- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
- #13.141
Canım çok geçmiş olsunKızlar dişim kırıldı yaaaYarın dişçimi arayacağım. Sizlerde var mı dişte problem yaşayan
?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geçmiş olsunKızlar dişim kırıldı yaaaYarın dişçimi arayacağım. Sizlerde var mı dişte problem yaşayan
?
ayyy çok geçmiş olsunKızlar merhaba bugün sabahtan itibaren 5-6 defa istifra ettim ne yediysem çıkardım hastaneye gitsem doktor serum takar mı hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda ve serumun bir zararı olur mu bebeğe. Normal bir bulantı değil ben üşüttüm sanırım ilk defa böyle oldum ayakta zor duruyorum.
Maşallah canım rabbim cinsiyetini de gönlüne göre versin inşallah :)
Çok sağol canım Allah razı olsun :)
Bende ona yordum hayırlısı artk canm bugün beyazı gördüm inşallah daha kanama olmaz
Gözün aydın Can'ım çok şükür çok sevindim bende bugün öğrendim aynı şeyi bana da dedi çok düşük dedi kan değerlerim her şey normal güzel dedi korku yoktu içimde niyeyse on gündür bekliyorum sonucu ama hiç düşünmedim ama RAbbim e şükür ni sıkıntı yokmuş![]()
Bunu 40.haftaya yakin tekrar konuşalım.benim cesaretim de kanatlanıp uçabilir.. :)
Ben böbrek taşı düşürdüm ve malesef bu deniz yolculuğu sırasında oldu. Tam 2 gün boyunca gittigimiz ulkenin limanina varana kadar o sancıyı çektim. Normalde insanlar bunu serumla atlatirken ben yumruk sıkmaktan bitkin düşmüş halde hastaneye ulaştırıldım. Sonra dediler ki o sancı da dogum sancısı kadar betermis.
Farklı şeyler tabi ama yaşarken zor , geçince unutulup gidiyor. Cesaretim ondan yani yoksa benim de canım tatlıdır her kan vermeye gittiğimde tansiyonum sıfırın altında -5 :)
Ama inandığım bu, normal doğum iyi bir şey. Birbirimizi teşvik etmeli cesaretlendirmeliyiz. :)
Canim benim goguslerim de aciyordu bi ara doktoruma sormustum sutyen bedenini buyutmelisin demistiKalbi göğsü ağrıyan arkadaşım kimdi hatırlayamadım bugün sütyen giydim evde spor giyiyorum , bir süre sonra göğsüm sıkışmaya başladı lavaboya gittim kalbime birşey saplandı dik duramadım biraz oturdum yaşlandım gerildim bir süre sonra yine saplandı böyle olmaz dedim gittim çıkardım sütyeni üstümde geniş bir üst vardı hırka tarzı onla durdum bir rahatladım ettim anlatamam ama
İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin.Kizlar bugun randevum var ikili sonucu ogrenecegiz dualarinizi bekliyorummm
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben hala sizi uzaktan ve nadiren takip edebiliyorum yeni ev & internet durumlarından dolayı. Umarım bütün anneler ve bebekler çok iyidir.
