2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
doktoruma evet çok güveniyorum aslında iki doktora gidiyordum diğeri 11 ekimde gel folik asiti bırakacaz vitamin yazacam dedi ama bende perinataloga gittim ikiliyi yaptırmak için o da 16. haftaya kadar gerek yok ilaç yüklemye vücuda dedi bacaklarım ağrıyor dedim kalsiyum eksikliği yapar süt ve süt ürünleri tüket dayanamaycak gibi olursan kalsyum yazalım dedi ben pek de yazmak istemiyorum dedi

dün alyayı tartıştık eşimle olmaz dedi söylenmesi zor dedi. aryanın okunuşu daha basit. alyanın L harfi dile takılıyor :) yumuşatmak gerekiyor söylerken. ben de öz türkçe isim istiyorum aslında. kesinlikle osmanlıca ve arapca ismi istemiyorum :) kardeşim de (dayısı) bana hep latince isim buldu yani dünyada kullanlan hemde türkiyede kullanılan isimler. onlarında söylenişi zor,okunuşu turkce. onları da es gectim. :) buluruz elbet cnım ya daha cok zamanımız var :) senin ismin de güzel ama söylenişi zor bencede anlaşılmaz ilk dediğinde :)

bende bayadır var göz çevremde ve burnumda ben hamilelğimi bilemeden inanılmaz güneşlendim tatildeydim ağustos sonu eylül başı ondan oldu diye düşünüyorum ama ilaç kullanmıyorum

benim hiç lekelenme olmadı. kız çocuğu doğuracakların genelde yüzünde leke cıkar derler, yani anne çirkinleişirmiş. ne kadar doğru bilemem. ezcaneye sor istersen sana güzelbir krem verirler cnım. bende cıkarsa eczaneye gidicem :)

bende bayadır var göz çevremde ve burnumda ben hamilelğimi bilemeden inanılmaz güneşlendim tatildeydim ağustos sonu eylül başı ondan oldu diye düşünüyorum ama ilaç kullanmıyorum
Cnm benim şimdiye kadar hiç yüzümde lekem olmamıştı. ondan bir panik yaşadım. yayılacak mı. ne kadar daha olacak. elden bişi gelirmi gibi sorula..İnşallah geçer

ne güzel değişik bir isim.babanı da tebrik ederim ne güzel düşünmüş :)

ben de öz türkçe isim istiyorum.öğretmen arkadaşımda öz türkçe isimler sözlüğü varmış getirecek bana bakalım yazarım sana da canım

canım ben 2,5 aylık falandım sağlık ocağından ayrıntılı kan testleri istedi. ayın 26 sında randevum var 17. haftam oluyor gelmeden yine kan testlerini yaptır dedi. bence sen diğerlerini boşver doktoruna güvenmiyorsan değiştir. kafa karışıklığıyla 9 ay geçmez valla

Benim adımın sonunda n var yani adım Canan Kardeşimin de Can İsimlerimiz benzermiş canım

çağla-ipek-su-dilan-yeşim.....
buarada isim ararken eşimin en dikkat ettiği şey mail adresi alabilmesi :)

Benim doktorum vitamine karşı mesela folik asite öncekinde geç kalmıştım istersen kullan dedi kullanmadım bu kez yazdı ben kullnmadım

Benim de bulantım yoktu bol bol yedim ve sonuç 3 kilo almışım vitamin alsam kaç kilo alacaktım acaba

Aslında bende kız ismi belliydi.yıllardır kızım olursa ELİF koyacağım dedim durdum.6 ay önce doğum yapan karşı komşum ve aynı zamanda yakın akrabamız kızı olunca koydu ELİF HİRA olarak koydu
Erkekte de ÖMER veya YİĞİT diyordum.Onları da kaptırdım çok yakın zamanda.Anlayacağınız ben çok geç kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…