- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.861
@deli_mavi_59 @simarik83 @Kilim ve tohum @eylullumSEMA_24 @neslim33 hilelf babypooh @ZelGN @uconn @xiexie @Yaren007 @endless love @supremee @4753 @Buucuuu kafein_ @pinar5487 ikihayat @cloud17 @forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro Oykumm13 @helen Zeus @arslnassli @gkcnbrt @orkide605 @didoscskn @Kelebek1841 Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 @CeKu62 @happymom87 @caglagunaydin @rakunn buglem01 @mmousee @minikincir
selam kızlar mutlu pazarlar. cinsiyetler öğrenildi mi? yazalım mı ?
Benimki erkekmis yazabilirsiniz@deli_mavi_59 @simarik83 @Kilim ve tohum @eylullumSEMA_24 @neslim33 hilelf babypooh @ZelGN @uconn @xiexie @Yaren007 @endless love @supremee @4753 @Buucuuu kafein_ @pinar5487 ikihayat @cloud17 @forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro Oykumm13 @helen Zeus @arslnassli @gkcnbrt @orkide605 @didoscskn @Kelebek1841 Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 @CeKu62 @happymom87 @caglagunaydin @rakunn buglem01 @mmousee @minikincir
@deli_mavi_59 @simarik83 @Kilim ve tohum @eylullumSEMA_24 @neslim33 hilelf babypooh @ZelGN @uconn @xiexie @Yaren007 @endless love @supremee @4753 @Buucuuu kafein_ @pinar5487 ikihayat @cloud17 @forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro Oykumm13 @helen Zeus @arslnassli @gkcnbrt @orkide605 @didoscskn @Kelebek1841 Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 @CeKu62 @happymom87 @caglagunaydin @rakunn buglem01 @mmousee @minikincir
evet biraz öylekeşke kendi fotoğraflarımızı koyabilsek görmek isterdim herkesi de ama malesef :) yakınlarım falan da kullanıyolar malum bizde bazen en özel şeyleri bile konuşabiliyoruz :)
Dinlen bakalım biraz, belki yorulmussundurKizlar suan disardayimm. Kasiklarimdan asagi dogru agri giriyor...cok siddetli degil ama rahatsiz edicii. Akintim yok... ne yapmaliyimmm
Kızlar ben de 2 aydır durmadan mandalina yiyorum bu zamana kadar midemi bulandırmayan tek şey ve içimi acayip ferahlatıyoBen varımmmmmyemek yiyemiyorum çok zaten varsa yoksa meyve havuç
Kızlar ben de 2 aydır durmadan mandalina yiyorum bu zamana kadar midemi bulandırmayan tek şey ve içimi acayip ferahlatıyo
Canim korkma bu haftalarda büyüyen rahim kasık ağrısı yaparmis bende de oluyor batıyor ağrı resmenKizlar suan disardayimm. Kasiklarimdan asagi dogru agri giriyor...cok siddetli degil ama rahatsiz edicii. Akintim yok... ne yapmaliyimmm
Beni de ekler msn cnmTekrar selam kızlar.. grup başında listede bilgilerinizin yer almasını istiyorsanız lütfen bana özel mesaj atınız yada beni yorumlarda etiketleyiniz. üye adı, son adet tarihi, yaş, şehir, beklenen doğum tarihi, kaçıncı çocuk.. cinsiyet belli ise cinsiyet :)
Benimde kusmalarım azaldı oldu şimdi yine tavan oldu , ben bu kusma süresini artık çocuk doğunca bitecek diye düşünüyorum . Göğüsler artık süt için hazırlanıyor ordaki kanallar yavaş yavaş açılıyor benim erken geliyor sütüm doktor eğer yara falan olmuyorsa bişey sürme normal demişti
evet biraz öylekeşke kendi fotoğraflarımızı koyabilsek görmek isterdim herkesi de ama malesef :) yakınlarım falan da kullanıyolar malum bizde bazen en özel şeyleri bile konuşabiliyoruz :)
Can'ım ben 16-17 de öğrenicem daha var :)@deli_mavi_59 @simarik83 @Kilim ve tohum @eylullumSEMA_24 @neslim33 hilelf babypooh @ZelGN @uconn @xiexie @Yaren007 @endless love @supremee @4753 @Buucuuu kafein_ @pinar5487 ikihayat @cloud17 @forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro Oykumm13 @helen Zeus @arslnassli @gkcnbrt @orkide605 @didoscskn @Kelebek1841 Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 @CeKu62 @happymom87 @caglagunaydin @rakunn buglem01 @mmousee @minikincir
Cnm benim cinsiyet için kontrolüm çarşamba günü 15 Haftamdayim inşallah gösterirse hemen yazarım sana ben de büyük bir merakla bekliyorum kizima kız kardeş mi erkek kardes mi gelecek :) ay inşallah gösterir yoksa 3 hafta daha beklemem gerekiyor@deli_mavi_59 @simarik83 @Kilim ve tohum @eylullumSEMA_24 @neslim33 hilelf babypooh @ZelGN @uconn @xiexie @Yaren007 @endless love @supremee @4753 @Buucuuu kafein_ @pinar5487 ikihayat @cloud17 @forestgump @tsemavi @kvsrcrn @Berobaro Oykumm13 @helen Zeus @arslnassli @gkcnbrt @orkide605 @didoscskn @Kelebek1841 Leijla @Ruzgaraltugeda @MMaya @fzfzfz nichyagamze @fatmank @elif_ay @gmzozcn @fundaburcu cancangunes @-Moonlight- @erdems @SHARK_11 @hayal_masal @environmentaleng @dodoperisi @yumoscuk @sg26 @CeKu62 @happymom87 @caglagunaydin @rakunn buglem01 @mmousee @minikincir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?