Beni çok tedirgin eden bir şey var size sormam lazım. Benim yeni evimde mutfak dolabı yüksek kalıyor maalesef. Ben de unutup kendimi zorlayarak da uzanıyorum yükseğe bazen. Sonra çok pişman oluyorum tabi. Bu zararlı bir hareket mi doktoruna sorup öğrenen var mı acaba? Ya da yakınlarda doktora gidecek kimse var mı sorabilecek olan? Benim kontrolüm haftaya cuma inşaallah. İnternette baktım göbek bağı ayrılır bebeğin falan demişler Allah korusun. Ama kulaktan duyma mı bilimsel bir şey mi bilemedim. Bişey söyleyin lütfen![]()
Ben normalde cok nanemollayimdir. Canimin yanacagi bi sey olsun bi yerim ufacik kanasin eyvahhhhjyani benim degil baskasina bile bi igne vurulacak olsa gozumu kapatirim
Cesaret toplarsam doguma girmeden 5 dk once bakarim
Sen iyi cesurmussun kiz vallaa herkes boyle olmazz![]()
Odam büyük sığar diye düşünüyorum ( inşallah) :))Cok cici.. ama beşiği yatak odana koyacaksan yeterli yer var mı onu da hesaba katmak lazım. Bazı modeller ciddi yer kaplayabiliyor resimde küçük görünse de... erken ama insan heves ediyor , zaman çabuk geçiyor, arada bakmak lazım :)
al benden de o kadar,ne et ne balık zaten tavuk sevmem.Ne yiyeceğimi şaşırıyorum bende.Ama et yiyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum,çay da içemiyorum,tatlı da yiyemiyorumBu gece balık yemek istedim. Kokusunu duymayım diye eşim hazır pişittirdi eve getirdi. Ben de güzel bir salata yaptım. Balık mı yedim ne yedim belli değil. Ağzımın tadı çok bozuk geçmiyorİştahım var içim de alıyor ama bu ağız tadı bozukluğu çok kötü ya
Salatayla doyurdum karnımı ne yapayım
![]()
Kızlar merhaba. Siteyi yaklaşık 2 senedir takip ediyordum. Bende Nisan annesi oluyorum(Allahın'izniyle) Hepinizin yazılarını ilk günden beri okuyorum dayanamadım bende katılmak istedim :) Herkese selamlar. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi :)
Kızlar bende doktorun verdiği kan ilacı ve vitamini kullanmaya başladıktan sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım yalnız inanılmaz derecede iştahım açıldı üç saatte bir mutlaka bir şeyler yemem lazım yoksa elim ayağım boşalıyor bayılacak gibi oluyorum. Böyle giderse kısa zamanda çok kilo alıcam gibime geliyor
kızlar merhaba,
biliyorum şuan çok erken ama sizlere de danışmak istediğim bir konu var :)
bebişe oda yapıp yapmama konusunda eşimle karasız kaldık. evimde boş odam var ama belli bi süre bebek yanımızda olacağından 2-3 yaşına kadar park yatakta uyusa sonrasında istediği gibi güzel bi oda mı yapsak yoksa büyüyebilen beşikli takım mı alsak bilemedim. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Günaydın kızlar. Bebek odası muhabbeti geçmiş. Biz de eşimle haftasonu mobilyacılara baktık. Bebek odası düşünüyoruz. Büyüyebilen beşiklerden alacağım, şifonyer ve dolabı da olacak. Bebeği 6-7 ay yanımda yatırmayı düşünüyorum ki uzmanlar da öyle öneriyor zaten. Yanımda yatacağı dönemlerde de chi...co'nun next to me yatakları var. Kendi yatağınıza alttan bağlıyorsunuz bebek sizinle aynı hizada sanki yatağınızda yatıyormuş gibi oluyor. O beşikten alıcam, hem katlanıp başka yere giderken götürebilirim yanımda. Next to me nin fotosunu ekliyim :))
Bunu erken donemde (8-9. Hafta gibi) yasadim. Hatta sabahin 5 in de. Sagimdan soluma yatakta donememistim bas donmesinden. Soguk terler doktum. Doktora msj attim.eskiden atistirma huyum yoktu o gunden sonra aksam yatmadan yogurt yiyorum, sabah yatak basimda sut bulunduruyorum. Icip kalkiyorum. Aniden kalkmiyorum. Gece tuvaletlerinde de ani hareket etmiyorum. Daha iyiyim. Ac ve yorgun uykusuz olmamaya calis. Sukur simdi iyiyim.Bi de kızlar sizde baş dönmesi oluyor mu ? Bu aralar çok fena baş dönmesi yaşıyorm özellikle akşamları
