2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Oy kıyamam o kuzuya. Canım her şeyden önce orda bizimle ortak yaşayan bir canlı var içimizde bir hayat var ve o hayat kendimiz ile bu dünyada üç
Milyar seçenek varken kalbimizi en derinden çarptıran adamdan ortak bir mucize yeşertiyoruz içimizde.
Kalbi atıyor mu annesi atıyor minik minik hareket de ediyor:) daha ne yapsın bu paşa ben buradayım ve sağlıklıyım demek için?
Kendini müzikle kitapla ılık duşla gezerek yatarak konuşarak ağlayarak bir yolunu bularak rahatlat birtanem.
Güçlü bir anne olamayız belki hepimiz ama direnmek zorundayız ve sevgiyle doluyuz. Bu dertler kederler yüzünden onu sevginden mahrum etme. Bak gör Doğunca kızacak sana bu bir hafta beni ne sıktın anacığım diyecek!
Gülümseyerek geçecek nice güzel anlarımız olsun inşallah.

Ben çocuğumun isminin sesli harfle baslamasını istiyorum nedense. Bu düşünce nasıl oluştu bir fikrim yok ama daha pozitif geliyor saçma gelebilir herkese kabul
Hayır canım bu doğru bir fikir fonetik açıdan ünlüler ses kıymeti en yüksek olan gruptur ve ses engele takılmadan açıklıkla çıkar bu da pozitif düşünmemizi sağlar harflerle ve ses değerleriyle ilgili yapılan çalışmalarda en çok E sesinin insanlara neşe verdiği ve a sesinin güçlü olduğu ortaya çıkmıştır.

Kızlar benim isimler yıllardır hazır cinsiyet belli değil ama seve seve paylaşırım kızım olursa Zeynep Belis ( Belisin anlamı aşkın ilk meyvesi ) oğlum olursa Toprak Ömer olacak inşallah

Ben kaçırdım canım isim önerisi mi?

Kendi adımı söylemiştim de , babamın bu ismi verme sebebini ona cevabendi :)

Kız isim önerileri yazmıştım bir de eylül,ada,esila,simay,almina,dora,masal sevdiğim kız isimleri diye... Ama kızım olursa ismi kumsal olacak.. Cinsiyeti öğrenmeye son 8.. :)

Kızlar üye olun.. Basit bir üyelik işlemiyle faydalı bir web sitesi. Aynı zamanda adresinize deneme paketi gönderiyorlar eşantiyon. Yenidoğan alıp deneyebilirsiniz..

https://www.huggies.com.tr/registers.aspx

Kızlar benim isimler yıllardır hazır cinsiyet belli değil ama seve seve paylaşırım kızım olursa Zeynep Belis ( Belisin anlamı aşkın ilk meyvesi ) oğlum olursa Toprak Ömer olacak inşallah

Belis de anlamı da çok güzelmişş.. Zeynep ztn klasik güzel isimlerden .. Sağlıkla gelsinn güzel isimler düşünmüşsünüz..

merhaba canımm tatlı normalde de sevmezdim bu dönemde iyice uzaklaştım ağzıma sürmüyorum bazen kahvaltıda 1-2 kaşık bal dışında. bir de tatlı sevseydim yuvarlanırdım heralde şimdiden:) :)
öneriler için çok teşekkürler canım..
biz normalde doğum zamanıylada uyumlu diye bahar düşünüyoruz hep ama değişebilir de.. isimler çok güzel erkek olsaydı deniz düşünüyordum. masal ve zeynep de yakın geliyor. bade ismini de seviyordum ama eşim istemiyor.
belkide daha değişir doğana dek düşüncelerimiz. sevgiler..

Kızlar yine kanamam ve ağrım var... Ama düne göre yarısı kadar. Sanırım doktorun bahsettiği kanama alanindaki mevcut kandan geliyor. Bugün de hep uzanıcam. Artık kesilsin ne olur şu Cuma gününün hatırına. Sonumuz hayır olsun minigimle... Amin. Salı günü kontrole gidicem.

Cok tesekkur ederim canim. Bebekte ense olcumunde risk cikti nifty test yaptim sonuc bekliyorum
2li de riskin var diye neredeyse herkese söylüyorlar ne bileyim bence hiç bi sıkıntısı felan yok. Bak gör doğunca haklıymışssın yazacakdın :) ablamın bie arkdşı mersinde yaşıyor. Bir çok doktora gittiler hep engelli yok beyninde sıkıntı var yok omuriliği şöyle derken hep ama bak 9 ay boyunca negatif konuşmuşlardı. Onlar Allah ın bir sınavı deyip kabullendiler ay çocuk doğdu maşallahı var hiç bi engeli yok yaşına girecek olmalı turp gibi

Ahh canim insallah cuma gününün hürmetine tum sıkıntılarimiz bitip gitsin artik.benimde gece cok az leke gibi geldi yine.15 gundur yoktu nerdeyse ve raporum bitti bugun ise okula gidicem birazdan.tum gece uykusuz gecti yine korkudan.off allahim yardimcimuz olsun.kontrolum var bugun ama aksam.insallah gelmez bidaha

Gecmis olsun canim Allahin izniyle atlaticaksin benimde 5.haftadam oldu boyle 1.5 haftaya kadar da hep devam dunki kontrolde sonunda alan yok olmustu sen bol bol dinlen be dua et insallah kisa zamanda herseu normale donecek

Canım geçmiş olsun,sen de mi öğretmensin ? Ben de 3+2 rapor alıp bu haftayı kapadım şansımıza ohal var rapor almak zor.benim kadın doğumcu vermedi o gün ağlayarak eve döndüm Başka birine gittim kızım sen hamilesin bu halde gidilmez diyip verdi sağolsun

Günaydın tüm güzel annelere. Çok fazla aktif olamıyorum okul ve evde bir kızım var. Tüm sonuç bekleyenlere hayırlı haberler diliyorum Allahtan. Ayrıca cinsiyeti kesinleşenlere de hayırlı olsun diyorum :)

Kızlar benim kontrolüm haftaya normalde. Ama ben bugün gidicem çok sabırsızlandım niyeyse :) önceki gittiğimde 11+0 dı ve doktor muhtemelen kız dedi kesinlik vermedi bugün de 14+0 dayım. Sizce cinsiyet kesinleşir mi fikriniz var mı?

Amin canım benim insallah.. Lekeler çok problem değil üzen kendini. Benimki bildiğin regl gibi... Doktora dün gittiğimde pedin fotosunu at bana olursa demişti. Çektim attım simdi bakalım ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…