- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
- 323
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.921
Canimmm.. lütfen üzme kendini. Herkes şahit olmuştur. Risk yüksek çıkan o kadar çok duydum ki. Ama çok şükür ki hepsi sağlıklı idi. Eminim senin bebisin de sağlıklı. Nifty test ilé için rahatlayacaktir. Lütfen kendini de bebeğini de üzme. DualarimdasinCok tesekkur ederim canim. Bebekte ense olcumunde risk cikti nifty test yaptim sonuc bekliyorum
Canimmm.. lütfen üzme kendini. Herkes şahit olmuştur. Risk yüksek çıkan o kadar çok duydum ki. Ama çok şükür ki hepsi sağlıklı idi. Eminim senin bebisin de sağlıklı. Nifty test ilé için rahatlayacaktir. Lütfen kendini de bebeğini de üzme. Dualarimdasin
Ne zaman geliyordu sonuç ? Ben bugun biraz sıkıştırdım labrotuvarı çoktan bbeelli olmus izma atmamıslaarmış arayınca hızlandılarCok tesekkur ederim canim. Bebekte ense olcumunde risk cikti nifty test yaptim sonuc bekliyorum
Canım şimdi sana nas felak ayetel kürsi okudum şifa olsun inşallah. İnşallah herşey yoluna girer. sende sıkıntıya sokmassın kendini. Allah yardımcın olsun canım. Gevse biraz kendini sıkma lütfen. Dualrımız seninle. Biz ne için varız burda. Bir dua okumak ağzımı aşındırmaz canım.Cok tesekkur ederim kizlar cok cok sagolun insAllah dualarimiz kabul olurgecen hafta persembe verdim canim yarin 6 is gunu oluyor haftaya gelir bence
Cok tesekkur ederim canimm. Bende cok sahit oldum ama sagliksiz olanda var nadir de olsainsan evladi olunca en kotusunu dusunuyor iste insAllah sonuclarim temiz gelir
İlk hamileliğimde Körfez'de kv gitmiştim zorla götürülmüştüm kanamam olmuştu ve acil Körfez hastanesine gittik beni görünce hemen aldı kontrole müberra hanım durumum çok kötüydü şakır şakır akıyordu çok güzel ilgilenmişti daha sonra evime geldiğimde ise arkadaşlarımdan beni soruyordu sağolsun gerçekten iyi bi doktor , merkezdeyim bende
inşallah ☺Gösterir artık annesi
Gözün aydın canım.darısı başıma.BEnim çıktı canım temiz rapor. Seninki de öyle gelicek !
Ben balığı cok severim normalde. Fakat hamile kalınca 3 ay boyunca yiyemedim doğal olarak. Gecen hafta cumartesi balık restorantına gittik canım istemeye istemeye. Eşim zorladı. Ama bi baktımki yemişim balığımım hepsini :) bence bir dene derim.iyi akşamlar güzel bebişlerin güzel anne adayları uzun süredir balık yemiyordm bi ara zehirlendik die bugün zorladm kendimi ama midem bulandı sizler yiyebiliyor musunuz balık ve hayatım boyunca ağzıma almadğm yiyecekler var bebeğim için zorlamak istiorm ama yenilmio
Cnm ben bir önceki doktor kontrolünde mesafe icmistim sabah aç karnına belim pek sağlıklı bişey değil ama o saatte kahvaltı yapmak istemedim sonra hastaneye gidince de çok acıktım doktora görmeden bir tost yedim sonra muayene oldum bebeğim zip zip zıpliyordu artık tost mu neskafe mi bilmiyorum ama ben kafein belki öyle hareketlendirmistir diye düşünüyorum bir daha gidiste yine içmeyi düşünüyorumBir dahakine aç mı gitsem. 2 hafta önce gittiğimde de çikolata tükettim. Uyuyordu. Dr meyve suyu iç gel dedi. Gittim yine uyuyordu. Sonra Dr git öğlen yemeğini ye ama iyi doyur karnını demişti. Onda da uyanır gibi olmustu. Benimki biraz fazla rahat canım. Dr demişti rahat olacak bu bebek diye
