2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
evet biraz öyle keşke kendi fotoğraflarımızı koyabilsek görmek isterdim herkesi de ama malesef :) yakınlarım falan da kullanıyolar malum bizde bazen en özel şeyleri bile konuşabiliyoruz :)

Benim hormonlar yeni düzeliyor sanırım yrni farkettim evet aynı durum bende de var

Kizlar suan disardayimm. Kasiklarimdan asagi dogru agri giriyor...cok siddetli degil ama rahatsiz edicii. Akintim yok... ne yapmaliyimmm

Kızlar benim karnım biraz büyüdü yani bazen 5 aylık gibi duruyor ve de gerginleşmişti ama dünden beri oldukça yumuşak sanki bebek göbeği değilde kilo göbeği gibi baya yumuşadı. Normal midir sizce ?

Kızlar ben de 2 aydır durmadan mandalina yiyorum bu zamana kadar midemi bulandırmayan tek şey ve içimi acayip ferahlatıyo

Bende cok mandalina yiyorum ama cok yemek iyi degildir bence cogu zarar seker var. Yine de yiyorum:) sorucam doktora gidince iyiki hatirlattin

Bu arada ilk hamileliğimde kızımı sağ tarafımda taşıdım. Ekşiyi zaten sevmem ve bu değişmedi. Devamlı tatlı yedim hep tatlıya aşerdim. Bir iki arkadaş bundan bahsetmişti adını hatırlayamadım şuan tezini çürütmüş oluyorum bu durumda :)) ye ekşiyi al Ayşe'yi olmadı :)) Ama Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah kızı erkeği hep aynı. Yeterki sağlıkları yerinde olsun minnaklarımızın

Beni de ekler msn cnm
Sad: 4/7/2016
BDT :11/4/2017
İlk çocuk (inş)

Yara degil de kabuk gibi olmus canim. Hic elleyemiylrum da korkudan. İnsallah bulantilarimiz da gecer doya doya yemek yemeyi ozledim tatli yemeyi ozledim

evet biraz öyle keşke kendi fotoğraflarımızı koyabilsek görmek isterdim herkesi de ama malesef :) yakınlarım falan da kullanıyolar malum bizde bazen en özel şeyleri bile konuşabiliyoruz :)

kiz ben de farketmistim soyleyecektim kaldi oyle. Ayy yakinlarin kullanmasi kotu dusunemiylrum ben yani aaa sen miydin o kankalik bitti mi falan yazduklarini

Cnm benim cinsiyet için kontrolüm çarşamba günü 15 Haftamdayim inşallah gösterirse hemen yazarım sana ben de büyük bir merakla bekliyorum kizima kız kardeş mi erkek kardes mi gelecek :) ay inşallah gösterir yoksa 3 hafta daha beklemem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…