2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Evet sıcak duşu ben de duydum canım çok haklısın bu konuda. hamam suyunda yıkanan ben düşük tehlikem varken buz gibi sularda yıkanmaya başladım duyunca hatta. ama hasta olmamak için bir şoklama yaptım kendime hemen cıktım. Bişi olmaz 1 kereden dedim biraz sanki rahatladım sanırım bulantılarım falan da bitti bana bir gevşeme geldi bu da iyi değil

Bunu 40.haftaya yakin tekrar konuşalım. benim cesaretim de kanatlanıp uçabilir.. :)
Ben böbrek taşı düşürdüm ve malesef bu deniz yolculuğu sırasında oldu. Tam 2 gün boyunca gittigimiz ulkenin limanina varana kadar o sancıyı çektim. Normalde insanlar bunu serumla atlatirken ben yumruk sıkmaktan bitkin düşmüş halde hastaneye ulaştırıldım. Sonra dediler ki o sancı da dogum sancısı kadar betermis.
Farklı şeyler tabi ama yaşarken zor , geçince unutulup gidiyor. Cesaretim ondan yani yoksa benim de canım tatlıdır her kan vermeye gittiğimde tansiyonum sıfırın altında -5 :)
Ama inandığım bu, normal doğum iyi bir şey. Birbirimizi teşvik etmeli cesaretlendirmeliyiz. :)

Kızlar sizce bu beşik nasıl görünce aşık oldum resmen görsel Harika ama bilemedim. 0-24 aya kadar kullanılabiliyormuş. Biliyorum çok erken ama öyle heves işte baktım sadece

Cok cici.. ama beşiği yatak odana koyacaksan yeterli yer var mı onu da hesaba katmak lazım. Bazı modeller ciddi yer kaplayabiliyor resimde küçük görünse de... erken ama insan heves ediyor , zaman çabuk geçiyor, arada bakmak lazım :)

Kızlar dişim kırıldı yaaa Yarın dişçimi arayacağım. Sizlerde var mı dişte problem yaşayan?

Yok değil canım malesef.. Biz de 16 yi bekliyoruz..
Bir umut belki seninki bellidir diye sordum sen de bendenmissin. .

Iyi yapmışsın canım sıhhatler olsun :)

Kızlar dişim kırıldı yaaa Yarın dişçimi arayacağım. Sizlerde var mı dişte problem yaşayan?

Benim de kırıktı, hassasiyet oldu. Mecburen yaptirdim, geçen gün dolgu yapıldı şimdi iyi. Doktorum müsade etti. Sen de için rahat dış hekimine gidebilirsin. 3 ayı geçtiğimiz için lokal anesteziyoloji bile müsade var.

Yarın benimde dişçi randevum var. 20 lik disim çıkıyor. çok ağrı yapmıyor ama tedbir almakta yarar var diyerekten gidicem. Geçmiş olsun sana da canım. Dış tedavilerinde 2. 3 aylık dönem en ideal zamanmış..

Canım bu haftalar ilk gebelikte bir şeyler hissetmek nerdeyse imkansız sen bağırsak hareketlerini hissediyor olabilir misin? Ya da damarlarda kan yoğunlaşıyor onun seyirmelerini yanlış yorulmuyor olabilir misin?
Seyirme gibi değil ki çok farklı içeriden vuruyor. Rahim bölgesinde hissettiğim, bağırsakların hareketini ayırt edebiliyorum. Doktorumda ufak ufak hissedersin demişti. Kilo yağ falan yok bunlada alakalı olabilir. Mesela az önce bebek sol tarafta toplandı top gibi oldu orası sertleşti sağ taraf bomboş kaldı. Eşime dedim eşim bile eliyle hissetti şaşırıp kaldı

Ne güzel ya maşallah :) Bende hissetmek istiyorum artık ama daha var sanırım

bende 9 haftada basladi o bebek hareketiii

Kalbi göğsü ağrıyan arkadaşım kimdi hatırlayamadım bugün sütyen giydim evde spor giyiyorum , bir süre sonra göğsüm sıkışmaya başladı lavaboya gittim kalbime birşey saplandı dik duramadım biraz oturdum yaşlandım gerildim bir süre sonra yine saplandı böyle olmaz dedim gittim çıkardım sütyeni üstümde geniş bir üst vardı hırka tarzı onla durdum bir rahatladım ettim anlatamam ama

Maşallah canım rabbim cinsiyetini de gönlüne göre versin inşallah :)

İnşallah her şey yolundadır. Dualarımız seninle... İçini ferah tut.
Çok sağol canım Allah razı olsun :)

geçmiş olsun canım.3. adet dönemindeyiz aslında şu aralar ondan da olabilir mi.içini ferah tut biçok kişi yaşadı aynı şeyi inşallah sağlıklıdır bebeğin
Bende ona yordum hayırlısı artk canm bugün beyazı gördüm inşallah daha kanama olmaz

Bi de kızlar sizde baş dönmesi oluyor mu ? Bu aralar çok fena baş dönmesi yaşıyorm özellikle akşamları

Gözün aydın Can'ım çok şükür çok sevindim bende bugün öğrendim aynı şeyi bana da dedi çok düşük dedi kan değerlerim her şey normal güzel dedi korku yoktu içimde niyeyse on gündür bekliyorum sonucu ama hiç düşünmedim ama RAbbim e şükür ni sıkıntı yokmuş

Bebeğin kasları çok kuvvetli demek ki ben doktoruma sordum da ilk gebelikte nerdeyse imkansız dedi. Okuduğum iki kitapta ve whattoexpect adlı sitede de mümkün değil diyor. Demek ki sizinki gibi istisnalar var. Haklısın ben epey kiloluyum belki en geç ben hissederim. Okuldan bir arkadaşım da hamile 47 kilo benden bir hafta önde o da hissedemediğini söyledi belki de siz çok duyarlısınız. Ne büyük şans!

Maşallah canım rabbim cinsiyetini de gönlüne göre versin inşallah :)

Çok sağol canım Allah razı olsun :)

Bende ona yordum hayırlısı artk canm bugün beyazı gördüm inşallah daha kanama olmaz
Sanırım biz üstüne görenlerdeniz cnm öyle derler ya. Benim de arada lekelenmelerim oluyor ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…