- 2 Mart 2015
- 888
- 903
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #12.901
Bizim en basindan beri yasakti canim.ilerleyen zamanlarda yukari cikar toparlar dedi de bilmiyorum artik. Kanama da yapabilirmis gobegimiz asagida hamile gezicez sanirim.saglikli olsunlarda gerisi önemli degil.Allahim isteyen herkese nasip etsinDoktorum bu sefer bana da plasenta aşağıda dikkat etmen lazım dedi, 1 ay sonraki kontrole kadar ilişki dahil bi sürü şey yasak dedi️
Canim bende sen yazinca dikkat ettim.bizim kocislerle kanka oldugumuzdan beri dikkat etmiyoruz böyle seylere@kafein_ avatarın çok ateşliymiş şimdi farkettim
Bende varim kihangi doktora yada hastaneye gidiyorsunuz giyimolog kuzum sende bursadaymissin görmemiştim
Ahmet Yılmaz'a gidiyorum ben, oğlumun doğumunu da o yaptırmıştı. Bakalım Doğuma kadar ne olacak. Ben bu aşağıda olma olayını sağlık ocağında ebeye söyledim, bişey olmaz en kötü erken Doğum yaparsın dedi ben şok ne güzel cevap dimi. Ayakta çok durmayacakmışım nerde, matematik öğretmeniyim 40 dk boyunca ayaktayım Allah'a emanet hepimizin ki, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahBizim en basindan beri yasakti canim.ilerleyen zamanlarda yukari cikar toparlar dedi de bilmiyorum artik. Kanama da yapabilirmis gobegimiz asagida hamile gezicez sanirim.saglikli olsunlarda gerisi önemli degil.Allahim isteyen herkese nasip etsin
GĞeNasıl bir ağrı canım enseden yukarı çıkıyosa tansiyon yükselmiş olabilir geçen gün bana da oldu
Güzel tesadüfCinsiyetinş öğrendin mi?
Hoşgeldin canım benimde tahmini doğum 27 nisan :)
Evet cnm 2.bebişim olacak inş,senin ilk bebişin mi ?Âmin Can'ım inşallah hepimizin :) sen de hoşgeldin ikinci Bebek mi ?
Canim bende sen yazinca dikkat ettim.bizim kocislerle kanka oldugumuzdan beri dikkat etmiyoruz böyle seylerearayi cok actik
Canım pembe mavi çok güzel, oğlumda oraya başlamıştım ama bıraktım sonra, şimdi de doğumu 5000 tl diye duydum. Medical Park daha kötü adamlar 2000 olan fiyatı 3500 e çıkarmış + epidural istersen 750 daha, pahalı geldi açıkçası bana.erdems ve esinertugrul benimde doktor olaylari karisik.yenisehirde oturuyoruz biz merkeze uzak biraz ve bu 3 ay sikintili gectiginden cok doktora gittim ozellikle yakinlik acisindan yildirim dorugu tercih ettim gizem yildirim i tavsiye ettiler hem cok yogun hemde ilgisiz geldi bana.ve o hastanedeki tum doktorlari denedim nerdeyse ama begenmedim.ilk dogumumu medicabilde yaptim kotu hatiralarim var ordada o yuzden gitmiyorum en son pembe maviye gittim dr orhan orhan begendim onu aslinda ama ucreti fazla onunda ama hastane 10 numara ..bende karasizliklar icindeyim yani...
Benim doktordan bu üç ay için izin çıktı canım maymundan insana terfi ettim.Kizlar bu arada artik sir agda yaptirabiliyoruz dimi
Ya ağda yasak mıydı? Ben 3 aydır hep yaptırdım ayda 1 her yerimeBenim doktordan bu üç ay için izin çıktı canım maymundan insana terfi ettim.
