2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ohhhhh dualarımız kabul oldu.çok sevindim canım benim.hepimizin gözü aydın.şimdi doyasıya tadını çıkar herşeyin.

oh çok şükür yarabbim. darısı @berna0220 başına

Oh çok şükür canım tebrik ederim. İnşallah ödem de kısa zamanda biter de rahat bi nefes al canım. Darısı diğer güzel haberler almak isteyen annelere,hepimize güzel haberler.
Çok teşekkür ederim kızlar. Şimdi sırada ödemi var rabbim onu da alır inşallah o zman rahat bir nefes alırım. Can'ım @berna0220 darısı sana inşallaj

Günaydın kızlar internetim yoktu giremedim... soranlara çok teşekkür ediyorum çok şükür sonucumuz temiz çıktı bebeğimde genetik herhangi bir rahatsızlık yok çok şükür ki
Allahım şükürler olsun canım nasıl hafifledik bilemezsin ay vallahi sevinçten zıp zıp zıplayasım var. Maşallah Allahım daim sağlık versin bütün bebeklere.

Benimde vücut çok tuylendi. Saçım çok uzadı annem sakin kestirme dedi ama zaten dökülüyor birde uzun olunca iskence oluyor diye kestirdim hiç aklına getirme kötü şeyi canım hurafe onlar ömrü Rabbim veriyor

Maşallah canım ne güzel bi kız bi oğlan olacak çocukların :)

Ay sen çok yaşa emi:)
Sen de eşin de çok hoşsunuz canım neşeniz güzelliğiniz daim olsun. Evet doktora inanmamıştı hisleri çok kuvvetli demek ki. Kuzum benim de Allah kısmet ederse oğlum olacak ama benim bıyıklarım hiç olmadıkları kadar sakin :))

Seni tatlı kaynana seni :))
Canım çok haklısın ancak insan beklentilerini unutuyor zamanla. Neyse biz unutmayanlardan olalım.

Canim gozun aydin ogluma arkadas geliyor oh oh erkeklere devam:)

Ohh ne güzel canım tebrikler iki duyguyu da tatmış olcaksınn

Günaydın kızlar internetim yoktu giremedim... soranlara çok teşekkür ediyorum çok şükür sonucumuz temiz çıktı bebeğimde genetik herhangi bir rahatsızlık yok çok şükür ki

Gözünüzaydınn canım çok sevindim, artık doyasıya tadını çıkarma vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…