Ben denk gelmedim o yorumlara gerçi her yerden de araştırmadım zaten de. Zaten en fazla 9 aya kadar kullanılabiliyormuş sonra çocuk sığmıyormuş. Bu olmasa da bu tarz bir beşik alacağım yanıma. Çocuk gece gözünü açtığında anne babasını görsün hemen yanında.Canım ben bu beşiğe ilk gördüğüm zaman bayılmıştım ama sonra kullanıcı yorumlarını araştırdım eğer bebiş hareketliyse ve gelişimi hızlıysa 5 aydan sonra içine sığmama ve dışarı çıkma isteği oluyormuş. Birkaç kişiden 5 aydan sonra kullanamadıklarıyla ilgili yorumlar okumuştum, seninle de paylaşmak istedim![]()
canım benimde kaşınıyor ben iğne kullandığım için kaşınıyo sanıyorum ama bilemiyorum. Lierac aldım onu sürmeye başladım biraz hafifledi.kızlar birşey soracağım karnınız kaşınıyor mu? benim bi kaç gündür çok kaşınıyor. düzenli olarak bebek yağı veya lierac sürüyorum. ama çoook kaşınıyor![]()
canım ben dr uma sordum. kan sulandırıcı iğne bende kullanıyorum. tamamiyle annenin kararına bağlı dedi. herhangi bir sakıncası yokmuş anlıcan. sezeryanda da kanama oluyor normalde de dedi. eğer bir sıkıntın olmazsa normal doğurabilirsin bence.Bende bir soru soracağım çok erken aslında , kan sulandırıcı kullanan arkadaşlarım ben normal Doğum düşünüyorum inşallah Allah nasip eder o günleri görürsem , sezeryan aşırı korkutuyor nedense iğnenin kutusunda da zaten belden uyuşturma da Yok inçe kanama olur bişeyler yazıyor detay yazmayacağım çok iyice zıvanadan çıktım görünce , siz ne düşünüyorsunuz
bende nedense dün gece yatağa geçerken ve bu sabah oldu neden oldu anlamadımBi de kızlar sizde baş dönmesi oluyor mu ? Bu aralar çok fena baş dönmesi yaşıyorm özellikle akşamları
Çok güzel canım :) kiracı olduğumuz için evimiz müsait değil yoksa biz de bebek odası düşünüyorduk. Sadece beşik alcam ben görmüşsündür belki fotosunu yükledim çok hoşuma gitti ama araştırmak lazım :)) birde şu bebek odasına bayıldım :)))Günaydın kızlar. Bebek odası muhabbeti geçmiş. Biz de eşimle haftasonu mobilyacılara baktık. Bebek odası düşünüyoruz. Büyüyebilen beşiklerden alacağım, şifonyer ve dolabı da olacak. Bebeği 6-7 ay yanımda yatırmayı düşünüyorum ki uzmanlar da öyle öneriyor zaten. Yanımda yatacağı dönemlerde de chi...co'nun next to me yatakları var. Kendi yatağınıza alttan bağlıyorsunuz bebek sizinle aynı hizada sanki yatağınızda yatıyormuş gibi oluyor. O beşikten alıcam, hem katlanıp başka yere giderken götürebilirim yanımda. Next to me nin fotosunu ekliyim :))
Selam canım. Benim de dolgunun kenarından kırıldı. Doktoruma sordum tedavi ettirebilirsin lokal anestezide sıkıntı yok dedi.. Henüz yaptırmadım ama bu hafta sonu inşallah gideceğim dişçiyeKızlar dişim kırıldı yaaaYarın dişçimi arayacağım. Sizlerde var mı dişte problem yaşayan
?
Kızlar bir arkadaşım bana video yollamış sizinle de paylaşıyım dedim çok güzel :)))
Bu takım da çok güzelmiş. Ben beyaz düşünüyorum çünkü benim bütün mobilyalarım beyaz ve çok memnunum evi ferah gösteriyor. O yüzden bebişin odasını da beyaz alıcam.Çok güzel canım :) kiracı olduğumuz için evimiz müsait değil yoksa biz de bebek odası düşünüyorduk. Sadece beşik alcam ben görmüşsündür belki fotosunu yükledim çok hoşuma gitti ama araştırmak lazım :)) birde şu bebek odasına bayıldım :)))