2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın hanımlar alıntı yapamıyorum internet paketim bitmiş genel yazayım dedim bende

Benim sol tarafımda bir ağrı var hep ilk Doğumda 5 gün suni sancı aldığımdan kasığım yırtılmış o rahim büyüdükçe bir sızı yapıyor ara ara ben dün hafif hareket hissettim ama tekme değildi kayıyordu gibi hareket hissettim çok güzel bir histi özlemişim bu hissi hamileliğin en güzel anları bence bunlar , benim kusmalarım var hala sabah bulantım illa ki oluyor tiroit ilacı da tetikliyor biraz , ben dün pilates topunda göğsümü yasladım karnıma gelmeden ileri geri yaptım öyle rahatladım ki sırt ağrılarım azaldı biraz , ben bugünler de çok duygusalım geçen sene bugün kaybettim Doğum günümle yakın hatta aynı gün gömüldüğünden kafamdan atamıyorum eşim başta kızmıştı doktorum en sakin hastam en kibar hastam eşin kız o kadar şey yaşadı ne kadar mantıklı ağlıyorsa üzülüyorsa gerçektir hormonlar öyle tetiklemez bunda dediğinden eşim biraz daha anlayışlı uyurken falan öptüğünü sessizce bişiler söylediğini duyuyorum hissediyorum biraz duyguları içinde yaşar belli etmez ,
Gaz problemim var bende çıkmıyor ve acı çektiriyor resmen , kabızlıkta var , gece uyanmıyorum ama gündüz çok lavaboya gidiyorum :)
Ayva yiyen arkadaşlar nasıl yiyebiliyorsunuz ben yiyemiyorum dün limon sık dediler yine pek cezbetmedi beni

canım sadece ayva kısmını cevaplıycam sana :) dün ben bir tabak ayva doğradım ve üstüne limon ve tuz attım. kaşık kaşık yedim. cok guzel oluyor tavsiye ederim. ayvaya resmen lezzet geliyor :))

kızlar günaydın,
ben dayanamadım hafta sonu başka bir dr a gittim içim rahat etsin diye. çok şükür bebişim büyümüş hareketler yapıyodu çook mutlu oldum içim rahat etti. dr sağolsun ayrıntılı baktı tek tek organlarına kadar rabbime şüükür bir sıkıntı yok.
hatta 4d görüntüsünde hareket ettiği videosunu cd olarak verdi arada açıp açıp izliyorum
bu arada kasık ağrıları sırt ağrıları normal ben dr uma sormuştum. bebiş büyüdükçe artıcak şiddetli ağrılarda ayaklarını sıcak tut ve yorma kendini gazdan kaynaklı olur demişti.

günaydın kızlar.bugün ikili testin sonucu çıkıcak.doktora mesaj attım az önce daha okumadı çok gerginim
canım gerilme benim dr um da gece 10 da dönüş yapmıştı şükür sıkıntı yoktu. seninde sıkıntı çıkmasında geç haberin olsun boşver
Tekme değil de arada pıt pıt vuruyor dokunuyor gibi. Öyle sert değil
bende de var aynısı arada yaşıyorum :d

canım sadece ayva kısmını cevaplıycam sana :) dün ben bir tabak ayva doğradım ve üstüne limon ve tuz attım. kaşık kaşık yedim. cok guzel oluyor tavsiye ederim. ayvaya resmen lezzet geliyor :))

Bugün tuz da ekleyeyim o zaman limonla da hiç cezbetmedi teşekkür ederim

bende ayva çok severek yiyorum. tuzlayıp yiyorum zaten hamile kaldığımdan beri tatlı şeyler hiç cazip gelmiyor. tuzlu tuzlu ayva beni benden alıyor

Kizlar sizi takip edemiyorum maalesef.2 cocuk ev isi vs derken gunduzleri cok giremiyorum nete.gece baktigimda da o kadar cok sey yazilmis oluyor ki . ben daha muayeneye gidip 2li testi yaptirmadim cinsiyeti de ogrenmedim.

