2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

CAnım o ağrımıyor ya da ağrıyorsa ben kasık ağrısı diyip geçiştiriyorum benim sol tarafımda bir ağrı var göğüs kafesinin altında nefes alınca aşırı acıyor ve yaslanamıyorum sola yatamıyorum ve omzuma kadar çıktı ağrısı kas ağrısı dediler ama ben öyle düşünmedim dalak dedim bişey çıkmadı kalp mi acaba diyorum şimdide iyice paranoyak oldum bir de süt gelince iyice arttı

Kuzum aynı benim durumum biz tal bebeği öğrendil yeni eve taşındık evde herşey yeni mobilya kapı duvar herşey kokuodu şampuan kokusundan duş alamıodum kokusuz deterjan aldık 1 ay eve giremedim annemlerde kaldık o derece yani çok şükür hepsi geçti denecek kadar azaldı evimizdeyiz artık
aynı

Canım safra kesesi sağ tarafta aman onun ağrısı olmasın inşallah. Zaten üst batındadır safra. Kas ağrısı da gerçekten berbattır canım. Gelmiş geçmiş olsun inşallah. Ben de göğüs kafesimde ve paralelinde sırtımda şiddetli bir ağrı hissettim. Nefes alırken bıçak keser gibi bir ağrım oluyordu. Minoset içtim sıcak tuttum. çok kötüydüm. Üşütmüşüm.

Hayırlısı olsun canım guzel çıkmasına sevindim..ama detaylı için erken değil mi..8 kasıma aldım 19+3 olucam bi hafta daha ertelerim belki 20. Haftada daha sağlıklı sonuç versin diye

ayrıntılı ultrasona bende 7 aralıkta giricem.yani 21. haftam dolduğunda.
doktorum 3lü taramaya da gerek görmedi

Canım ben hatırlıyorum sen yazıyordun deterjan sabun kokusuna hassasım diye o dönem de ben de bulanıyordum ama sadece sigara idi o zaman.. Senin azaldığına çok sevindim canım bu koku hassasiyetinin. İnşallah benim de azalır.. Bir ormana gidip temiz hava çekesim var içime

Bende sıcak tutayım dedim su torbasından sonra yorganla uyudum gece terledim baya heryerim su olmuş dedim baktım su değil süt olmuş heryer inşallah kısa zamanda geçer böyle bir acı olamaz nefes kısa kısa alıyorum o da yordu beni zaten uyku 2 saat anca uyudum , omuza vurunca ağrı bi de başka sebep düşündüm ne bileyim ya bebeğe zararı olmasında çekerim ben tek korkum o aslında

3 lu testim çıktı kızlar sonuç güzel çıktı . 2 gün sonra detaylı ultrasona gircem cinsiyet de kesinleşir bakalım haber ederim . Dua edin
Gözün aydın canım. üçlü testte neye bakiyolar acaba ikili testteki gibi ense kalınlıgı ve Dawn sendromunami. Bide ayrıntılı ultrason dörtlü testmi yoksa ayrı bi testmi bilgi verirsen sevinirim

Sen hemen karaları bağlama bakalım bebeğin maşallah iyi. Canım rpolaktin ısıyla harekete geçen bit hormon sıcak su torbası tetiklemiş biraz da süt akmış olabilir.Uykusuzluk da çok yormuştur. Üstünü örtüp bişeyler okurken bir daha uyusan ya belki yorgunluğun da gider.

Evet kuzum yaşayan bilir koku hassasyeti çok kötü bişi zaten bulantın oluo bde koku eklenince 2-3 katına çıkıo durum hiç geçmicek gbi gelmişti çok ii anlıorum seni inşallah tez zamanda sıkıntıların azalır canım benim Ne rahatsz ediosa o kokudan uzak durmaya çalış bu seferde insanın psikolojisini etkilio çünkü eşim uzun süre parfüm kullanamadı mesela

Günaydın kızlar internetim yoktu giremedim... soranlara çok teşekkür ediyorum çok şükür sonucumuz temiz çıktı bebeğimde genetik herhangi bir rahatsızlık yok çok şükür ki
mervecim inan cok sevındım . gözlerım doldu şuan .darısı inşalllah benım kızımın basına . iyi haberı ınşallah bugun alırız. banads umut oldun

yalniz acarak cekmem mumkun degil cunku ekrana sigmiyo epey buyuk yaptim uzun sure kullanilabilsin diye. rengi lacivert gri (cinsiyet belli olmadan baslamistim ama pipisi var şükür ) model su dalgasi daha kenarlari islenecek

Eklentiler

• 20161025_145524.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…