- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.801
Olsun can bebislerimiz saglikla gelsin de cekilen dertlere rqziyiz ne yapalimN Nasip_kismetgiyimolog happymom87 arkadaşlar biraz içimi rahatlattınız teşekkür ederim hepinize, söylediğiniz gibi düşük olacaksa önüne geçilmesi imkansız, soruyorum buna ne sebep olmuş olabilir diyorum bir şey söyleyemiyorlar, söyleseler ona uygun davranacağını neyse ben bu şekilde dinlenerek falan devam edeceğim doktorum 1 ay istirahat raporu verdi, ilk hamileliğimi hiç anlamamıştım bu zor olacak gibi görünüyor
Evet inoa için iyi diyorlar.. Ben doğuma yakın balyaj yenileme yaptırıcam.. Saçlar uzadıkça sarılar aşağı indi. :) kestirmek konusuna da asla inanmıyorum bir insanın ömrünü Allah bilir ben saçımın uçlarını kestim diye nasıl kısaltabilirim.. Komik bu batıl şeyler.
Saç boyamanın 3 aydan sonra bebeğe zararı yok deniyor ama boyattığınız ortam iyi havalandırılmış olmalı, solumak kötü. Bilirsiniz kimyasal ağır bir kokusu vardır boyaların. Boyatıp açık havada beklenebilir gerçi artık havalar da soğudu. Onun haricinde organik boya tercih etmek lazım işte..
canim bende boyatmak istiyorum hani bitkisel boyayla mi boyatmamiz lazim cok beyazlarim cikti hosuma gitmiyorbikaç hafta geçsin hem kestirip hem boyatıcam.inanma canım böyle saçma şeylere git kestir :)
Canim daha once yasamis miydin?progestan kullaniyor musun suan? Bunlar onemli.Doktora gitsen iyi olabilir icin de rahat eder.
Kizlar size sorularim var :)
1- hani 12. Haftadan sonra kusmalar bitecekti neden devam ediyo hala
2- gogus ucunda boyle beyaz kabuk gibi bi sey oldu kizlar o nedir ne yapmak gerekir
3- cevaplar icin tesekkurler :)
kizlar detaylı ultrasona ayrica odeme yapiliyomu ona gore tedbirli gideyim diye sordum
Sagol canim tesekkur ederim valla 12. Haftayi iple cektim rahatlayacagim istesigimi yiyecegim falan diye ama daha kotu oldu. Sali gunu gideceg doktora buyuk ihtimal sorup sizi de bilgilendiririm :)Bende son 2 haftadir 2 3 kere cok kotu oldum ondan once olmamistim. 12.haftada tavan yapiyor 13 den sonra geciyor dediler bakalim 13 deyim:) goguste kabuk olayini bilmiyorum nemlendirici falan mi sursen acaba yine de dr a sor gidince
Kizlar size sorularim var :)
1- hani 12. Haftadan sonra kusmalar bitecekti neden devam ediyo hala
2- gogus ucunda boyle beyaz kabuk gibi bi sey oldu kizlar o nedir ne yapmak gerekir
3- cevaplar icin tesekkurler :)
Canimcimmerve100 benim ilkinde 15.haftaya kadar surmustu bir sabah kalktim aniden kesilmisti.Belli olmuyor hic.Kendini cok kiyaslama.Insallah en kisa sürede gecer:)
Bebeklerin de boy kilolari haftayla uyumlari bunlarda cok degiskendir kiyaslamaya hic gerek yok.bizlerin bile ayni kiloda olup vucut kemik yapisi farkli nasil olur ayni öyle kendinize stres yapmayin canlarimhele ultrason yaklasik degerleri verir.insallah saglikla huzurla kucaklarimiza alalim tombişleri
Ýaş cevizler bitiyor artik ama yiyebilenlere ceviz öneririm bol bolbenim istah acayip acildi 3 aydir hic kilo almamistim herhalde bu ay gidince tarti bana gercegi gostericek
Canım benim de beyazlarım çok çıktı dr um amonyaksız boyayla boyatabilirsin dedi ben de ilk fırsatta hem kestirip hem de boyatacağımcanim bende boyatmak istiyorum hani bitkisel boyayla mi boyatmamiz lazim cok beyazlarim cikti hosuma gitmiyor
Evet cnm ilkinde değil ama ikincisinde wc deyken geldi bide taze kandı daha çok gelmesin diye hemen kalktım. ağlamaya başladım hemen Dr a gittik yatış yaptı 4 gün hastanede kaldık çok şükür çıktıktan sonra daha gelmedi bişi ayrıca benim düşükten dolayı kanama alanım var o yüzden oluyo sanırım ama bir iki ay kanamazsa kendiliğinden kaybolur dedi inşmerve100 amigurumi canım çok sağolun moral verdiniz, amigurumi sana da üzüldüm başına gelmeyen bilemiyor gerçekten, senin de kanaman baya ped dolusu gelmiş miydi, benim tecrubem çok korkunçtu ya anlatamıyorum lavaboya gittiğimde baya baya kan aktığını gördüm ( doktorum enfeksiyon için bana fitil ve vajinal krem verdi onu kullandıktan sonra mı oldu acaba diyorum, doktora sordum bununla iliskilendiremeyiz dedi
Ben daha öğrenemedim en minnak biziz bu topikte :)deli_mavi_59 simarik83 Kilim ve tohum eylullum SEMA_24 neslim33 hilelf babypooh ZelGN uconn xiexie Yaren007 endless love supremee 4753 Buucuuu kafein_ pinar5487 ikihayat cloud17 forestgump tsemavi @kvsrcrn @Berobaro Oykumm13 helen Zeus @arslnassli gkcnbrt orkide605 didoscskn K Kelebek1841 Leijla Ruzgaraltugeda MMaya @fzfzfz nichyagamze fatmank E elif_ay G gmzozcn F fundaburcu cancangunes M -Moonlight- erdems SHARK_11 hayal_masal environmentaleng dodoperisi Y yumoscuk sg26 CeKu62 happymom87 caglagunaydin rakunn buglem01 mmousee @minikincir
selam kızlar mutlu pazarlar. cinsiyetler öğrenildi mi? yazalım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?