2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cok tesekkur ederim canim. Bebekte ense olcumunde risk cikti nifty test yaptim sonuc bekliyorum
Canimmm.. lütfen üzme kendini. Herkes şahit olmuştur. Risk yüksek çıkan o kadar çok duydum ki. Ama çok şükür ki hepsi sağlıklı idi. Eminim senin bebisin de sağlıklı. Nifty test ilé için rahatlayacaktir. Lütfen kendini de bebeğini de üzme. Dualarimdasin

Cok tesekkur ederim canimm. Bende cok sahit oldum ama sagliksiz olanda var nadir de olsa insan evladi olunca en kotusunu dusunuyor iste insAllah sonuclarim temiz gelir

Cok tesekkur ederim kizlar cok cok sagolun insAllah dualarimiz kabul olur gecen hafta persembe verdim canim yarin 6 is gunu oluyor haftaya gelir bence
Canım şimdi sana nas felak ayetel kürsi okudum şifa olsun inşallah. İnşallah herşey yoluna girer. sende sıkıntıya sokmassın kendini. Allah yardımcın olsun canım. Gevse biraz kendini sıkma lütfen. Dualrımız seninle. Biz ne için varız burda. Bir dua okumak ağzımı aşındırmaz canım.

Cok tesekkur ederim canimm. Bende cok sahit oldum ama sagliksiz olanda var nadir de olsa insan evladi olunca en kotusunu dusunuyor iste insAllah sonuclarim temiz gelir

Kötüsünü düşünebilir insan ama iyisini daha çok düşünmeliii dimiiii çünkü risk çıkan bu test belirleyici bir test değil... Gelecek iyi sonuçlara yoğunlaşalımm... Çok güzel haberler gelecek hep beraber ohhh çekeceğiz ama bak sen şuan kendini ne kadar üzersenn o kadar zararı olacak bu sürecin sana ve sapasağlam olduğunu yürekten bildiğimizz bebişhine.. Hepimiz dua ediyoruzz.. Yanındayız..

iyi akşamlar güzel bebişlerin güzel anne adayları uzun süredir balık yemiyordm bi ara zehirlendik die bugün zorladm kendimi ama midem bulandı sizler yiyebiliyor musunuz balık ve hayatım boyunca ağzıma almadğm yiyecekler var bebeğim için zorlamak istiorm ama yenilmio

Aaa ne güzel ben de Altınoluk merkeZdeğim İstanbul'dan taşımdım 1 sene oluyo bana da arkadaşlar tavsiye etti öle gitmiştim çok memnunum sağolsun

Ben balığı cok severim normalde. Fakat hamile kalınca 3 ay boyunca yiyemedim doğal olarak. Gecen hafta cumartesi balık restorantına gittik canım istemeye istemeye. Eşim zorladı. Ama bi baktımki yemişim balığımım hepsini :) bence bir dene derim.

Cnm ben bir önceki doktor kontrolünde mesafe icmistim sabah aç karnına belim pek sağlıklı bişey değil ama o saatte kahvaltı yapmak istemedim sonra hastaneye gidince de çok acıktım doktora görmeden bir tost yedim sonra muayene oldum bebeğim zip zip zıpliyordu artık tost mu neskafe mi bilmiyorum ama ben kafein belki öyle hareketlendirmistir diye düşünüyorum bir daha gidiste yine içmeyi düşünüyorum

Benimde aklimdan bugun aras gecti ama bilmiyorum bir kac isim daha bulup oyle karar vericem. Ilk ismi mehmet olacak onun yanina yakismasi lazim:)
Ay cnm aynıyiz seninle benim de daha cinsiyet belli değil ama erkek olursa ilk ismi mehmet olacak kayinbabamin ismi ben yanına kombin yapıyorum sürekli mehmet toprak, mehmet arda, Mehmet aras, mehmet kayra benim de düşündüğüm isimlerden. Kız olursa hic bir fikrim yok ama :) kızımda son hafta koymuştum çok zorlanmistim bakalım haftaya belli olursa iyice araştırmaya başlarım

Cok tesekkur ederim canim. Bebekte ense olcumunde risk cikti nifty test yaptim sonuc bekliyorum
Canim sonucu nereden ogreniyorsan bence yarın bi ara bak gelmis mi. Bana da 2 li test için 10 gün demislerdi 7.gün aldım sonucu

Balık haftada 1 bazen 2 kesin yiyorum. Kuscak bile olsam yiyorum 1 gram da olsa bebeğe faydası gitse kardır diye

Canim insirah süresini 10 kere oku.o insana ferahlık verir.ben de kendimden önce tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyenelere dua ediyorum.Allah tüm isteyenlere nasip etsin hamile kalmayi.evladina kavusanlari ve hamile olanlari da evlatlariyla imtihan etmesin

Canim güzel şeyler düşünmeye çalış. Pozitif olmaya çalış. Demesi kolay biliyorum... Sana böyle diyorum ama kelin ilacı olsa :)))) 2 li test değil ama benimde ağrılarım vs var bende burda sizin yazdiklarınızdan güç alıyorum. Sende güçlü olmaya çalış annesi bebis için. Konu evlat olunca insan çok üzülüyor haklısın. Bugün doktora koştum kanamam için. Ilk cumlem kalbi atiyo diyin ne olur oldu. Çok şükür bizimle. Senin de sonuçların güzel olacak Allahın izniyle. Dua ettim, edicem senin için hepimiz icin

İlk gebeliğiniz mi sizin gittiğim doktor perinatalogtu güveniyorum aslında ama işte evet kafama takıldı neyse haftaya doktora gideyim ben başka doktora
İkinci gebeliğim benim..yani biriki haftadan çok bişey olmaz fazla evham yapma demek istiyorum

Benimde aklimdan bugun aras gecti ama bilmiyorum bir kac isim daha bulup oyle karar vericem. Ilk ismi mehmet olacak onun yanina yakismasi lazim:)
Bende eşime söylemiştim ayaz yada aras..ahmet aras yada ahmet ayaz ama bakalım biz daha cook fikir degiştiririz gibime geliyo ama ilk oğluma uyuyo bu isimler

aynenn ne zaman aç gitsem hareketliliği daha fazlaydı. doktor şeker tüketerek gelme istemiyorum demişti
Evet canım benim doktorum da zaten mümkünse hiç şeker almayın diyor :)
Kızım olsaydı ismi hazırdı eylülada olacaktı adı.
İlkyaz ismi de hem çok orijinal hem de anlamı çok güzel Doğum zamanıma çok uyardı.
Ben gazel ve şiir isimlerini de beğeniyorum.
Masal deniz de düşünmüştüm.
Tek başına Zeynep ismini sevmiyorum ama Zeynep Ela kulağıma hoş geldi.
Nilsu okuduğum bir kitaptan aklımda kalan hoş hatırları olan bir ad.
Bunlar benim düşündüklerimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…