CAnım herkese yasak değildi benim doktorum bütün hastalarına tedbiren yasaklarmış ilk üç ay ani kasılmaları. Bu ikinci trimester boyunca hijyen kurallarına uyulduğu sürece izin var. Son üç ay için yine durum belirleyecek :)Ya ağda yasak mıydı? Ben 3 aydır hep yaptırdım ayda 1 her yerime
Bende medicalparkta ozlem hanima gidiyorum canim cokda memnunum cok ilgili ve anlayisli herseyi sorabiliyorum ve cevap veriyor sabirla.dün dogum ucretlerini sorduk sezeryan dogum 3.5 normal dogum 2.5 mus.Ahmet Yılmaz'a gidiyorum ben, oğlumun doğumunu da o yaptırmıştı. Bakalım Doğuma kadar ne olacak. Ben bu aşağıda olma olayını sağlık ocağında ebeye söyledim, bişey olmaz en kötü erken Doğum yaparsın dedi ben şok ne güzel cevap dimi. Ayakta çok durmayacakmışım nerde, matematik öğretmeniyim 40 dk boyunca ayaktayım Allah'a emanet hepimizin ki, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahsen kime gidiyorsun
Ben daha once gizem hanima gittim hic memnun kalmadim.yarim saat ultrasonda 6 haftalik bebegin kesesini bulamadi.sonra trans vajinale gondermisti. simdi gittigim doktora zor attim kendimi cok şükür memnunum medical parka gidiyorumerdems ve esinertugrul benimde doktor olaylari karisik.yenisehirde oturuyoruz biz merkeze uzak biraz ve bu 3 ay sikintili gectiginden cok doktora gittim ozellikle yakinlik acisindan yildirim dorugu tercih ettim gizem yildirim i tavsiye ettiler hem cok yogun hemde ilgisiz geldi bana.ve o hastanedeki tum doktorlari denedim nerdeyse ama begenmedim.ilk dogumumu medicabilde yaptim kotu hatiralarim var ordada o yuzden gitmiyorum en son pembe maviye gittim dr orhan orhan begendim onu aslinda ama ucreti fazla onunda ama hastane 10 numara ..bende karasizliklar icindeyim yani...
Canim demir hapi bulanti yapiyormus ondan olmasin.decavit demir hapi verdi banaBugün midem çok kötü ya. Bulantılar geri döndü resmenReflü de olabilir ağrı da var. Demir hapımı da içtim şimdi üstüne cila ohh hadi hayırlısı sabahlamazsam iyidir
15.haftamda benim kasık ağrılarım da baya arttı. İnternette normal diyor. Rahim ve karın en hızlı 15. haftada büyümeye başlıyormuş çünkü
Sanırım nescafe dokundu bana cnm. Reflümü kudurttu. Çok az içtim ama bünye alışık değilCanim demir hapi bulanti yapiyormus ondan olmasin.decavit demir hapi verdi bana
Ondandir canim gecer insallahSanırım nescafe dokundu bana cnm. Reflümü kudurttu. Çok az içtim ama bünye alışık değilBulantım varken üstüne birde demir hapımı içtim, daha kötü olmadan uyusam bari hemen
Amiiin inşallah cnm hepimikini göstersin Rabbim. Ay çok tatlı çok masum bir meraklari sevinçleri var kreste öğretmenine bile anlatmış. Eşimin evimize gelen özel ders öğrencilerine bile anlatıyor çok küçük annemin karnında ama çıkmasına daha çok var diyeBende geçen hastane de gördüm neneleri küçük oğlan çocuğuna bak seninde böyle kardeşin gelicek böyle küçücük olucak büyüyünce sana abi dicek falan diyorlardı o da nasıl heyecanlanıyordu , çok güzeldi . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı , minik kardeşini kucaklayacağı anı güzellikle göstersin
Ben de bugun gideyim canim rahatlarin. Gerci bikiniyi mecbur jiletle almistim kazik gibi oldularBenim doktordan bu üç ay için izin çıktı canım maymundan insana terfi ettim.
Ya ağda yasak mıydı? Ben 3 aydır hep yaptırdım ayda 1 her yerime
Amiiin inşallah cnm hepimikini göstersin Rabbim. Ay çok tatlı çok masum bir meraklari sevinçleri var kreste öğretmenine bile anlatmış. Eşimin evimize gelen özel ders öğrencilerine bile anlatıyor çok küçük annemin karnında ama çıkmasına daha çok var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?