- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.941
Oy kıyamam o kuzuya. Canım her şeyden önce orda bizimle ortak yaşayan bir canlı var içimizde bir hayat var ve o hayat kendimiz ile bu dünyada üçGercekten boyle agri yasamadim 3 kere ameliyat oldum birinde bu kadar agri yasadim o da 2 3 gun. 9 gun oldu gecmiyor 3 gece oturdum agladim lavaboya gidemedim inanilmazdi cok sukur bugun daha iyiyim ama hala gecmedi 2 3 gun icinde gecer diye umuyorumstres cok kotu iste butun arkadaslara soyluyorum aman stres yapmayin sonra boyle tepki veriyor vucudumuz. Dun doktora gittim o kadar kasmisimki kendimi bebek kendini ufacik yere sıkıştırmıs 2 buklum olmus cok uzuldum yapma bunu bebegine dedi. 10 dk sonra yavas yavas kendini acmaya basladi cok vicdan azabi cektim insallah su sonucum guzel gelir de daha stres yapmam kuzum evdeyim zaten 10 gundur. Kendi is yerimiz oldugu icin biraz daha rahatim ama bi yandan da degilim kontrol edemiyorum uzaktan edebildigim kadar iste oyle de zor aklim iste kaliyor. Insallah guzel haberler alirim iyilesirimde hersey eski duzene doner
Hayır canım bu doğru bir fikir fonetik açıdan ünlüler ses kıymeti en yüksek olan gruptur ve ses engele takılmadan açıklıkla çıkar bu da pozitif düşünmemizi sağlar harflerle ve ses değerleriyle ilgili yapılan çalışmalarda en çok E sesinin insanlara neşe verdiği ve a sesinin güçlü olduğu ortaya çıkmıştır.Ben çocuğumun isminin sesli harfle baslamasını istiyorum nedense. Bu düşünce nasıl oluştu bir fikrim yok ama daha pozitif geliyor saçma gelebilir herkese kabul
Ben yaparım isim analizi :)İsim analizi mi yaptırsak acaba? :))
Teşekkür ederim canım kendim ve babam adına..
Ben kaçırdım canım isim önerisi mi?
Kızlar benim isimler yıllardır hazır cinsiyet belli değil ama seve seve paylaşırım kızım olursa Zeynep Belis ( Belisin anlamı aşkın ilk meyvesi) oğlum olursa Toprak Ömer olacak inşallah
Teşekkür ederim inşallah hepimizin evladını bize bağışlasın RabbimBelis de anlamı da çok güzelmişş.. Zeynep ztn klasik güzel isimlerden .. Sağlıkla gelsinn güzel isimler düşünmüşsünüz..
merhaba canımm tatlı normalde de sevmezdim bu dönemde iyice uzaklaştım ağzıma sürmüyorum bazen kahvaltıda 1-2 kaşık bal dışında. bir de tatlı sevseydim yuvarlanırdım heralde şimdiden:) :)Evet canım benim doktorum da zaten mümkünse hiç şeker almayın diyor :)
Kızım olsaydı ismi hazırdı eylülada olacaktı adı.
İlkyaz ismi de hem çok orijinal hem de anlamı çok güzel Doğum zamanıma çok uyardı.
Ben gazel ve şiir isimlerini de beğeniyorum.
Masal deniz de düşünmüştüm.
Tek başına Zeynep ismini sevmiyorum ama Zeynep Ela kulağıma hoş geldi.
Nilsu okuduğum bir kitaptan aklımda kalan hoş hatırları olan bir ad.
Bunlar benim düşündüklerimdi.
2li de riskin var diye neredeyse herkese söylüyorlar ne bileyim bence hiç bi sıkıntısı felan yok. Bak gör doğunca haklıymışssın yazacakdın :) ablamın bie arkdşı mersinde yaşıyor. Bir çok doktora gittiler hep engelli yok beyninde sıkıntı var yok omuriliği şöyle derken hep ama bak 9 ay boyunca negatif konuşmuşlardı. Onlar Allah ın bir sınavı deyip kabullendiler ay çocuk doğdu maşallahı var hiç bi engeli yok yaşına girecek olmalı turp gibiCok tesekkur ederim canim. Bebekte ense olcumunde risk cikti nifty test yaptim sonuc bekliyorum
Ahh canim insallah cuma gününün hürmetine tum sıkıntılarimiz bitip gitsin artik.benimde gece cok az leke gibi geldi yine.15 gundur yoktu nerdeyse ve raporum bitti bugun ise okula gidicem birazdan.tum gece uykusuz gecti yine korkudan.off allahim yardimcimuz olsun.kontrolum var bugun ama aksam.insallah gelmez bidahaKızlar yine kanamam ve ağrım var... Ama düne göre yarısı kadar. Sanırım doktorun bahsettiği kanama alanindaki mevcut kandan geliyor. Bugün de hep uzanıcam. Artık kesilsin ne olur şu Cuma gününün hatırına. Sonumuz hayır olsun minigimle... Amin. Salı günü kontrole gidicem.
Gecmis olsun canim Allahin izniyle atlaticaksin benimde 5.haftadam oldu boyle 1.5 haftaya kadar da hep devam dunki kontrolde sonunda alan yok olmustu sen bol bol dinlen be dua et insallah kisa zamanda herseu normale donecekKızlar yine kanamam ve ağrım var... Ama düne göre yarısı kadar. Sanırım doktorun bahsettiği kanama alanindaki mevcut kandan geliyor. Bugün de hep uzanıcam. Artık kesilsin ne olur şu Cuma gününün hatırına. Sonumuz hayır olsun minigimle... Amin. Salı günü kontrole gidicem.
Canım geçmiş olsun,sen de mi öğretmensin ? Ben de 3+2 rapor alıp bu haftayı kapadım şansımıza ohal var rapor almak zor.benim kadın doğumcu vermedi o gün ağlayarak eve döndüm Başka birine gittim kızım sen hamilesin bu halde gidilmez diyip verdi sağolsunAhh canim insallah cuma gününün hürmetine tum sıkıntılarimiz bitip gitsin artik.benimde gece cok az leke gibi geldi yine.15 gundur yoktu nerdeyse ve raporum bitti bugun ise okula gidicem birazdan.tum gece uykusuz gecti yine korkudan.off allahim yardimcimuz olsun.kontrolum var bugun ama aksam.insallah gelmez bidaha
Amin canım benim insallah.. Lekeler çok problem değil üzen kendini. Benimki bildiğin regl gibi... Doktora dün gittiğimde pedin fotosunu at bana olursa demişti. Çektim attım simdi bakalım ne dicek.Ahh canim insallah cuma gününün hürmetine tum sıkıntılarimiz bitip gitsin artik.benimde gece cok az leke gibi geldi yine.15 gundur yoktu nerdeyse ve raporum bitti bugun ise okula gidicem birazdan.tum gece uykusuz gecti yine korkudan.off allahim yardimcimuz olsun.kontrolum var bugun ama aksam.insallah gelmez bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?