2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
O oben84 ben doğum masasında bide 11 verirsem yok olurum herhalde. Biraz kilo almam gerektiğini düşünüyorum açıkçası. Belkide ondan dolayi bi heves kilo alayım diyorum. 1.75 e 57 kilom
merak etme doğumdan 1 buçuk 2 ay sonra kilo alacaksın :) o yüzden almamaya çalış. ben üzülüyordum. kilo vermem ne zaman duracak diyordum. baktım 2 ay geçmeye başladı ben 1 2 3 4 derken 7 kiloyu geri aldım :) önemli olan bebişin beslensin napıcaksın kiloyu

Tabi canım orası öyle.Önemli olan bebisler beslensin iyi olsun...

Doğumdan sonra da mı alıcaz kiloooooo asıl o zaman vermemiz gerekmiyomuuu

Kızlar bende doktorun verdiği kan ilacı ve vitamini kullanmaya başladıktan sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım yalnız inanılmaz derecede iştahım açıldı üç saatte bir mutlaka bir şeyler yemem lazım yoksa elim ayağım boşalıyor bayılacak gibi oluyorum. Böyle giderse kısa zamanda çok kilo alıcam gibime geliyor

Canım gözünaydin... cinsiyet bekleyenler kervanına welcomd o zaman

Kızlar çalışan kadın olmak çok zor hem 30 saat ders hem bulantı kusma o kadar kötü oluyor ki .bari kusmalarim bulantım geçse o da geçmiyor iştah yok . Hiç dermanim kalmadan çalışıyorum .ders anlatıp konuştukça midem daha da bulanıyor 14 hafta oldu . Napacam bilmiyorum

kızlar merhaba,

biliyorum şuan çok erken ama sizlere de danışmak istediğim bir konu var :)

bebişe oda yapıp yapmama konusunda eşimle karasız kaldık. evimde boş odam var ama belli bi süre bebek yanımızda olacağından 2-3 yaşına kadar park yatakta uyusa sonrasında istediği gibi güzel bi oda mı yapsak yoksa büyüyebilen beşikli takım mı alsak bilemedim. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Cnm bnm ikinci gebeliğim,liarac iyi bir ürün ilkinde liarac kullandım ama tabi karnım çok büyüktü biraz çatlak oluştu yine de. Bu kez mustela yağını kremini mi kullansam diyorum o yüzden kullanan varsa bilgi lütfeenn :)

Allah yardimcin olsun canım. 15 saat sınırından sonrasını istemiyorum desen uygulamazlar miydi acaba? En azindan baya kolaylardın işini.

Allah yardimcin olsun canım. 15 saat sınırından sonrasını istemiyorum desen uygulamazlar miydi acaba? En azindan baya kolaylardın işini.
Okul büyük öğretmen eksiği var 1 saat dahi eksik veremeyiz dedi . Maalesef birsey yiyemeyince hiç halim olmuyor bu tempo çok zorluyor beni

Okul büyük öğretmen eksiği var 1 saat dahi eksik veremeyiz dedi . Maalesef birsey yiyemeyince hiç halim olmuyor bu tempo çok zorluyor beni

Canim Allah kolaylik versin ebn de 14.haftamdayim ve bu haftaya kadar her gun yasadim bulantilari simdi bile ara ara var ama eskisi kadar siddetli degil,4.ay bitene kadar yasayabiliyomus bazi bunyeler

Ben oda yapmicam canım 2 yaşına kadar anne yanında yatmak çocuk psikolojisinde çok iyiymiş. Yatak konusunda kararsızım ikeada anne yanı karyolalar var onlardan almayı düşünüyorum

M -Moonlight- ben kullanıyorum yaklaşık 1 aydır bu ilk gebeliğim ama en baştan beri karnım hızlı büyüyor (genelde ilk gebeliklerde olmazmış)
doktor her kadının hatta her gebeliğin bile kendi içinde farkları olur dedi
mustelanın daha önce vücut losyonunu kullanırdım zaten şu an için memnunum ama ilerde nasıl olur bilmiyorum

Canım geçmiş olsun çok. Kıyamam sana gerildin iyice vücudun da etkilendi sanırım. Şimdi nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…