2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
N11 e cok guvenmiyorum canim ya bir kac arkadasim husrana ugradi o yuzden orasi kafamda soru isareti aslinda
Gerçi ben eczaneden alıcam uğraşmıycam internetle. :) 4. Ayda lieraca başlıycam. Şuan baby yağ ve nivea body losyonu kullanıyorum. İkisini üst üste sürüyorum alana kadar :)

Can'ım benim doktorum önerdi mutlaka bunu sür yüzüne leke olursun hamilelikte diye solente Pregna diye bir ürün hamileler için özelmiş ben de ilk kez duydum ama kullanınca beğendim ,ayrıca bana lierac sebamed gibi çatlak önleyicilerin tek kullanımlık boylarından verdi bir avuç hangisini beğenirsen onu al diye ...karar veremedim henüz

kızlar ben de Lierac Phytolastil Jel Çatlak Kremi almayı düşünüyorum kullanan oldu mu içinizde
Canım ablam kullandı hiç çatlağı yok. Bende alıcam ondan doktorum zaten bunu yazdı kağıda al diye. Çatlaklar ırsi. Annemde çatlamıştı bize hamileyken. Benim vücüdum çatlamaya cok müsait. 2 kilo alıp versem hemen çatlıyorum.

Canlar bana doktorum iki marka önerdi BABE ve MUSTELA ben BABE aldım(92₺ sanırım). reçete.com diye bir site var bu tarz ürünleri hep oradan alıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. testerlar yolluyorlar çok hoşuma gidiyor:)

Bende de var o kitap her hafta ayri zikirler rahatlatiyor insani

şimdi bi arkadasımla görüştüm ikiz bebek doğurmuştu lierac kullandım hiç işe yaramadı badem yağı ve kakao yağı kullandım hiç çatlamadım dedi nekadar doğru bilmiyorum kızlar kafam karıştı

Canım sen de hepsinden sür :) gündüzleri lierac sür. Akşamları yağ :) ben gerçi her banyodan sonra bebe yağ yada vücud losyonu sürerim. Cok rahatlatıyor. Tavsiye ederim.

Gerçi ben eczaneden alıcam uğraşmıycam internetle. :) 4. Ayda lieraca başlıycam. Şuan baby yağ ve nivea body losyonu kullanıyorum. İkisini üst üste sürüyorum alana kadar :)

Ben 2 3 farkli marka alacagim icin ozellikle birini her eczanede bulamiyorum ugrasmak da istemiyorum hepsini bir yerden alayim ciksin istiyorum. Dermomarket guzel bir siteye benziyor ordan alacagim galiba bakalim. Bende su an bio oil kullaniyorum almistim bitsin diye onu kullanayim 2 haftaya biter zaten sonra digerlerine gececegim

merhabalar kızlar
hiçbir hamilelik belirtim yok benim ve çok korkuyorum o sebeble aslında çarşamba günü geldim doktordan bir sıkıntı yoktu ama perşembe günü için yeniden randevu aldım başka doktora keşke midem bulanlasydı diyorum uyku halinde de değilim enerjim de çok yüksek bebeğimin kalbi atıyor mu diye çok merak içindeyim

Bugun mide bulantisi bas agrisiyla uyandim ve az once kustum 11. Haftadan sonra benim mide bulantilarim artti hic kusmayan ben 2.kez kustum 10 gun icinde
Cok keyfim kacti ya insAllah devam etmez

Canım endişelenme, benim kontrolümde dündü. Doktor bu ay belirtilen büyük bi hızla azalıcak sakın panik yapma, olması gereken bu, enerjin de yeniden artıcak uykulu halinden eser kalmıcak dedi. Yine için rahat edecekse git tabi doktora ama sık ultrasonda bebeğe zarar veriyor diyorlar. Allah'a emanet diyip, iyi olmaları için dua edeceğiz. Bi dahaki aya da inşallah hareketleri hissetmeye başlarız

Bugun mide bulantisi bas agrisiyla uyandim ve az once kustum 11. Haftadan sonra benim mide bulantilarim artti hic kusmayan ben 2.kez kustum 10 gun icinde
Benim hala bulantılarım var sabah boş mideyi kustum. Halsizlik hiç kalmadı.Ve hala zofran kullanıyorum. Allahım hepimize kolaylık versin

ama benim daha 10. haftam yeni bitti 11. haftaya başladım ve hiç belirti yok 12. haftadan sonra belirtiler kayboluyormuş hoş başından beri belirtim yok iki tane düşük yaptığım çok korkuyorum doktorlar beni zaten 15 günde bir çağırıyorlar ama ben dayanamayıp hafta bir gidiyorum iki doktora birden gidiyorum anlaşılmasın diye:) 2 li tarama için 11 eylüle çağırmıştı doktor ama perşembe gittiğimde 11. haftada oluyorum acaba yapar mı test

Canım benim bir arkadaşım var düşüğü olmadı hiç soruyorum hiç bulantım yok diyor gayet enerjik maşallah. Bi sorun olduğunu göstermez bence bulantının olmaması. Bazıları şanslı kesim bulantısız ve rahat geçiriyor. Bense serum ve ilaçlarla geçirdim bulantıları.

Aynen canım benim vardı ama daha da şiddetlendi kusmalarımda korkmuyor Değilim açıkcası

İnşaallah dediğiniz gibidir inşallah bebeğim sağlıklıdır 2 li test 11. haftada yapılır değilmi 11. haftanın bitmesi gerekmez perşembe gittiğimde ense kalınlığı ölüçülür mü acaba

Benim bulantılarım da 11. hafta geçmeye başlamıştı, ablamınsa hiç bulantısı kusması olmadı mesela şanslı kesimdendi :)
11. haftada 2li tarama yapabiliyolar bildiğim kadarıyla ama en doğruya yakın ölçüm 12. hafta yapılıyormuş doktor öyle demişti

Ben lierac da kullandm bademkakaoyagı ve bikaç yağ karışımı..dönüşümlü olarak..yine de az miktarda catlagım var.bence o kişinin vücut tipiyle alakalı.kullandıklarınla fazla çatlamayı onler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…