2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Amin canimm cok tesekkur ederim. Bugun bende oyle dusundum yasin insirah falan okuyayim rahatlarim diye dusundum hic dermanim yok bisey yapmaya ama yer gok dua uzerine dua okuyup bekleyecegim. Sizlerde dualarinizde bizi unutmayin

ikihayat ay canım ya senin için dua edicem. zeten etmiştim ilk duyduğumda. biliyorum onun acısını biz bir kaç hamile birlik olup okusak bekli iyileşirsin, hamilelerin duası kabul olur derler ya. inşallah tez zamanda sapasağlam sağlığına kavuşursun. allah yardımcın olsun canım. kafana birşey takmamaya çalış, bu hastalıklar hep sitresten oluyor aslında.

Amin canimm cok tesekkur ederim. Bugun bende oyle dusundum yasin insirah falan okuyayim
rahatlarim diye dusundum hic dermanim yok bisey yapmaya ama yer gok dua uzerine dua okuyup bekleyecegim. Sizlerde dualarinizde bizi unutmayin

okuyabildiğini oku artık canım.bende kötü rüyalardan ve uykuda huzursuzluktan dolayı aklıma geldikçe ediyorum.hem kendim hem eşim hemde bebeğim için.sanada ederim tabiki

nasıl oluyor canım o analiz ben daha isim bulmadım bulunca mı sormamız gerekiyr :)
Tabi isim lazım :)) O arkadaşım ilk ismini Selim koyacaktı ikinci isim için 3 seçenekleri vardı onları verdiler. Selim biraz uysal karakterli oluyomuş onun yanına dengeleyecek bi isim olsun istediler. Eşi uğraşıyordu valla bende onlardan duydum daha önce hiç analiz yaptıran duymamıştım. Sonra ne oldu bilmiyorum tayinleri çıktı gittiler :)) Ama ulaşabilirsem sorcam. 1 senedir aramıyorum ama olsun :)))

İkinci isim olanlarda sesli harfle başlarsa ilk ismi yüceltiyor yükseltiyor gibi bir şeyler var.. Düşünenler onu araştırsın.. Ben tek isim koymak istiyorum onu da bulabilirsek tabiiii:) eşim de türkçe karakter istemiyor. Çağan adını seviyordum mesela dedi ki yabancılar ğ telaffuz edemezmiş kagan dermişşş. Çocuk büyüdü de uluslararası firmada işe bile başladı :))) bence kızı olacak olanlar dünür olarak bizi seçsin bakın işi gücü yerinde askerlik bitti :))))

Ahahaha güldürdün beni akşam akşam :)) Adamcağız doğru söylüyor ama 20-25 yıl sonrayı düşünmek lazım :)))

Ahahaha güldürdün beni akşam akşam :)) Adamcağız doğru söylüyor ama 20-25 yıl sonrayı düşünmek lazım :)))

Ben anı yaşamak istiyorum 25 sene yaşlanmak istemiyorum :))) cinsiyeti
bile belli değill daha bebişhin yani daha doğrusu belli de biz bilmiyoruz:) yabancılar da bizim alfabeyi öğrensin canım. Zaten isim kıtlığı var bir de onları düşünemeyeceğim :)))

Alemsin valla :)) erkeğe Çağan düşğnüyosan kız olursa da Çağla koymayı teklif et eşin kafayı yesin iyice :)))

okuyabildiğini oku artık canım.bende kötü rüyalardan ve uykuda huzursuzluktan dolayı aklıma geldikçe ediyorum.hem kendim hem eşim hemde bebeğim için.sanada ederim tabiki

Kizlar Allah razi olsun cok cok sagolun. Allah hepinizin gonlune gore versin bana cok destek oldunuz samimiyetinize icten inaniyorum. Hamilelerin duasi kabul olurmus benim ve minik oglum icin dua ederseniz bana dunyalari vermis olursunuz zaten. Kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz kalpten edilen bir dua bile herseyi degistirir. Uzuntumu paylasan butun nisan annelerinden dua istiyorum bizi de unutmayin dualarinizda uconn bir de galiba giyimolog da sonuc bekliyordu bizler icin dua etmeniz herseye bedel. Normalde cok baskin ve guclu bir karakterim ama inaninki kolum kanadim kirilmis gibi kimseylw konusmuyorum evden cikmiyorum zaten rahatsizim yerimden kalkmakta bile zorlaniyorum psikolojik olarak bitigim zaten yine de hersey Allahtan. Allah cok buyuk hepimizin yardimcisi olsun sagligimizdan etmesin ne bizi ne evlatlarimizi

Beni de ekleyinn 25 yaş ilk gebelik sat 15 Temmuz cinsiyetini öğrenemedim henüz

bu akşam yatarken ayetel kürsi okuycam canım. sana da duamı üflüycem. bütün sıkıntılarımızı alsın götürsün canım

Canım benim benimde dualarımdasın. İnşallah düzeleceksin. Kaç gün oldu testi vereli?

bu akşam yatarken ayetel kürsi okuycam canım. sana da duamı üflüycem. bütün sıkıntılarımızı alsın götürsün canım

Canım benim benimde dualarımdasın. İnşallah düzeleceksin. Kaç gün oldu testi vereli?

Cok tesekkur ederim kizlar cok cok sagolun insAllah dualarimiz kabul olur gecen hafta persembe verdim canim yarin 6 is gunu oluyor haftaya gelir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…