2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Gunaydin canim.. ayy ne güzel rüyaymış ya.. konusmussun bile miniginle bakalım rüyanda giren mi olacak yoksa benimki gibi gördüğünün tersi mi güzel haberlerini bekliyoruz akşam saatlerine doğru öyleyse. ..

yalniz acarak cekmem mumkun degil cunku ekrana sigmiyo epey buyuk yaptim uzun sure kullanilabilsin diye. rengi lacivert gri (cinsiyet belli olmadan baslamistim ama pipisi var şükür ) model su dalgasi daha kenarlari islenecek

Cok guzel görünüyor emeğine sağlık canım benim böyle kabiliyetlerim hiç olamadı , annem de geçen kış başladığı atkıyı bu kış bitirdi , simdi battaniye istesem 2.cocuga ancak yetisir Hahaha ana kız bu tarz şeylerde hazıra talim yanii :))) böylesi daha kıymetli. İlerde de sakla bence hatıra olur :)

yalniz acarak cekmem mumkun degil cunku ekrana sigmiyo epey buyuk yaptim uzun sure kullanilabilsin diye. rengi lacivert gri (cinsiyet belli olmadan baslamistim ama pipisi var şükür ) model su dalgasi daha kenarlari islenecek
Oo maşallah annesi eline sağlık sıcacık örtunür oglusun :)

saklicam tabiki tam 8 haftada bitti ama 3 /4yasina kadar rahat kullanir o derece buyuk yaptim. sagol canim insallah sen de torunlarina yaparsin

bende ponponlu ipten örücem battaniye becerebilirsem.pek de ilgim yok ilk defa örücem.örgü bebek yeleklerini hırkalarını battaniyelerini çok seviyorum.annemde bi battaniye başladı o da örüyo bi taraftan onunki baya zahmetli tabi :)

Aynen rüyan çok hosmus :) ben hep kız görürdüm tam tersi oldu

kızlar merhaba,

fetal dna, nifty vs test için istanbulda bir kaç yerden fiyat aldım ama cok yüksek geldi. 2000 civarında fiyat verdiler. yaptıranlar fikir verebilir mi acaba

Ben genoks lab. da yaptirdim fatura istedigim icin 1800 e yaptilar canim

kafein_ Kilim ve tohum @iki hayat Gulsah2506 ve diger tüm arkadaslarima tesekkur ediyorum.coklu alinti yaptim olmuyo nedense aklimda kalanla kusura bakmayin cok sükür rabbim aratmasin saglik sihhatli olsunlar da. Ama icimde hep yine kız olur diye beklentim vardi kendi kız kardeslerimi düsununceoğluş fikrine alisiciiim artik.kizimla alisverise ciktim ona güzel kiyafetler aldim göz ucuyla da erkek reyonuna baktim.Ilk kizimda herkes bana sende oglan anasi tipi var derlerdi kizim olunca şok olmustum.simdi de boyle şok benim ruh halime noluyosa.
Kizimdan kalan bi suru kiyafet var ortak renkler alayim desen de ister istemez büyüdükce renkler ikiye ayriliyo kIz erkek diye.bakalim yeniden düzcez badileri tonton tonton kiyafetleri

Bir arkadas sormuş kan tahlili ne bakti diye afp bakmadi klasik hemogram hormon canim.2'li testte afp var diye biliyorum

Benim oglusunda ilk adi mehmet:) 2. Ismi icin kararsizim

Canım gözünüzaydin... hosgeliyor oğlun , kızın da ablalık yapar ne güzel. . Darısı ilerde bizim de başımıza. .
Her şey güzel gidecek inşallah yok kanama filan adını bile anmiyoruz; )

Günaydın kızlar internetim yoktu giremedim... soranlara çok teşekkür ediyorum çok şükür sonucumuz temiz çıktı bebeğimde genetik herhangi bir rahatsızlık yok çok şükür ki

Cok sukur canım gözünaydin. . Bundan sonra da herşey güzel olsun saglikla gelsin miniğin inşallah. .

Canım gözünüzaydin... hosgeliyor oğlun , kızın da ablalık yapar ne güzel. . Darısı ilerde bizim de başımıza. .
Her şey güzel gidecek inşallah yok kanama filan adını bile anmiyoruz; )
Sağol canim.Amin insallah her bebek ayri bir heyecan oluyormus.ilkinin yasattigi duygu katlanarak digerlerine yansiyor bence daha simdiden hissediyorum bunu.

Tahlil sonucuma baktim idrar enfeksiyonu gözüküyor ilac kullanan oldu mu ?ne kullandiniz.burda da geciren birkac arkadasimiz vardi.su cok icemiyorum 1.5 lt anca ciktim onun da etkisi var sanirim.yanimda sise bardak ne verdiyse geziyorum ama yok mide almiyoooo

Günaydın arkadaslar bişey sormak ıstıyorumm.. günde bir tane maden suyu zararlı mıdır yoksa yararlı mı_? doktoruna sorup bu konu ıle ılgılı cevap alan var mı_?
canım günde 2 taneye kadar faydalı bile içebilirsin

benimde saçım çok dökülüyor ama daha önce yaşadığım olumsuz tecrübeler yüzünden hurafeleri bile esgeçemiyorum. miniğim iyi olsun da saçlarım dökülsün napalım. 3 ay bittiğinde doktorum sadece saç dibini boyatabillrsin demişti onu bile yapmadım daha bembeyaz saçla geziyorum

ilk aylarımda bende de çıkmıştı doktorum antibiyotik vermişti canım merak etme bişey olmuyor.

Doktorun ilaç vermesi daha iyi olur canım sonucunu göster mutlaka bebeğe zararı olmayan penisilin içerikli antibiyotik haplar var. benim enfeksiyon böbrek üstü bezlerine kadar gittiği için bebeğe zarar vermeyecek bir serum antibiyotik tedavisi görmüştüm. Tam 3 gün hastanede kaldım.. yurtdisindaydim ve çok titiz davrandılar sağolsunlar, ezbere ilaç alma derim.. Bir de sistit olduğumda tek seferlik suda eriyen bir şey içmiştim ama Enfeksiyonda ise yarar mı bilemedim.Bol bol su iç 1.5 lt az. Hamile olmayan insanlara bile 2.5 lt için deniyor. Zorla kendini canım. Arttır su ve sıvı tüketimini mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…