2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim fena bilirim onu ılık birseyler ic sonrasin seker yada pastil varsa onu agzinda tut yavasca erisin.en kisa yoldan da hemen uyumak.baska turlu gecmiyor sabaha hafifler insallah

Ne yaptıysam geçmedi , yumru gibi kaldı orda resmen zorla uyudum ağlaya ağlaya , şimdi de azıcık var :( bu reflü değil dimi midem de bi yanma Yok çünkü

Humasah cok guzel bi isim canim, osmanlida sarayda kullanilan isimlerden biri. Cok hosuma gider benimde :) hayırlı olsun isimleriniz:KK200:

Guzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah gosterir minnos cinsiyetini:KK46:

teşekkür ederim canım :KK200:

1/620 yazıyor bende
diğerleri 1/100000 çıkmış
yaş riski fazla gibi geldi bana ama senin de öyleyse ben de 30 yaşındayım demekki normali bu. :)
Şimdi gördüm bende canım 1/1.300 yazıyor benimde 15 ekimde 25 olucam bende

Kızlar ya ben sırt üstü yatamıyorum artık. Yani sırt üstü yattığım zaman kasıklarım, karnım ağrımaya başlıyor hafiften ve bir baskı,ağırlık hissediyorum. 1-2 gündür farkettim. Sizde de oluyor mu?

Kızlar ya ben sırt üstü yatamıyorum artık. Yani sırt üstü yattığım zaman kasıklarım, karnım ağrımaya başlıyor hafiften ve bir baskı,ağırlık hissediyorum. 1-2 gündür farkettim. Sizde de oluyor mu?

Ben bacaklarımı karnıma çekmiş durumda yatabiliyorum sırt üstü ama hamile olduğumdan beri iki yastıkla yatıyorum dümdüz olamıyorum yüksek yapıyorum sırtımı da yastığa denk getirip az eğim yapıyorum öyle daha rahat oluyorum , zaten karnım büyüdü baya sağa sola bile dönerken farkındayım bi garip cins yatıyorum , bacak arası yastık biraz rahatlatıyor bu durumlarda da

Ben bacaklarımı karnıma çekmiş durumda yatabiliyorum sırt üstü ama hamile olduğumdan beri iki yastıkla yatıyorum dümdüz olamıyorum yüksek yapıyorum sırtımı da yastığa denk getirip az eğim yapıyorum öyle daha rahat oluyorum , zaten karnım büyüdü baya sağa sola bile dönerken farkındayım bi garip cins yatıyorum , bacak arası yastık biraz rahatlatıyor bu durumlarda da
Ben normalde de çift yastıkla yatıyorum, sırt üstü yatmayı da hiç sevmem yüz üstü yatmayı seviyorum ama işte birkaç gündür uyurken sırt üstü yatmışım uyandırdı karnımdaki o ağırlık hissi beni. Zaten doktorlarda sırt üstü yatmayı tavsiye etmiyor. Dediğin gibi dönüşlerde de bir garipleşme başladı bende de :))

Canım benimde 76 gram çıktı kilosu boyunda yanlış değilsem 10 falandı ben gebelik takviminde yazandan yüksek çıktı die endişelendim normal mi bu

Canım maşallah boyu uzun sanırım kaç haftalıksın tam ? 12+6 olarak ölçtü benim 6,8 boyu 7 diyelim dedi bana da uzun geldi ilk bebeğim de aynı günde ölçülmüştü o da 6,5ti o zaman ki doktorum uzun bir Bebek olucak demişti

Ne yaptıysam geçmedi , yumru gibi kaldı orda resmen zorla uyudum ağlaya ağlaya , şimdi de azıcık var :KK43: bu reflü değil dimi midem de bi yanma Yok çünkü
Yok degil canim.tahris oluyorno yuzden.o yumru yutkundukca durcak bi kac gun sen yine ilik birseyler içmeye calis :( gecmis olsun

