- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.841
İyice kesinleşsin diye bekliyo olabilirler dediğin gibi :) mart annelerinde çoğununki değişti erken öğrenenlerin :))her hafta sonu toplu mesaj yazıyorum. gecen haftada kimseden ses cıkmadı :)
doğru diyorsun canım. değişiyor sonradan. hayırlısı olsun hepimiz için :)İyice kesinleşsin diye bekliyo olabilirler dediğin gibi :) mart annelerinde çoğununki değişti erken öğrenenlerin :))
BEn de öğrenemedim doktoru streae sokmamak için 16 dan sonra söyleyin ne görürseniz görün dedim@deli_mavi_59simarik83 @Kilim ve tohum @eylullum @SEMA_24 @neslim33 @hilelf @babypooh @ZelGN @uconn @xiexie Yaren007 @endless love @supremee 4753 Buucuuu kafein_ @pinar5487 ikihayat cloud17 forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro @Oykumm13 @helen Zeus @arslnassli @gkcnbrt @orkide605 @didoscskn @Kelebek1841 @Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz @nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu @cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 CeKu62 @happymom87 caglagunaydin @rakunn @buglem01 @mmousee @minikincir
selam kızlar mutlu pazarlar. cinsiyetler öğrenildi mi? yazalım mı ?
Ben daha öğrenemedim en minnak biziz bu topikte :)
nisan ayında hep erkek bebişler var gibi
Benim kızım geliyor Can'ımdoğru diyorsun canım. değişiyor sonradan. hayırlısı olsun hepimiz için :)
Çok geçmiş olsun bir süre biraz hareketlerini yavaşlat zaten bebişini düşündükçe ne kadar hareketli olsan da yavaşlıyorsun uzan dinlen , burda kanaması olupta gayet güzel hamilelikleri devam eden arkadaşlarımız var canını sıkıp stres yapma bunlarda etken , inşallah birdaha yaşamazsın
Ben varımmmmmmutlu pazarlar herkese bu aralar her gün 1 nar yiyorm mutlaka benim gibi olan var mı merak ettim:)
@deli_mavi_59simarik83 @Kilim ve tohum @eylullum @SEMA_24 @neslim33 @hilelf @babypooh @ZelGN @uconn @xiexie Yaren007 @endless love @supremee 4753 Buucuuu kafein_ @pinar5487 ikihayat cloud17 forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro @Oykumm13 @helen Zeus @arslnassli @gkcnbrt @orkide605 @didoscskn @Kelebek1841 @Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz @nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu @cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 CeKu62 @happymom87 caglagunaydin @rakunn @buglem01 @mmousee @minikincir
@deli_mavi_59simarik83 @Kilim ve tohum @eylullum @SEMA_24 @neslim33 @hilelf @babypooh @ZelGN @uconn @xiexie Yaren007 @endless love @supremee 4753 Buucuuu kafein_ @pinar5487 ikihayat cloud17 forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro @Oykumm13 @helen Zeus @arslnassli @gkcnbrt @orkide605 @didoscskn @Kelebek1841 @Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz @nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu @cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 CeKu62 @happymom87 caglagunaydin @rakunn @buglem01 @mmousee @minikincir
tamam hemen yazıyorum canım. gözün aydın :)Benim kızım geliyor Can'ımdün öğrendim doktorum da kesin gibi konuştu yazabiliriz yani
seni yazdım dün canım :)Erkek canim, yazabilirsin :)
sildim canım. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)Ben 10 gün önce gittim 12 hafta bitmişti öğrenemedim. Bir sonraki randevum 27 ekim. O zamanı bekleyecegim büyük ihtimal. Ben erkekten çok emindim. Hatta sana da ismini bile yazdirmistim. Ama artık kız doğuyor içime. O ismi siler misin canım acaba. Acele etmişim :)
Dipleri surekli boyatmamaya calis canim. Bitkisel boyayla nadir olmak sartiyla izin veriyorlar galiba.inoa ile boyat hamilelere en uygunu o:)
canim bende boyatmak istiyorum hani bitkisel boyayla mi boyatmamiz lazim cok beyazlarim cikti hosuma gitmiyor
ben zaten diplerini hiç boyatmadım canım saçlarım ombreli yine ombre yaptırcam.5-6 ay da idare eder beni.doktoruma da danıştım 3.aydan sonra boyatabilirsin dedi :)
valla nası bi boya kullanıyo tam bilmiyorum canım ama kuaföre gidip hamile olduğumu belirticem o uygun boyayla boyar güveniyorum gittiğim kuaföre :)
Benimde ombre onun zarari yok canim zaten surekli yapilan bisey degil dip boyasi gibi. Asagi inmeye basladi da 6.7. Ayda yaptiricam doguma yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?