- 29 Eylül 2016
- 45
- 51
- 3
- 34
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.121
Ben normalde cok nanemollayimdir. Canimin yanacagi bi sey olsun bi yerim ufacik kanasin eyvahhhhjyani benim degil baskasina bile bi igne vurulacak olsa gozumu kapatirim
Cesaret toplarsam doguma girmeden 5 dk once bakarim
Sen iyi cesurmussun kiz vallaa herkes boyle olmazz
Kızlar sizce bu beşik nasıl görünce aşık oldum resmen görsel Harika ama bilemedim. 0-24 aya kadar kullanılabiliyormuş. Biliyorum çok erken ama öyle heves işte baktım sadece
Sağol canım dediklerini yaptım birçoğunu geçti gibi sıcak duş iyi geldi en çok. Cinsiyeti söylemeyin dedim doktora 16. Haftadab sonra söylenmesi daha sağlıklı olur diye düşündüm öevremdeki erken öğrenenlerin hepsinin değiştigini duydum doktoru da boşuna strese sokmak istemedim. Senin cinsiyet belli miydi canım kaçırdım o kısmı
Iyi yapmışsın canım sıhhatler olsun :)Evet sıcak duşu ben de duydum canım çok haklısın bu konuda. hamam suyunda yıkanan ben düşük tehlikem varken buz gibi sularda yıkanmaya başladım duyunca hatta. ama hasta olmamak için bir şoklama yaptım kendime hemen cıktım. Bişi olmaz 1 kereden dedim biraz sanki rahatladım sanırım bulantılarım falan da bitti bana bir gevşeme geldi bu da iyi değil
Kızlar dişim kırıldı yaaaYarın dişçimi arayacağım. Sizlerde var mı dişte problem yaşayan ?
Yarın benimde dişçi randevum var. 20 lik disim çıkıyor.Kızlar dişim kırıldı yaaaYarın dişçimi arayacağım. Sizlerde var mı dişte problem yaşayan ?
Kızlar bir arkadaşım bana video yollamış sizinle de paylaşıyım dedim çok güzel :)))
Seyirme gibi değil ki çok farklı içeriden vuruyor. Rahim bölgesinde hissettiğim, bağırsakların hareketini ayırt edebiliyorum. Doktorumda ufak ufak hissedersin demişti. Kilo yağ falan yok bunlada alakalı olabilir. Mesela az önce bebek sol tarafta toplandı top gibi oldu orası sertleşti sağ taraf bomboş kaldı. Eşime dedim eşim bile eliyle hissetti şaşırıp kaldıCanım bu haftalar ilk gebelikte bir şeyler hissetmek nerdeyse imkansız sen bağırsak hareketlerini hissediyor olabilir misin? Ya da damarlarda kan yoğunlaşıyor onun seyirmelerini yanlış yorulmuyor olabilir misin?
Ne güzel ya maşallah :) Bende hissetmek istiyorum artık ama daha var sanırımSeyirme gibi değil ki çok farklı içeriden vuruyor. Rahim bölgesinde hissettiğim, bağırsakların hareketini ayırt edebiliyorum. Doktorumda ufak ufak hissedersin demişti. Kilo yağ falan yok bunlada alakalı olabilir. Mesela az önce bebek sol tarafta toplandı top gibi oldu orası sertleşti sağ taraf bomboş kaldı. Eşime dedim eşim bile eliyle hissetti şaşırıp kaldı
Seyirme gibi değil ki çok farklı içeriden vuruyor. Rahim bölgesinde hissettiğim, bağırsakların hareketini ayırt edebiliyorum. Doktorumda ufak ufak hissedersin demişti. Kilo yağ falan yok bunlada alakalı olabilir. Mesela az önce bebek sol tarafta toplandı top gibi oldu orası sertleşti sağ taraf bomboş kaldı. Eşime dedim eşim bile eliyle hissetti şaşırıp kaldı
Maşallah canım rabbim cinsiyetini de gönlüne göre versin inşallah :)doktorum cevap verdi kızlar down sendromu riski çok düşük sonuç gayet güzel gelmiş dedi.sonuç kağıdında bebeğim yine 3 gün önde çıkmış muayenede söylememişti.geriye sadece ve sadece cinsiyeti kaldı bakalım ne zaman çağırıcak
Çok sağol canım Allah razı olsun :)İnşallah her şey yolundadır. Dualarımız seninle... İçini ferah tut.
Bende ona yordum hayırlısı artk canm bugün beyazı gördüm inşallah daha kanama olmazgeçmiş olsun canım.3. adet dönemindeyiz aslında şu aralar ondan da olabilir mi.içini ferah tut biçok kişi yaşadı aynı şeyi inşallah sağlıklıdır bebeğin
doktorum cevap verdi kızlar down sendromu riski çok düşük sonuç gayet güzel gelmiş dedi.sonuç kağıdında bebeğim yine 3 gün önde çıkmış muayenede söylememişti.geriye sadece ve sadece cinsiyeti kaldı bakalım ne zaman çağırıcak
Vücut tipiyle mi alakalıdır nedir bilmiyorum sık hissetmiyorum ama hissediyorum. Annem de beni çok erken hissetmiş hep anlatırNe güzel ya maşallah :) Bende hissetmek istiyorum artık ama daha var sanırım
Bebeğin kasları çok kuvvetli demek ki ben doktoruma sordum da ilk gebelikte nerdeyse imkansız dedi. Okuduğum iki kitapta ve whattoexpect adlı sitede de mümkün değil diyor. Demek ki sizinki gibi istisnalar var. Haklısın ben epey kiloluyum belki en geç ben hissederim. Okuldan bir arkadaşım da hamile 47 kilo benden bir hafta önde o da hissedemediğini söyledi belki de siz çok duyarlısınız. Ne büyük şans!Seyirme gibi değil ki çok farklı içeriden vuruyor. Rahim bölgesinde hissettiğim, bağırsakların hareketini ayırt edebiliyorum. Doktorumda ufak ufak hissedersin demişti. Kilo yağ falan yok bunlada alakalı olabilir. Mesela az önce bebek sol tarafta toplandı top gibi oldu orası sertleşti sağ taraf bomboş kaldı. Eşime dedim eşim bile eliyle hissetti şaşırıp kaldı
Sanırım biz üstüne görenlerdeniz cnm öyle derler ya. Benim de arada lekelenmelerim oluyor ödüm kopuyorMaşallah canım rabbim cinsiyetini de gönlüne göre versin inşallah :)
Çok sağol canım Allah razı olsun :)
Bende ona yordum hayırlısı artk canm bugün beyazı gördüm inşallah daha kanama olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?