2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay bende hiç ağlama huyu yoktur hamilelikte ağlarsın diyolardı, tık yok daha :) ablam 4. Aydan sonra bebeği hissettikçe daha duygusallaşıyo insan diyo ama bakalım pek sanmıyorum :)
Bende özellikle tv izlerken oluyordu dizilerde falan yani 6. haftamdan beri hormonlar sağolsun ağlattı beni. Ama dün içimden ağlamak geldi nedense:))

Benimde belim sol taraftan kalçama doğru sancıyodu doktor çok normal korkma dedi. Nette de hormonlar bel ağrısı yapar diye okumuştum
Heh işte benimde öyle sabah kalkınca sol kalçam ağrıyodu sonra vücut ısınınca geçiyordu ama belim gün içinde genelde ağrıyordu. Doktorum normal değil dedi bu kadar bel ağrısı her ihtimale karşı progestan yazdı. Her doktorun yorumu farklı oluyor işte. İçeyim ilacı gitsin sonra Allah korusun bişey olursa içmedim diye pişman olurum.

Sagol canim
Cok sukur kanamam lekelenmem falan yok. İsteyim simdi de. Eve gidince sicak tutayim kendimi bari
Ara ara olacak agrilarimiz desene

dün dr'a gidelim bi öylesiine dedik ama oynamaktan pek gösteremedi. muhtemelen erkek dedi ama bakalım hayırlısı :)
çarşamba günü ikili testim var bi umut bakalım :)

Günlerimiz çok yakın bende bu perşembe gidecek inşallah bakalım doktor bişey söyleyecek mi :)

Kızlar merhaba. Siteyi yaklaşık 2 senedir takip ediyordum. Bende Nisan annesi oluyorum(Allahın'izniyle) Hepinizin yazılarını ilk günden beri okuyorum dayanamadım bende katılmak istedim :) Herkese selamlar. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi :)

Bu arada hep okuyordum bu soruyu şimdide sormak nasip oldu. Bu hamilelik takvimini nasıl yapıyoruz? Sizin yazılarınızın altındaki bölüme tıkladım ama başka bir yere yönlendiriyor maalesef.

Kızlar günaydın gece ğiümekten uyuyamadım simdi kalktım hala üşüyorum titreme şeklinde sizde oldu mu bu nedir hasta olucakmısım gibi de hissetmiyorum

Üsütme olabilir, sicak su torbasi veya ayaklarinin altina vicks sūr . Sicak bir corba ic.. icin isininca gecer belki.. gecmis olsun.. havalar dengesiz gidiyor cok.
Canım, senin miniğin cinsiyeti belli oldu mu? Ultrason resmine bakınca bizim son kontroldeki resme çok benziyor bana erkek tipli gibi geliyorlar da..

Bu arada hep okuyordum bu soruyu şimdide sormak nasip oldu. Bu hamilelik takvimini nasıl yapıyoruz? Sizin yazılarınızın altındaki bölüme tıkladım ama başka bir yere yönlendiriyor maalesef.

Profil bilgilerine girmen lazım canım ordan duzenlediginde otomatik ekleniyor , orada bir bölüm goreceksin tahmini doğum tarihini yazman gereken.
Onu bulmak için de internette son adet tarihinin ilk gününü yazarak tahmini bir Sonuç bulabilirsin.. veya varsa doktorun sana söylediği guncel tahmini dogum tarihi yazabilirsin.

kranda sağ üst kısımda isminin olduğu yerden kişisel bilgilerimi seç.orada hamilelik takvimi yazan kısıma yaklaşık doğum tarihini yaz kaydet. oluyor

Selam canım , öğrenemedim henüz bu aralar kanamam oluyor yoğun bir şekilde bi an geliyor kesiliyor gerisi gelmiyor doktor gözetimi altındayım progestan kullandığm halde kan durup dururken geliyor sebebi belirsiz üstüne mi görüyorm onu da bilmiyorum . Cuma günü randevum var tek dileğim inşallah bebeğim iyi ve sağlklıdır . Dua edin bana nolur Rabbim hayırlısını verir ama dualarla tedbir almak lazım

canım inşallah cuma günü güzel haberler alacaksın. dualarım seninle. Allahım bebeklerimizi bizlere bağışlar inşallah

Merhabaa.. hoşgeldin sen de..
İnşallah amin

Bende tık yok ya duygusuz muyum neyim.. kalp atışlarının sesini açınca kayınvalidem duygulandı ağladı bende tık yok töbe yaaa

Doktor ilaç verdiyse kullan tabi canım. Bana bel ağrısının yerini şeklini sordu anlattım normal dedi ama belki farklıyızdır. Benim de dizlerimden aşağıda egzema gibi lekeler çıktı kaşınıyo kabuk kabuk oldu bakalım bu hafta cilt doktoruna gidicem

Hoşgeldin canım hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim :) Sizede hayırlı olsun

Ayvayı bende okudum..ozellikle bekliyorum çıkmasını..bide gamze oluyomuş cocukta ayva yiyince

Evet canim oyle diyolar bende duydum da bilmiyorum bende gamze yok kiz kardesimde var belki teyzeye ceker :) yuzumde yok ama belimde ve ayak parmagimin altinda var nerde anormallik orda ben :):)

Aman git ihmal etme canım :)

Çok duygusuzsun yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…