2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben zaten 4 haftalikken bilmeden kestirmistim canım. Belimdeydi omuzlarimda suan. Bayagi kestirdim ama buda fazla geliyor. Kat attiririm belki 1-2. Ağda içinde yine bilmeden 4.haftada ağda yaptirmistim ama gebe olduğumu ogrendigimden beri ağda yaptirmadim. Bakalım doktor izin verirse yaptiririm.Saç kestirme olayina takılma bence canım. AllahIn belirlediği yaşam olum zamanını bizim saçımızı kesip kesmememiz nasıl etkiler ki? Bilemedim. Ama saygı duyarım. Annemde kestirilmez diyor :))

Safra kesesi ağrısı mı!!!! Allahım o nasıl korkunç bir şeydir. Tatlım inşallah gebelik boyunca bir daha tekrarlamaz. Ağrı kesici kullanmadan ağrın da dinmez.
Elma suyu iyi gelir. Aklında bulunsun.
Beslenme düzenin nasıl bilemiyorum ama hazım şikayeti çekmemek için gerekiyorsa saatte bir ye azıcık ye sık sık ye. Protein ağırlıklı beslenme kahve acılı ekşili yemekler baharatlılar kızartmalar seni herkesten beş kat daha fazla yoracaktır.
Bir de tatlım şakın ani hareket etme, ağırlık kaldırma suyunu da hiç ihmal etme olur mu? Doktora ne zaman ne için gidersen git safra kesende polip olduğunu mutlaka söyle.

teşekkürler canım :) gerçekten kuvvetli aslında tahminleri hep doğru çıkar şanslıdır da :) annemde erkekte döküldüğünü söylüyo ama bazıları da çoğalıyo diyo herkeste farklı oluyo galiba.eşim öyle duymuş erkek olmasına bağlıyo işte :)

Arkadaşlar benim mide bulantılarım bi kesilmedi ya 14 haftalık oldum hala bulanıyor çevrem 16 da kesilir diyor.. Tam bulantı kesildi diyorum inanılmaz bi reflü.. Sonra tekrar bulantı.. Nolcak halim bilmem

kızlar merhaba,

fetal dna, nifty vs test için istanbulda bir kaç yerden fiyat aldım ama cok yüksek geldi. 2000 civarında fiyat verdiler. yaptıranlar fikir verebilir mi acaba
Canım evet oralarda fiyatlar genelde ben İzmir'de yaptırdım testimin adı panorama fiyatı 900dolardı.

kızlar merhaba,

fetal dna, nifty vs test için istanbulda bir kaç yerden fiyat aldım ama cok yüksek geldi. 2000 civarında fiyat verdiler. yaptıranlar fikir verebilir mi acaba
Ben nifty yaptırdım nakit 1700 tl. Tüpleri yolladılar sağlık ocağından kan verdim tüpleri yolladık tekrar onlara. Sonucum bugün yarın çıkacak inşallah bekliyorum. Bu arada Çorumdayım ben.

Ağlıcam ciddi misin ( senin adına ayrıca üzüldüm.. Benim en büyük hassasiyetim şu burnum.. Her kokudan tiksinebliyorum.. Parfüm dahil.. Hemen midem ağzında
Bazıları 16 dan sonra geçer diyo canım. Benimde hala oluyo ara ara.

Arkadaşlar benim mide bulantılarım bi kesilmedi ya 14 haftalık oldum hala bulanıyor çevrem 16 da kesilir diyor.. Tam bulantı kesildi diyorum inanılmaz bi reflü.. Sonra tekrar bulantı.. Nolcak halim bilmem
Benim de eskisi kadar şiddetli olmamakla beraber hala devam ediyor. Yemeklerden sonra bulantıyı engellemek için naneli sakız çiğniyorum bi süre, biraz olsun bastırıyor.

Ben 17. Haftaya girdim bulantı bitti Bebis kimildayinca bulantida geçer derlerdi bende öyle oldu. azcık daha sabır dayan kardeşim

kızlar merhaba,

ben nace testini yaptırdım 1850 tl ye. 1 haftada da cevap geldi. yazılı olarak değil ama sözlü olarak cinsiyetide söylediler bana. non-invasif tarama testi adı.

Ağlıcam ciddi misin ( senin adına ayrıca üzüldüm.. Benim en büyük hassasiyetim şu burnum.. Her kokudan tiksinebliyorum.. Parfüm dahil.. Hemen midem ağzında
Cnm benim arada ve çok hafif olabiliyo 12den sonra azaldı 14-15 ten sonra bitti gbi yemekten sonra naneli yada damla sakızlı sakız çiğnemek iyi geliodu bana dene istersen bebişinin cnsiyeti belli mi cnm

canım benim bulantılarım çok kötüydü.
kokudan etkilenmiyordum ama sürekli olarak bulantım vardı.
Bazıları 16 dan sonra geçer diyo canım. Benimde hala oluyo ara ara.
sen de bendensin cnm

Benim de eskisi kadar şiddetli olmamakla beraber hala devam ediyor. Yemeklerden sonra bulantıyı engellemek için naneli sakız çiğniyorum bi süre, biraz olsun bastırıyor.
aynen ben de 2 aydır sürekli naneli sakız çiğniyorum beni o kurtardı. yoksa su bile içemiyordum

Arkadaşlarım çoklu alıntıya tıkladım hepinize tek tek yorum yapayım diye ama yanlş taptım sanırım etiketleyemedim.. Naneli sakızı deneyim hatta bu akşam alayımniş çıkışı. Biz küçükken nane şekerş olurdu yeşil yeşil sırf naneli bulamıyorum ondan.. Bir arkadaşım da cinsiyetini sormuş. Doktor hiç emin değilim değişebilir ama erkek gibi dedi.. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah.. Yaa bunu sölicem lütfen kusura bakmayın afedersinz lavoboya gidemez oldum giderken bile öğüre öğüre gidiyorum.. Yatak odadının banyosunun kapısını açmak bile yasak artık evde.. Ona rağmen içerdeki kokuyu alıyorum.. Eşim de sigara kullanıyor ona ayrı kızıyorum dedim zaten bir gün 2. Bir bebek istersek sen sigaranı bırakana kadar yapıcam dedim ben normalde de kullanmayınca sevmiyorum kokusunu zaten... Ama naneli sakızı denicem mutlaka bugun

3 lu testim çıktı kızlar sonuç güzel çıktı . 2 gün sonra detaylı ultrasona gircem cinsiyet de kesinleşir bakalım haber ederim . Dua edin
Hayırlısı olsun canım guzel çıkmasına sevindim..ama detaylı için erken değil mi..8 kasıma aldım 19+3 olucam bi hafta daha ertelerim belki 20. Haftada daha sağlıklı sonuç versin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…