bizlerin önceliği olması gerekir hatta ama bunu düşünmüyorlar. Allah yardımcın olsun canım benimde 22 saat. 1 gün boş 1 gün 2 ders diğer 3 gün full giriyorum. Full olan bir günde nöbette var eve Nasıl geldiğimi bilmiyorum o gün. Doktordan nöbet muaflığı için rapor bile almayı düşünebilirim 11-12 hafta daha var çünkü 24 e.
Eki Görüntüle 1893227
Kızlar minnacık bir göbiş çıktı :)) @deli_mavi_59 :))[/QUOTE
Masallah canim.fotoyu gordugum icin soruyorum bu fotolar hafta hafta yaziyorsunuz ya hangi programi kullaniyorsunuz?
Dün gece migrenim tuttu çok kötüydüm. Fayda etmese de parol aldıminş birşey olmaz.
Ben önceki hamileliğimde dermoecza da mustela almıştım. Hiç çatlamadım en uygun da ordaydı bi alana bi bedava
Ama kaç arkadaşım aldı onlar çatladı. Bence yapı meselesi. Çatlayasımız varsa altın yağı da olsa çatlarız
Ayy bendeee. Ahh ahh bu yoğun çalışma temposu
Hoşgeldin hamişcik:) hayırlı olsun
Mustela streching miydi neydi:)
Gene alcam ondan bakalım inş gene çatlamam. Ama çok marka var. Sakın badem yağı gibi aktardan alan kullanmayın derim nacizane. Aşırı tüylenme yapıyor
Maksimum 2 ay bence bacaklarına kalçana sırtına galan sürersin ben daha yeni başladım sadece kadınıma sürüyorum şimdilikben de bugun almayı düşünüyorum canım bir kutusu nekadar gidiyor
Kızlar aile de cinsiyet baskısı ya da etrafla rekabet haline sokulan , size negatif şeyler yansıtan var mı ? Varsa nasıl davranıyorsunuz ? Ben katliam yaratacak kadar doldum resmen , gece öyle bi kustum ki burnumdan çıktı ağladım basıl yandı genizlerim sırf stres ve sıkıntıdan kustum
Canım bizim cinsiyet üzerinde hiçbir etkimiz yokki, babaları belirledi. Sen sıkma canını, hiçbişey ne senden ne miniğinden önemli değil. Tahmin edebiliyorum bazen yorumlar bile can sıkıcı olabiliyor. Sırf bu nedenden cinsiyet belli olmadan söylememeyi düşünmüştük biz ama yapamadık öyle ne yazıkkiKızlar aile de cinsiyet baskısı ya da etrafla rekabet haline sokulan , size negatif şeyler yansıtan var mı ? Varsa nasıl davranıyorsunuz ? Ben katliam yaratacak kadar doldum resmen , gece öyle bi kustum ki burnumdan çıktı ağladım basıl yandı genizlerim sırf stres ve sıkıntıdan kustum
Y yumoscuk midem bulanmıyor hiç ama çok sık acıkıyorum. 12de öğle yemeği yediysem 15'te atıştırmak için meyve kuruyemiş gibi şeyler arıyorum hemen akşam yemeğine kadar. eskiden pek ihtiyaç duymazdımkızlar hem midem bulanıyo hem de acaip acıkıorm bu sıralar gözüm hiçbir şeyi görmüyor :)sizler ne durumdasınız ?
Al benden de okadar..kızlar hem midem bulanıyo hem de acaip acıkıorm bu sıralar gözüm hiçbir şeyi görmüyor :)sizler ne durumdasınız ?
hımm 12+ lı haftalarda yani o zaman haftaya bi daha giderim napim artık zaten bu beni takip eden doktor değil o bana 11 eylül de gel demişti teşekkür ederim bilgi içinBenim bulantılarım da 11. hafta geçmeye başlamıştı, ablamınsa hiç bulantısı kusması olmadı mesela şanslı kesimdendi :)
11. haftada 2li tarama yapabiliyolar bildiğim kadarıyla ama en doğruya yakın ölçüm 12. hafta yapılıyormuş doktor öyle demişti
canım ailede cinsiyet baskısı şu bu umrunda olmasın. sonucta cinsiyeti belirleyen de baba.
sen kendi sağlığını düşün boşversene !
Canım bizim cinsiyet üzerinde hiçbir etkimiz yokki, babaları belirledi. Sen sıkma canını, hiçbişey ne senden ne miniğinden önemli değil. Tahmin edebiliyorum bazen yorumlar bile can sıkıcı olabiliyor. Sırf bu nedenden cinsiyet belli olmadan söylememeyi düşünmüştük biz ama yapamadık öyle ne yazıkki
diğer hafta cumartesi falan gitmem gerek ozaman bende perşmebe gidince belki bakar diye düşünmüştüm neyse hayırlısı olsun ben yine de perşembe giderim 10 gün sonra da ikili test için gideerimBen 12. Haftada gitmiştim. 12+5 ti hem belki cinsiyet söyler doktor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?