- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.161
Günaydın canım :) Umarım güzel sonuçlar alırsın. Haberdar et bizi de.Arkadaşlar benim akşamları göbeğim o kadar şişiyor ki gerilmekten acıyor. Piercing'im bile yara olmuş.
Sizlerde durum nasıl?
Bir de piercing kullanan var mı benim gibi.?
Bir de kilo durumlarınız nasıl ben 3 kilo almışımçok gibi geldi bana
Bu gün de ikili sonucumuzu alacağız doktorumuzdan saat 9 olsun hadi
Arkadaşlar benim akşamları göbeğim o kadar şişiyor ki gerilmekten acıyor. Piercing'im bile yara olmuş.
Sizlerde durum nasıl?
Benim de bütün mobilyalarım beyaz :) ama bu doğal direk ağacın kendi rengi :) boya filan yok. Ekru perdelerle ve açık renk halı ve aksesuarlarla güzel olur diye düşünüyorum:) beşiğe dikkat ettin mi sanırım yatak ayak ucu var normal yatak oluyor galiba daha sonra :)Bu takım da çok güzelmiş. Ben beyaz düşünüyorum çünkü benim bütün mobilyalarım beyaz ve çok memnunum evi ferah gösteriyor. O yüzden bebişin odasını da beyaz alıcam.
Evet daha sonra normal yatak olanlardan bu da. Neler neler var valla seçmek çok zor :))Benim de bütün mobilyalarım beyaz :) ama bu doğal direk ağacın kendi rengi :) boya filan yok. Ekru perdelerle ve açık renk halı ve aksesuarlarla güzel olur diye düşünüyorum:) beşiğe dikkat ettin mi sanırım yatak ayak ucu var normal yatak oluyor galiba daha sonra :)
Arkadaşlar benim akşamları göbeğim o kadar şişiyor ki gerilmekten acıyor. Piercing'im bile yara olmuş.
Sizlerde durum nasıl?
Biraz rahatladım mesajını okuyunca :) kızlar hiç kilo almamışlar baksana. bir de benim bulantılar kusmalar fenaydı. hiç bişey yiyemyordum geçen haftaya kadar niye kilo aldım anlamadım :)piercieng kullanmıyorum ama belli bi süre sonra çıkarmak gerekiyo diye biliyorum.sanırım 4. aydan sonra çıkarmak gerekiyo ama kendin rahatsız olduğun an çıkar bence.bende gerginlik yok şuan ama karnım baya bi çıktı hele güzel de yemek yersem 5 aylık gibi oluyo.ablamda karnın büyük olcak nası çıkmış diyo.ve dün eşimle dışarı çıkcaktık giyecek pantolon bulamadım resmen oturdum ağladım sinirden çocuk gibi.pantolonun düğmesi açık gezdim mecburen üzerimde uzun bi trençkotla.bianda oldu böyle bugün ya da yarın gidip hemen bi pantolon alıcaz.bende 3 kilo aldım 9 ay boyunca 12-16 kilo arası almak normal kabul ediliyo o yüzden normal bence.inşallah güzel haberler alırsın :)
piercieng kullanmıyorum ama belli bi süre sonra çıkarmak gerekiyo diye biliyorum.sanırım 4. aydan sonra çıkarmak gerekiyo ama kendin rahatsız olduğun an çıkar bence.bende gerginlik yok şuan ama karnım baya bi çıktı hele güzel de yemek yersem 5 aylık gibi oluyo.ablamda karnın büyük olcak nası çıkmış diyo.ve dün eşimle dışarı çıkcaktık giyecek pantolon bulamadım resmen oturdum ağladım sinirden çocuk gibi.pantolonun düğmesi açık gezdim mecburen üzerimde uzun bi trençkotla.bianda oldu böyle bugün ya da yarın gidip hemen bi pantolon alıcaz.bende 3 kilo aldım 9 ay boyunca 12-16 kilo arası almak normal kabul ediliyo o yüzden normal bence.inşallah güzel haberler alırsın :)
ya sonra o büyük pantolonları ne yapacağızŞu aşamada hamilelik pantolonları henüz olmuyor, karın bölgesi düşüyorya beli kalın lastikli pantolon bulabilirsen ideal, ya da karın bölgesi rahat etsin diye 1 beden büyük pantolon almak lazım. Ben 1 beden büyük birkaç pantolon aldım 5. aya kadar idare eder diye düşünüyorum. Hem de doğumdan sonra ilk şişlik geçince bir süre sonra giyebilirim diye umut ediyorum.
hoşgeldin aramıza :) senin haftalarında relaxin salgılandığı için bel ağrıları oluyormuş. benim henüz olmadı. belimde zaten ufak fıtık var inşallah olmaz korkuyorum.kızlar günaydın ben de 3 kilo alanlardanım kilo almayanlara şaşırıyorum:)bu arada yoğun bel ağrım var sıcak tutunca biraz geçiyor gibi doktora gidecektim cinsiyetini öğrenemesek bu sefer de 1ay daha nasıl bekleriz diye gitmedim kontrolüm 1hafta sonra o zamana kadar bekleyeceğim sizin bel ağrınız çok oluyor mu
@cloud17 Canım pıhtılaşma testlerini hamilelikle tekrarlamanı mı istedi doktorun ?
