2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben de henüz hic hissetmedim canim onceden oldugu yeri anlayabiliyordum ancak smdi uste cikti sanirim biraz onu da anlayamaz oldum. hamileligi en az hissettiğim haftalari yaşıyorum. doktora gidip minnosumu bi görsem diyorum. beyaz akinti bende de devam ediyor

Canım ben de 2 hafta önce aynı durumdaydim hergün sıcak suya 1 limon sıkıp içtim ter attırdı 2 güne düzeldim bi dene istersen

Arkadaşlar benim mide bulantılarım bi kesilmedi ya 14 haftalık oldum hala bulanıyor çevrem 16 da kesilir diyor.. Tam bulantı kesildi diyorum inanılmaz bi reflü.. Sonra tekrar bulantı.. Nolcak halim bilmem
Ah canım ben de, 3 ay dediler bitmedi . hemen hemen aynı ...sabah tükürük kusuyurdum şimdi yine sarı su kusmaya başladım ,reflü desen yediğim anında zehir sürekli bi gak gak tuhaf bi gaz çıkıyor boğazımdan

Son düzenleme:
@aras_u25 Sağol canım biz iyiyiz kızımla. Yani o da iyidir inşallah Pazara gittim geldim pişirceklik aldım. Sebze yemeklerine devam. Et balık yapmak zor geliyor bana. Aslında iyi etmiyorum Akşam yemeklerinde yalnızım birde, eşim işte. O yüzden pek özenli yemekler yapmak gelmiyor içimden Kilo alımım da hızla artmakta. Noluyor anlamıyorum. Hayatımda 54 kiloyu hiç görmemiştim gördüm Abur cubur tatlı yok arada hamur işi yiyorum tabii. Sağlığım bozulmasın da kilo dert değil. Birde hala tekme hissedemiyorum arada vuruyordu artık o da yok. Herkes gibi bende beklemedeyim. Benim kız tembel çıktı hep uyuyor mu ne Benden haberler böyle şimdilik canım

Ne yapacağız bilmem inşallah kesilecek bir gün.. Gaviskon başladım artık.. Bulantı için de dramamine ihtiyaç duydukca.. Ama şu naneli sakızı denicem canım sen de dene belki işe yarar

Arkadaşlar çalışıyorum ve sık sık yorumları okuyacak fırsat bulamıyorum bulsam da yazacak fırsatm olamayabiliyor.. Birkaç arkadaşım bebişlerinin cinsiyetleri belli olmuş maşallah diyorum.. Güzel haberler veren olmuş doktor dan sonra hepsini okudum yazamadım. Bir de sabit bulantı ve reflü de var hali hazırda ben de geç tebrik ediyorum kusura bakmayın

yalniz acarak cekmem mumkun degil cunku ekrana sigmiyo epey buyuk yaptim uzun sure kullanilabilsin diye. rengi lacivert gri (cinsiyet belli olmadan baslamistim ama pipisi var şükür ) model su dalgasi daha kenarlari islenecek
Huzur içinde büyüt inşallah minik Paşa'yı saglikla battaniyesinide Güle güle kullanin

Citolesgen canım sana iki is olmasın diye cinsiyeti öğrenince ekleteyim dedim :) yaş 25 ilk cocuk adet tsrihi 01/07/2016 ilk çocuk ve beklenen tarih 07/04/2017 cinsiyet erkek
canım gözün aydın ekledim seni :) sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah. benim doğum gunumde doğuyor senin oğluşun ne güzel öğretmenim :)

ne yapım dünür mesai bitsede eve gidip yatsam diye bekliyorum. bugün çok yorulduk. sen ne yapıyorsun bugün yoktun
bende çok yoğunum canım. bu aralar pek giremiyorum internete. bebekle ilgili kitaplarda okumaya başladım artık. yürüyüş falan da yapıyoruz eşimle hemen hemen hergun. cok youluyorum :)arada bir bakıyorum cinsiyet etiketlemesi yapan var mı diye :)

canım gözün aydın ekledim seni :) sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah. benim doğum gunumde doğuyor senin oğluşun ne güzel öğretmenim :)
Canimcim bende bugun ogrendim cinsiyetini oğlum olucakmis.coook arkalarda kaldi belki göremezsin diye tekrar yazayim dedim :)

en güzelini yapıyorsun. benim tüm işim bilgisayar başında olduğu için aktif olarak giriyorum yoksa bende girmem. bizim içinde bilgi depola bizimlede paylaş dünür

Canimcim bende bugun ogrendim cinsiyetini oğlum olucakmis.coook arkalarda kaldi belki göremezsin diye tekrar yazayim dedim :)
Anaaaam gözüm görmedi
Kiyamam yazmissin tesekkur ederim canimmmmkizim 38.hftada dogmustu bilmem oglanlar gec dogar diyorlar beklerse ne güzel

en güzelini yapıyorsun. benim tüm işim bilgisayar başında olduğu için aktif olarak giriyorum yoksa bende girmem. bizim içinde bilgi depola bizimlede paylaş dünür
bende bilgisayar başındayım ama malesef artık sık acamıyorum, işler cok yoğun. tabiki güzel farklı bilgilerle karşılaşırsam sizinle paylaşırım sevgili dünürüm :)

merhaba sevgili anneler, cinsiyet öğrenirseniz bana özelden mesaj yazın yada etiketleyin, tabloya eklerim. gun içersinde işlerimden dolayı sık giremiyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…