Ben normalde ayvayi cok severim ama tuzlayip hic denemedim nasil oluyorki ya bi deneyeyim:) ben seftaliyi tuzlayip yedigimi biliyorum ondan ilginc olamaz herhalde:):)

kızlar birşey soracağım karnınız kaşınıyor mu? benim bi kaç gündür çok kaşınıyor. düzenli olarak bebek yağı veya lierac sürüyorum. ama çoook kaşınıyor

Ben normalde ayvayi cok severim ama tuzlayip hic denemedim nasil oluyorki ya bi deneyeyim:) ben seftaliyi tuzlayip yedigimi biliyorum ondan ilginc olamaz herhalde:):)
canım senin ki cidden ilgincmiş. :) ayvayı küçük dilimler olarak doğra üstüne limon ve tuz ek. çok guzel oluyor ahh ağzım sulandı yine bak şimdi :))

Günaydınlar doktordan geldik 7 cm olmuşuz kan verdik ense kalınlığımız normal burun kemiğimiz var kalbimiz iyi dedi doktorumuz bu da son halimiz teyzeleri Önce kız gibi dedi ama bacaklarını açınca detaylı tekrar bakınca erkek dedi yine de 2 hafta sonra netleşecek

Eklentiler

• IMG_3176.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar günaydın gece ğiümekten uyuyamadım simdi kalktım hala üşüyorum titreme şeklinde sizde oldu mu bu nedir hasta olucakmısım gibi de hissetmiyorum

Gecmis olsun ins gecer sikintilariniz.5 gun suni sanciya nasil dayandiniz

Kızlar günaydın gece ğiümekten uyuyamadım simdi kalktım hala üşüyorum titreme şeklinde sizde oldu mu bu nedir hasta olucakmısım gibi de hissetmiyorum
canım dün gece ilk defa yatakta bende üşüdüm titredim. yorganla yattığım halde. dün eşime de dedim bu elyaf yorganı yün yorganla değiştirelim diye. :) valla havalar soğudu sabahda buz gibiydi hava

canım dün gece ilk defa yatakta bende üşüdüm titredim. yorganla yattığım halde. dün eşime de dedim bu elyaf yorganı yün yorganla değiştirelim diye. :) valla havalar soğudu sabahda buz gibiydi hava
Ben de iki gun once ayni isinamadim birturlu.battaniye altinda idim.gunduz de usuyorum .yelek giyiniyorum

canım senin ki cidden ilgincmiş. :) ayvayı küçük dilimler olarak doğra üstüne limon ve tuz ek. çok guzel oluyor ahh ağzım sulandı yine bak şimdi :))

Tuzlu seftalide guzel oluyor ya yada bana oyle geliyor:):) deniycem bugun mutlaka :) ayva yiyenin cocugu guzel olur diyorlar hic yemedim daha baslayalim bakalim:)

Ben de iki gun once ayni isinamadim birturlu.battaniye altinda idim.gunduz de usuyorum .yelek giyiniyorum
ben de gündüz üstüme hırka giyiniyorum canım. akşama doğru ve sabah karşı hava buz gibi oluyor. normalde akşama doğru koltukta uzanırken tv karşısında baddaniye ile yatıyorum. :) bi kac hafta sonra açıcaz doğalgazı,petekleri temizleticez bizde :)

Günaydın hanımlar hayırlı haftalar hepimize..dun gecede ben karnımda acayip bi acı hissettim bebişle alakalı olduğunu sanıyorum ya karete oğreniyo içerde yada aldı göbek kordonunu saga sola mı çekiştirdi canımı çok yaktı..artık hareketlerini rahatça hissediyorum ama herzaman olmuyo tabi

Aynen battaniyeyle oturuyorum.oglum da hasta bana da ulastirdi ondan da usuyorum galiba

Tuzlu seftalide guzel oluyor ya yada bana oyle geliyor:):) deniycem bugun mutlaka :) ayva yiyenin cocugu guzel olur diyorlar hic yemedim daha baslayalim bakalim:)
Ayvayı bende okudum..ozellikle bekliyorum çıkmasını..bide gamze oluyomuş cocukta ayva yiyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…