2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Yok canım biz de burdan tanıyor takip ediyoruz sadece , yazmadı gerçekten de.. İnşallah önemli
bir şey yoktur.. Ottomania ses ver canım..

hep iyi sağlıklı günlerde giysin inşallah.. çok minik geliyor değil mi ya insan inanamıyor. bir tanıdığımız kızımız için eldiven yollamış bakıp duruyorum bu kadar mı minik olacak diye:) Allah ım giydirip kullandığımız günleri göstersin inşallah

Ben alışveriş için Ocak aynı bekleyelim demiştim eşim de bana diyor ne kadar hevessizsin:) yoksa ben de heves ediyorum ama bir şeyler aldıkça sabrım azalır gibi geliyor. Sağlıkla giysin yavrun o cici tulumlarını.

Günaydın kızlar internetim yoktu giremedim... soranlara çok teşekkür ediyorum çok şükür sonucumuz temiz çıktı bebeğimde genetik herhangi bir rahatsızlık yok çok şükür ki
Aaa canım çok sevindim sonucunun iyi çıkmasına.çok şükür.peki ödemin nedeni hakkında ne dediler?darjsı diğer arkadaşların başına inşallah

amin canım Allah tüm çocukları korusun. Güzel yavrun sağlıkla kullansın inşallah o cici eldivenlerini. O tulum falan çok minik geldi gözüme.

Gözünaydın canım.çok güzel olmuş bir kız bir erkek.allah ikisinede uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…