Ben cleaxne 0,6 kullanıyorum sanırım yüksek doz bu , bende üniversiteye gidip tekrarlatsam mı acaba çünkü bu testleri isteyen Prof. Sıra gelmiyor sabah 7 de gidip akşama kadar bekliyorum diye gitmedim gitsem mi ki acaba
hayal_masal Hapın etkisi daha uzun sürüyor diye biliyorum benimde hep kafamı karıştıran şey bu hakkınızda hayırlısı olsun tabiki de senin pıhtılaşma sonuçların ne çıkmıştı ?
canım benim pıltılaşma sonucum temiz çıktı ama doktorum daha önceden kayıplarım olduğu için her itimale karşılık içmemi söyledi@cloud17 Canım pıhtılaşma testlerini hamilelikle tekrarlamanı mı istedi doktorun ?
Ben cleaxne 0,6 kullanıyorum sanırım yüksek doz bu , bende üniversiteye gidip tekrarlatsam mı acaba çünkü bu testleri isteyen Prof. Sıra gelmiyor sabah 7 de gidip akşama kadar bekliyorum diye gitmedim gitsem mi ki acaba
hayal_masal Hapın etkisi daha uzun sürüyor diye biliyorum benimde hep kafamı karıştıran şey bu hakkınızda hayırlısı olsun tabiki de senin pıhtılaşma sonuçların ne çıkmıştı ?
canım benim 20 lik dişim çok şiddetli ağrıyodu gece sabahladım dişçiye gittim çekilmesi lazım dedi. ama kan sulandırıcı iğne kullandığım ve bırakamıcam için kanal tedavisine karar verildi. doktorumun onayıyla yapıldı. 3 6 ay arası dişçiye gitmende bir sakınca yokmuş.Kızlar dişim kırıldı yaaaYarın dişçimi arayacağım. Sizlerde var mı dişte problem yaşayan ?
canım bizde başta almayalım dedik ama yok dolap alıcaz çekmece park yatak derken zaten oda takımı oluyor. en iyisi alalım odasını dursun dedik bakalım kısmet.Çok güzel canım :) kiracı olduğumuz için evimiz müsait değil yoksa biz de bebek odası düşünüyorduk. Sadece beşik alcam ben görmüşsündür belki fotosunu yükledim çok hoşuma gitti ama araştırmak lazım :)) birde şu bebek odasına bayıldım :)))
benim karnım sabahları inik akşamları kocaman oluyorpiercieng kullanmıyorum ama belli bi süre sonra çıkarmak gerekiyo diye biliyorum.sanırım 4. aydan sonra çıkarmak gerekiyo ama kendin rahatsız olduğun an çıkar bence.bende gerginlik yok şuan ama karnım baya bi çıktı hele güzel de yemek yersem 5 aylık gibi oluyo.ablamda karnın büyük olcak nası çıkmış diyo.ve dün eşimle dışarı çıkcaktık giyecek pantolon bulamadım resmen oturdum ağladım sinirden çocuk gibi.pantolonun düğmesi açık gezdim mecburen üzerimde uzun bi trençkotla.bianda oldu böyle bugün ya da yarın gidip hemen bi pantolon alıcaz.bende 3 kilo aldım 9 ay boyunca 12-16 kilo arası almak normal kabul ediliyo o yüzden normal bence.inşallah güzel haberler alırsın :)
normalde belfıtığım var ama çok şükür bel ağrım olmadı. sürekli sırt üstü sert bi yerde yatmaya çalış ve bol su tüket. bebeğinin sana hediyesini yaşıyorsun annesi. fıtıksan sıcak tutmak çokta iyi değil diye biliyorum. sen haftaya mutlaka doktorunla görüşkızlar günaydın ben de 3 kilo alanlardanım kilo almayanlara şaşırıyorum:)bu arada yoğun bel ağrım var sıcak tutunca biraz geçiyor gibi doktora gidecektim cinsiyetini öğrenemesek bu sefer de 1ay daha nasıl bekleriz diye gitmedim kontrolüm 1hafta sonra o zamana kadar bekleyeceğim sizin bel ağrınız çok oluyor mu
canım benim pıltılaşma sonucum temiz çıktı ama doktorum daha önceden kayıplarım olduğu için her itimale karşılık içmemi söyledi
tıp ilerledi kendini öyle kötü düşüncelere sokma canım. 2de olur 3de olur inşallah. sağlıklıca gelsin bebeişlerimizŞükür en azından yüksek riskli değilsin belki bundan sonra ki hamileliklerin de doğal gelişir herşey pıhtı sorunu da yoksa eğer , sevindim senin adına . Ben pıhtı çıkınca üzüldüm sezeryan olucaksın illa dediler diye Allah nasip ederse tek çocuk değil daha çok istiyordum ben sezeryanda zor 2 den sonra diye belki ilerde düzeliyor diyorum ama nasip işte
ya sonra o büyük pantolonları ne yapacağız
Ben bir ara tombiktim o dönemden kalan pantolonlarımı giymeyi düşünüyorum.
ben heves ediyorum çok hamile kıyafetlerine o yüzden almak taraftarıyım. diğer bebeklerimiz dede giyeriz :)1 beden büyük pantolonlar illa lazım olacak doğumdan sonradoğum ertesi hemen aynı kilomuza dönemeyeceğimize göre Mantıklı olan hamile pantolonlarını az almak, zaten her ay veya 2 ayda bir beden değişir, fazla yatırım yapmaya gerek yok, sonra dolapta da kalabalık yapacak.
tıp ilerledi kendini öyle kötü düşüncelere sokma canım. 2de olur 3de olur inşallah. sağlıklıca gelsin bebeişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?