2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
N Nasip_kismet giyimolog happymom87 arkadaşlar biraz içimi rahatlattınız teşekkür ederim hepinize, söylediğiniz gibi düşük olacaksa önüne geçilmesi imkansız, soruyorum buna ne sebep olmuş olabilir diyorum bir şey söyleyemiyorlar, söyleseler ona uygun davranacağını neyse ben bu şekilde dinlenerek falan devam edeceğim doktorum 1 ay istirahat raporu verdi, ilk hamileliğimi hiç anlamamıştım bu zor olacak gibi görünüyor

merve100 amigurumi canım çok sağolun moral verdiniz, amigurumi sana da üzüldüm başına gelmeyen bilemiyor gerçekten, senin de kanaman baya ped dolusu gelmiş miydi, benim tecrubem çok korkunçtu ya anlatamıyorum lavaboya gittiğimde baya baya kan aktığını gördüm ( doktorum enfeksiyon için bana fitil ve vajinal krem verdi onu kullandıktan sonra mı oldu acaba diyorum, doktora sordum bununla iliskilendiremeyiz dedi

Son düzenleme:
Olsun can bebislerimiz saglikla gelsin de cekilen dertlere rqziyiz ne yapalim
Sen icini ferah tut tatlim ve dua et. Sakin nete girip bakma tamam mi yani en ufak seyi buyutuyorlar cunku

Kesim ile ilgili batil inanca bende inanmiyorum 5 6 haftalikti kestirdim zaten:) benimde balyaj var sacimda asagi inmeye basladi kuaforum 6. 7.ayda yapalim dedi doguma yakin yapalimki bir daha yapmayalim dedi mantikli geldi ne olursa olsun boya kimyasal cok tercih etmiyorum balyaji da dibime degmiyor diye yaptiriyorum dipler benim rengim:) ombre gibi sacim kulaktan asagisinda var. Ama inoayi diplere surmenin sakincasi yok diye biliyorum ben dipleri boyattigimda hep inoa ile boyatiyordum bitkisel diye. Bir kac gun saci yaglandiriyor ama olsun:) yine de cok boya yanlisi degilim hamilelikte:) nadir olabilir benim fikrim.

Kizlar size sorularim var :)

1- hani 12. Haftadan sonra kusmalar bitecekti neden devam ediyo hala

2- gogus ucunda boyle beyaz kabuk gibi bi sey oldu kizlar o nedir ne yapmak gerekir

3- cevaplar icin tesekkurler :)

Canim daha once yasamis miydin?progestan kullaniyor musun suan? Bunlar onemli.Doktora gitsen iyi olabilir icin de rahat eder.

daha gitmedim pazartesi yani yarin randevum var gidecem doktorada sorcam ara ara oluyo yok herhangi ilac kullanmiyorum

2- gogus ucunda boyle beyaz kabuk gibi bi sey oldu kizlar o nedir ne yapmak gerekir

Bende son 2 haftadir 2 3 kere cok kotu oldum ondan once olmamistim. 12.haftada tavan yapiyor 13 den sonra geciyor dediler bakalim 13 deyim:) goguste kabuk olayini bilmiyorum nemlendirici falan mi sursen acaba yine de dr a sor gidince

kizlar 6 haftadan sonra ilk muanem yarın cok heyecanliyim hem doktorla tanisacagim hem bebegimi gorecegim. acaba cinsiyeti gosterirmi bebisim. bide detayli ultrason haftasina denk geliyorum doktor onuda hemen yapiyomu yoksa ayrocami gun veriyo. doktor kendi ultrason cihazindami detayli bakiyo nasil oluyo acaba ayyy cok heyecanli ve merak icindeyimmmmm

kizlar detaylı ultrasona ayrica odeme yapiliyomu ona gore tedbirli gideyim diye sordum

kizlar detaylı ultrasona ayrica odeme yapiliyomu ona gore tedbirli gideyim diye sordum