Ben normalde de çift yastıkla yatıyorum, sırt üstü yatmayı da hiç sevmem yüz üstü yatmayı seviyorum ama işte birkaç gündür uyurken sırt üstü yatmışım uyandırdı karnımdaki o ağırlık hissi beni. Zaten doktorlarda sırt üstü yatmayı tavsiye etmiyor. Dediğin gibi dönüşlerde de bir garipleşme başladı bende de :))

Ya böyle saçma uyku olamaz cidden herşeyin farkındayım sesleri duyuyorum bi gözlerim kapalı uyuyorum sözde , birde yan yatarken bacağımı yukarı çok çekiyorum ya nedense koruma kalkanı yapıyorum sanki

Yok degil canim.tahris oluyorno yuzden.o yumru yutkundukca durcak bi kac gun sen yine ilik birseyler içmeye calis :KK43: gecmis olsun

Canım çok teşekkür ederim, yutkundukça acıyor inşallah düzelir .

Ben de daha sonra giderdim ama kontrolüm vardı zaten geçen hafta kan idrar falan vermiştim. Bizim minik uyuduğu için görememiştik bakalım yarın nolcak. Ben bugün 14+2 yim ama bebiş önden gidiyor o 15+2 dir kesin belli olur heralde artık. :)
Olur canım:) gönlünden geçen ne :)

Kızlar yardim:duduk: normalde en baştan beri Afedersiniz ama sumuksu kıvamda akintim oluyordu. Iki gündür yok.cok şu içiyorum bu ara ondan mi acaba? Normal mi olmaması. Sizde durumlar nasıl.:dua:

Olur canım:) gönlünden geçen ne :)
Ben hep kız istemişimdir ama büyük bir ihtimalle erkek olacak. Eşimin tarafında son 3 yılda doğan bütün çocuklar erkek. Erkek kromozomları baskın onlarda o yüzden bizimki de erkektir diye düşünüyorum ama Allah bili tabiki. :) Sağlıklı, eli ayağı düzgün olsun da, ilk çocuğumuz farketmez kız ya da erkek.

Hamilelikte sola yatmak gerekiyormuş canım. Sırtüstü yatınca belim ağrıyor benim :/

Canım çok geçmiş olsun. Magnezyum eksikliği bacak kasık yönlü kasılmalarda etken olabiliyor. Üşüttüğünde ve ateşlendiğinde kalp gereğinden hızlı atınca kaslar yoruluyor. Tedavi olarak bir şey uygulandı mı? Panik atağın var mı?

sağol canım. evet panik atağım vardı ama söylemedim doktorlara :) ama benimki gecmişti 3 yıl önce panik atak oldum gecirdim enson. ama böyle değildi. 1,5 yıl tedavi görmüştüm ben. yani hiçbir neden bulunmadı. birde benim iki kolumdan atardamardan kan gazı almaya çalıştı doktorlar. ama başaramadılar. çok kötü hastaneyi inlettim. allah kimsenin başına vermesin.inşallah doğurana kadar hamileiğimiz iyi gecer bir daha böyle sıkıntı yaşamak istemem. 30 adet test yapıldı bana. böbrek testinden tut, vitamin testi, diğer hastalık testleri, hiçbişey cıkmadı :(

Geçmiş olsun canım ya niye oldu acaba? En kısa sürede toparlanırsın umarım. Nedenini öğrenirsen yaz bize hemen.
sağol canım hiç bişey cıkmadı sonuc temiz. belki kendini cok yrdun kasların yoruldu dediler. 2 gün öncesi ev temizliği yapmıştım. cok yorulmuştum. belki ondan olmuştur diye düşündük. cunku vucudum hamlamış. ilk defa kalkıp evi temizledim 3 ay boyuunca

Citolesgen Citolesgen canim cok gecmis olsun. Tahlillerin de iyi cikmis neden oyle oldu ki panik atagin falan var miydi
sağol caım. panik atağım vardı ama iyileşmilştim. 3 yıl önceydi. ama panik atak gibi değişldi. o zaman kalbm hızlı carpıyordu kendimi ölcek sanıyordum. ama bu seferki ağrı şeklindeyi. hissediyordum resmen. ama gecti şuan iyiym

Back
X