2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gecmis olsun canim Allahin izniyle atlaticaksin benimde 5.haftadam oldu boyle 1.5 haftaya kadar da hep devam dunki kontrolde sonunda alan yok olmustu sen bol bol dinlen be dua et insallah kisa zamanda herseu normale donecek
Inşallah canım. Bu adet ağrısı gibi agri çok korkutuyor beni. Bide bildiğin kan yani leke tarzı değil. Inşallah geçer.

Canim kendini yormamaya çalış ve lütfen 15 kişinin yemeğini tek yapma. Mutlaka yardım al. Normalde bile 15 kişiyi agirlamak zor.
Cn
Canim kendini yormamaya çalış ve lütfen 15 kişinin yemeğini tek yapma. Mutlaka yardım al. Normalde bile 15 kişiyi agirlamak zor.
canım beni düşündüğün için sağol ben sadece salata ve tatlı yapacağım mangal yapacaklar erkekler o yüzden rahatım aslında kayınvalidem temizliğimi yaptı sağolsun.ya ben bişey soracağım rafadan yumurta çok severim ama az pişmiş yumurta yemek zararlıymış hamileyken canım çok çekiyor bu konuda bilgisi olan var mı doktora herşeyi soracağım diye gidiyorum bebeği görünce herşeyi unutuyorum leyla gibi çıkıyorum odadan

Citolesgen
Beni de eklermisin 39 yaşındayım sat: 23 Temmuz mersindeyim 2. bebeğim diğeri 3 buçuk yaşında
beklediğim doğum tarihi:26 Nisan kızımın doğumun tarihi de 26 Şubat benzesin

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.ben hamileliğimi öğrendiğimden beri yatıyorum. uzan canım çalışmıyorsun sanırım çalışanlara kolaylık versin Rabbim hiç kolay değilmiş şimdi yatalım nasıl olsa doğunca bebişler yatırmayacaklar bizi

Ay ben o zaman yapmamaya razıyım.
Şimdide yatmamaya razıyım.
Yeterki bebegimle bu tehlikeyi atlatabilelim. Evet çalışmıyorum.
Bu arada az pişmiş yumurta yemeğin derler ama detaylı bilgim yok.

günaydın güzel anneler hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifa versin cinsiyeti öğrenenlere de hayırlı olsun ben dün gece çok duygulandım paylaşmak istedim bebeğim pıt pıt diye kaydı hissettim artık bu haftalardan itibaren hissetmeye başlayacağız sanırım herkese hayırlı cumalar Allah herkesin sıkıntısını gidersin dualarını kabul etsin inşallah

Gunaydiiin cinsiyetleri kacinci haftalarda ogrendinizzzzzzz ??????? Birde 12+haftada yapilan testlerimiz varmi ense kalinligina bakilmasi gerek sanirim baska ikili test ayrintili usg fln ne zaman bilen varmiii unutmusum ben ??

Adet ağrısı gibi ağrı oluyor muydu?
Veya lekelenme mi yaşadın yoksa bildiğin kan mı?
6. 7. Haftalar arası kanadım. Lekelenme seklindeydi canım.. Evdeymişssin şanlısın dinlen canım. Ben çalışıyorum. Yoğun tempolu değil çok şükür iş. Hematom un ve bebeğin kac cm canım?

Adet ağrısı gibi ağrı oluyor muydu?
Veya lekelenme mi yaşadın yoksa bildiğin kan mı?
Bu arada adet ağrım olmuyor. Ben mide bulantılarından muzdaribim. Ama aklım sürekli kasıklarımda olsaydı ağrı duyabilirdim.. Bence sen de kştap oku hatta karikatür dergisi alsın eşin evde onlara bak.. Aklın hep bebekte olmamalı

Kızlar doktorum kanamadan dolayı pedin fotosunu istemişti. Cevap atmış şimdi. Hastaneye gel serum takalim burda takip etmemiz gerekiyo diye.
Ben gidiyorum hastaneye.
Dua edin ne olur.
Bebegimi çok zor buldum bu kadar erken kaybetmek istemiyorum....

günaydın anneler ve adayları

canım balık konusunda bende çok dertliyim ama haftada 1 kez yemeye çalışıyorum. ağzımda büyüyor ama yapacak birşey yok. oğluma faydası olsun diye katlanıyorum. eğer hiç yiyemiyorsan vitamin takviyesi alabilirsin.

gunaydin herkese:) bebegimin cinsiyet belli oldu benim de oglum olacakmis Allah hepimize saglikli dogum nasip etsin:)
canım gözün aydın. bu sene burda erkekler çoğunlukta :d

aklından kötü şeyler geçirme canım bol bol dua ve tevekkül. bak kanaması olanların hepsi sorunsuz geri geldiler

geçmiş olsun canım Allah bebeğini korusun sana bağışlasın

Canım bol bol dua et kendini üzmemeye çalış bebekte etkilenmesin. Hiç birşey olmayacak bebişine Allah'ın izniyle. Dualarım seninle

Güzelim evde kendi kendine takip etmektense hastaneye gitmen daha iyi olur belki de gözetim altında olursun hem soracaklarini sorarsın beraber takip edersiniz durumu.. lütfen böyle şeyler getirme aklına... kaybetmek yok.. Allah hayırlısıyla bağışlasın sana miniğini... onlar bizim can parçamız seni çok iyi anlıyorum ama lütfen aklına kötü şeyler getirme.. sımsıkı tutunsun annesine bu serum şifa olsun size.. fırsatın olursa bizi De haberdar et merak ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…