Ay cnm aynıyiz seninle benim de daha cinsiyet belli değil ama erkek olursa ilk ismi mehmet olacak kayinbabamin ismi ben yanına kombin yapıyorum sürekli mehmet toprak, mehmet arda, Mehmet aras, mehmet kayra benim de düşündüğüm isimlerden. Kız olursa hic bir fikrim yok ama :) kızımda son hafta koymuştum çok zorlanmistim bakalım haftaya belli olursa iyice araştırmaya başlarımBenimde aklimdan bugun aras gecti ama bilmiyorum bir kac isim daha bulup oyle karar vericem. Ilk ismi mehmet olacak onun yanina yakismasi lazim:)
Canim sonucu nereden ogreniyorsan bence yarın bi ara bak gelmis mi. Bana da 2 li test için 10 gün demislerdi 7.gün aldım sonucuCok tesekkur ederim canim. Bebekte ense olcumunde risk cikti nifty test yaptim sonuc bekliyorum
Balık haftada 1 bazen 2 kesin yiyorum. Kuscak bile olsam yiyorum 1 gram da olsa bebeğe faydası gitse kardır diyeiyi akşamlar güzel bebişlerin güzel anne adayları uzun süredir balık yemiyordm bi ara zehirlendik die bugün zorladm kendimi ama midem bulandı sizler yiyebiliyor musunuz balık ve hayatım boyunca ağzıma almadğm yiyecekler var bebeğim için zorlamak istiorm ama yenilmio
Kizlar Allah razi olsun cok cok sagolun. Allah hepinizin gonlune gore versin bana cok destek oldunuz samimiyetinize icten inaniyorum. Hamilelerin duasi kabul olurmus benim ve minik oglum icin dua ederseniz bana dunyalari vermis olursunuz zaten. Kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz kalpten edilen bir dua bile herseyi degistirir. Uzuntumu paylasan butun nisan annelerinden dua istiyorum bizi de unutmayin dualarinizdauconn bir de galiba @giyimolog da sonuc bekliyordu bizler icin dua etmeniz herseye bedel. Normalde cok baskin ve guclu bir karakterim ama inaninki kolum kanadim kirilmis gibi kimseylw konusmuyorum evden cikmiyorum zaten rahatsizim yerimden kalkmakta bile zorlaniyorum psikolojik olarak bitigim zaten yine de hersey Allahtan. Allah cok buyuk hepimizin yardimcisi olsun sagligimizdan etmesin ne bizi ne evlatlarimizi
Canim güzel şeyler düşünmeye çalış. Pozitif olmaya çalış. Demesi kolay biliyorum... Sana böyle diyorum ama kelin ilacı olsa :)))) 2 li test değil ama benimde ağrılarım vs var bende burda sizin yazdiklarınızdan güç alıyorum. Sende güçlü olmaya çalış annesi bebis için. Konu evlat olunca insan çok üzülüyor haklısın. Bugün doktora koştum kanamam için. Ilk cumlem kalbi atiyo diyin ne olur oldu. Çok şükür bizimle. Senin de sonuçların güzel olacak Allahın izniyle. Dua ettim, edicem senin için hepimiz icinCok tesekkur ederim canimm. Bende cok sahit oldum ama sagliksiz olanda var nadir de olsainsan evladi olunca en kotusunu dusunuyor iste insAllah sonuclarim temiz gelir
İkinci gebeliğim benim..yani biriki haftadan çok bişey olmaz fazla evham yapma demek istiyorumİlk gebeliğiniz mi sizin gittiğim doktor perinatalogtu güveniyorum aslında ama işte evet kafama takıldı neyse haftaya doktora gideyim ben başka doktora
Bende eşime söylemiştim ayaz yada aras..ahmet aras yada ahmet ayaz ama bakalım biz daha cook fikir degiştiririz gibime geliyo ama ilk oğluma uyuyo bu isimlerBenimde aklimdan bugun aras gecti ama bilmiyorum bir kac isim daha bulup oyle karar vericem. Ilk ismi mehmet olacak onun yanina yakismasi lazim:)
Ben çikolata yedim malum bebiş uyudu hiç kalkmadı bile popuşuda dikti..bidahaki gittigimde biraz aç gittim daha hareketliydi..bencede tatlı yemekle hiç alakası yokCanım ben hiç tatlı tüketerek gitmedim ama aç olunca daha hareketli gördüm oğlumu :) Allah sağlık versin
Evet canım benim doktorum da zaten mümkünse hiç şeker almayın diyor :)aynenn ne zaman aç gitsem hareketliliği daha fazlaydı. doktor şeker tüketerek gelme istemiyorum demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?