2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ben de bugün bebeğimin ilk cici hediyelerini aldım. Annem iki pamuk battaniye ile bir hastane çıkışı almış. Çok minik geldi gözüme dedim bu kadar küçük mü olacak anne? Gerçekten güzeller.
Ben hep kızlar için cicili şeyler olduğunu düşündüğümden bunlarla fikrimi değiştirdim. :)

canım gözün aydın ekledim seni :) sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah. benim doğum gunumde doğuyor senin oğluşun ne güzel öğretmenim :)
Ay ne güzel :) amin teşekür ederim canım iyi dileklerin icin , Rabbim hepimize sağlıcakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin

Güle güle giysin oğluşun canım , bizde dün bir battaniye birde cingirak aldık ama nerde güzel şey var hep kızlar için eşim diyo kizlarinki daha güzel erkeğe fazla birsey yok :)

Geçmiş olsun canım aynı durumdaydım 1 haftada atlattım... Formülü aşağıda;
Burnuma ılık suda erimiş kaya tuzu ile doğal açıcı yaptım. (Canan karatay formülü) aynısıyla boğazıma da gargara yapıyordum. Yatmadan ballı ıhlamur boğazımı yumuşatıyordu. Gıcık balgama en iyi gelen de bir tatlı kaşığı bala karabiber serpip yutmak. Bol bol da meyve yedim c vitamini mandalina kivi. Kimseyle öpüşme , tokalaşma. Odanı havalandırmaya çalış(üşütmeden).
Ayakkarını sıcak tut. Viks de sürebilirsin

Benim de 16. Hafta bitiyor hala bulantımin olmadığı sabah yok hem öğürme hem gaz hem de Sarısu ve tükürük kusma aynen devam ediyor, gun icinde de aç kalırsam istifra ediyorum

Güle güle giysin oğluşun canım , bizde dün bir battaniye birde cingirak aldık ama nerde güzel şey var hep kızlar için eşim diyo kizlarinki daha güzel erkeğe fazla birsey yok :)
Canım çok teşekkür ederim sizinki de sağlıkla kullansın inşallah. Evet ben ve eşim de aynı fikirdeyiz her şey kızlar için Ama bunları gördüm pek beğendim.

Güzel günlerde giysin canım , güzel olmaz mı hiç zaten her şeyin miniği güzel.. Hastane çıkış setleri ve yenidoğan diye satılanlar gerçekten çok ufak. Ben de sürekli bu kadar minik bir şey mi olacak Allahım biz bunu nasıl büyütüp bakıcaz diyorum :))) Kız için de erkek için de ayrı ayrı çok cici şeyler var.. Ben de kendime hamile pantolonu bakmaya gittim beğenemedim kızıma zıbın aldım çıktım :)) bebek battaniyeleri çok güzel oluyor hele kullanmaya başlayınca süt gibi kokar yanında yatma da ye

Bilincalti iste :) insallah degismez cinsiyeti ama sormak da fayda var gibi bir sonraki randevun ne zaman?
Hayirli olsun kizin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim randevum cumartesi tabii calisiyorsa doktorum 29 ekim diye olmayabilir
Oyleyse saliya kalacak
Heyecanla bekliyorum

kard3sim adanada iki dogum yapti ozel ama. halende diyo guveniyorum dpktoruma ve ekibine yine olsa doğururum diye istersen alim numarasini

Canim cok iyi olur. Kizcagiz iyi doktor bulamadi

Ayy o bende var canim hatta bazen kremsi oliuo normal mi bilemedim

Gecmis olsun canim
Ben tuzlu su yaptim banyoda duruyo burnum tikandikca cekiyom iyi oluuo hemen aciyo

biz de ilk cinsiyeti öğrendiğimizde o günün anısına 2 kısa kollu tulum bir de minik ayakkabı aldık.ayyy günler geçse de bir sürü şey alsak.çeyizime bir şeyler alırken bile bu kadar mutlu ve hevesli olmamıştım

Napiosunuz kızlar herkes iyidir inşallah daha geçmiş okuyamadim. cinsiyetleri ogrenenler isimlere basLadiniz mi? Ben daha cinsiyeti bile öğrenemedim bir öğrensem doğana kadar anca bir isim secerim çok zor isim buluyorum. bir de vereceğimiz isimler ömür boyunca kullanacağı kişiliğini bile oluşturacağı için çok büyük bir sorumluluk gibi geliyor. bi de bir yazi okudum ordan isim konusu aklıma geldi orda demiski.

Samet ismi hiç kimseye muhtaç olmayan anlamındadir. Bu sadece Allaha mahsustur isim olarak konulmaz.
Gülsüm gariban, zavallı kimsesiz anlamındadır. Julide Farsça'da dağınık, perişan demektir. Cennet bahçesi olarak bilinen İrem ise Allah'ın gazabına uğrayan sahte cennettir. Bade ismi içki demektir. Hannas ismi şeytanın ismi. Alara, Rosa, İleyda bunlar İslam isimleri değil gayrimüslim isimleridir ve çocuklara konulmamalıdır. Anlamı kötü olan, anlamsız şeyler de çocuklara isim olarak konulmamalıdır.'

Kaynak: İşte En Çok Verilen Erkek ve Kız İsimleri !

Bir de anlamlarını da iyice araştırmak lazım ya inşallah hayırlı güzel isimler buluruz evlatlarimiza

Citolesgen bir kiz bebis ekleyelim lutfen ruyamin tersi cikti. Cin rus takvimi hepsi yalanmis. Alyans tuttu. cok mutlu olduk...

Rüyaların tersi çıkıyor ... Kızıma bir arkadaş daha geliyooor hoşgeliyor minik prenses. Gözünaydın canım merakını bitiren annelerin pembişler ülkesine sen de Hoşgeldiiiinnnn

Bu arada eğer doktorum un dediği gibi tam net değil dediği için diyorum. Bebeğim kız ise adı eslem olacak. İkinci bir isim daha arıyorum o daha net değil. Oğlumun adı da Eyüp selim. Bakalım inşallah kızdır yaaa

Kaçıncı haftada kıza benzetti cnm bizim 14 te kız gbi demişti 15 te erkeğe döndü şimdi 2 kasımı bekliorum netlik için Allah önce sağlık sonra gönlüne göre versin inş

deli_mavi_59 Canim iyi olun insall8 analı kızlı :) Ama artık gel bence. Senden bebisten haberdar olalım. Bekleniyorsun.
Ottomania hala yazmıyor kızlar ben çok merak ettim kızı. En son cuma girmiş sanırım. Önceden çok aktifti. Her zaman yazıyordu. Bilgisi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…