2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Geçmiş olsun Can'ım çok şükür bebiş iyi

Ben 10 gün önce gittim 12 hafta bitmişti öğrenemedim. Bir sonraki randevum 27 ekim. O zamanı bekleyecegim büyük ihtimal. Ben erkekten çok emindim. Hatta sana da ismini bile yazdirmistim. Ama artık kız doğuyor içime. O ismi siler misin canım acaba. Acele etmişim :)

sildim canım. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)

Tekrar selam kızlar.. grup başında listede bilgilerinizin yer almasını istiyorsanız lütfen bana özel mesaj atınız yada beni yorumlarda etiketleyiniz. üye adı, son adet tarihi, yaş, şehir, beklenen doğum tarihi, kaçıncı çocuk.. cinsiyet belli ise cinsiyet :)

Dipleri surekli boyatmamaya calis canim. Bitkisel boyayla nadir olmak sartiyla izin veriyorlar galiba.inoa ile boyat hamilelere en uygunu o:)

ben zaten diplerini hiç boyatmadım canım saçlarım ombreli yine ombre yaptırcam.5-6 ay da idare eder beni.doktoruma da danıştım 3.aydan sonra boyatabilirsin dedi :)

canim bende boyatmak istiyorum hani bitkisel boyayla mi boyatmamiz lazim cok beyazlarim cikti hosuma gitmiyor

valla nası bi boya kullanıyo tam bilmiyorum canım ama kuaföre gidip hamile olduğumu belirticem o uygun boyayla boyar güveniyorum gittiğim kuaföre :)

Benimde ombre onun zarari yok canim zaten surekli yapilan bisey degil dip boyasi gibi. Asagi inmeye basladi da 6.7. Ayda yaptiricam doguma yakin

İLK hamileliğimde soldan hissettim sağ tarafta kist var zaten her hamilelikte beliriyor nedense , soldan dedi doktorda bu sefer de yine soldan yine soldan hissettim hareket kız olabilir dedi ilki erkekti bu sağa sola ben inanmadım bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…