Detayli ultrason 20-22. Haftalar arasi diye biliyorum karistiriyor olabilirmisin? Ama soyle bisey var mesela benim gittigim doktor 12.haftada detayli bakti. Ona ekstra ucret almadi 20. Haftada yaptiracagim detayli 1500 tl. Sen ikiliyle karistiriyorsun galiba ense olcumune vs ekstra ucret almiyor ama ikili yaptiracaksan kan vereceksen aliyorlar. Ben ikili yaptirmadim baska bir test yaptirdim o yuzden ucreti bilmiyorim da degisir hastaneye gore sen yine de hazirlikli git canim 200 300 falandir bence

Bende son 2 haftadir 2 3 kere cok kotu oldum ondan once olmamistim. 12.haftada tavan yapiyor 13 den sonra geciyor dediler bakalim 13 deyim:) goguste kabuk olayini bilmiyorum nemlendirici falan mi sursen acaba yine de dr a sor gidince
Sagol canim tesekkur ederim valla 12. Haftayi iple cektim rahatlayacagim istesigimi yiyecegim falan diye ama daha kotu oldu. Sali gunu gideceg doktora buyuk ihtimal sorup sizi de bilgilendiririm :)

Benimde kusmalarım azaldı oldu şimdi yine tavan oldu , ben bu kusma süresini artık çocuk doğunca bitecek diye düşünüyorum . Göğüsler artık süt için hazırlanıyor ordaki kanallar yavaş yavaş açılıyor benim erken geliyor sütüm doktor eğer yara falan olmuyorsa bişey sürme normal demişti

Canimcim merve100 benim ilkinde 15.haftaya kadar surmustu bir sabah kalktim aniden kesilmisti.Belli olmuyor hic.Kendini cok kiyaslama.Insallah en kisa sürede gecer:)
Bebeklerin de boy kilolari haftayla uyumlari bunlarda cok degiskendir kiyaslamaya hic gerek yok.bizlerin bile ayni kiloda olup vucut kemik yapisi farkli nasil olur ayni öyle kendinize stres yapmayin canlarimhele ultrason yaklasik degerleri verir.insallah saglikla huzurla kucaklarimiza alalim tombişleri
Ýaş cevizler bitiyor artik ama yiyebilenlere ceviz öneririm bol bolbenim istah acayip acildi 3 aydir hic kilo almamistim herhalde bu ay gidince tarti bana gercegi gostericek

Canım bana hamile diyen Yok direk hastamısın neyin var modundayım , ara ara azaldı ama yine arttı şükür yine yiyorum öyle kusuyorum boş kusma değil saçlı olucak diyorlar hayırlısı artık :) , bence kilo alsan bile az alırsın vücut normale döndüğünden yiyorsun

Evet cnm ilkinde değil ama ikincisinde wc deyken geldi bide taze kandı daha çok gelmesin diye hemen kalktım. ağlamaya başladım hemen Dr a gittik yatış yaptı 4 gün hastanede kaldık çok şükür çıktıktan sonra daha gelmedi bişi ayrıca benim düşükten dolayı kanama alanım var o yüzden oluyo sanırım ama bir iki ay kanamazsa kendiliğinden kaybolur dedi inş

Benim saç saçlıktan çıktı artık, ne şekil kaldı ne bşy Önler uzun arkalar kısaydı şimdi her yeri aynı boy. Toplayarak falan idare ediyorum. Doğurana kadar kestirmeye de niyetim yok. Batıl falan herkesin kendi tercihi Bakıma süse püse ihtiyacım yok, benim gözlerim yeter Şımartayım azcık kendimi Babam da aynı şeyi söylerdi bana bekarken
Düğün dernek özel günler bayramlar vs. kuaför makyaj bilmem ben. Bana göre değil yanii sevmiyorum. Eşim de sevmiyor. Allık rimel oje süslerim bu kadar arada da ruj Şimdi hamileyken hiç yapmıyorum. Kendimi böyle daha iyi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…