2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım çok teşekkür ederim. Ben alışveriş için Ocak ayını beklemiştim. Eşim de ne kadar hevessizsin diyor ama ben alışverişe erken başlarsam sabrım azalır gibi hissediyorum.
Fakat annem almış gelmiş bir hastane çıkışı iki battaniye. Durup durup sevdim onları çok ciciler. Minik minik her şeyi. Her gün büyüyecekler inşallah sağlıkla mutlulukla. İnanır mısın aynı şeyi düşündüm oh dedim mis gibi kokacak bu giysiler. kendimi bebeğimi koklarken hayal ediyorum sıklıkla.

Kızlar aylar sonra ilkkez ağrı kesici içmek zorunda kaldım 3 gündür geçmeyen baş ağrım vardı içtim minoset dayanamadım inşallah bir sıkıntı olmaz
Canım ben de içtim minoset hem de 13. Haftamda hiç bir şey olmadı olmaz da inşallah hiç Canını sıkma

bizim aldıklarımız da sembolikti.giydirdiğimizde cinsiyetini öğrenince almıştık diyelim diye.ben de ocak ayını bekliyorum hatta sömestr tatilini.kafa rahat alırım yavaş yavaş.zaten çok şey almak istemiyorum.

En güzeli canım en güzeli rahat rahat almak çok iyi düşünmüşsünüz ne hoş bir hatıra:)

Tecrübeli anneler mamajoo biberon hakkında ne düşünüyorsunuz? BPA icermiyormus. Bide anti kolik özelliği varmış. Sizce hangi marka almaliyiz bu tarz ürünleri? Birde baston puset olan bebek arabaları kullanisli mi? Bebeğim rahatsız olur mu? Eğer öyleyse başka modellere bakicam.

Canım ben de içtim minoset hem de 13. Haftamda hiç bir şey olmadı olmaz da inşallah hiç Canını sıkma
İnşallah canım zaten arkadaşim kadın doğumcu onay aldım ondan ama işte vicdan yaptım azıcık galiba inşallah baş ağrı sebebim sinuzit değildir yoksa ağrı kesici sayısı artar baya

Merhabalar herkese :) bizde bebeğimizi bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Bizimde tüp bebek sayasinde oldu.nisan 17 gibi normal doğum ama sezeryan olacağı için nisanın ilk haftalarıymış.
Bugun 15. Haftamdayım. Doktorum 18. haftada çağırdı. Ozaman büyük ihtimal cinsiyet görürüz dedi. Çoğu kişi öğrenmiş bende çok merak ediyorum. Çocukları çok sevdiğim için farketmez ama insan merak ediyor işte :)

İnşallah canım zaten arkadaşim kadın doğumcu onay aldım ondan ama işte vicdan yaptım azıcık galiba inşallah baş ağrı sebebim sinuzit değildir yoksa ağrı kesici sayısı artar baya
Olmaz canım hiç endişelenme ben de doktoruma sormuştum.

Kızlar ben daha hiç birsey almadım bebeğime. Herkes biseyler almış ufaktan. Özendim valla.
Bende henüz bişey almadım canim. Düşük riskimden dolayı dışarı çıkmam yasak. Ama sağ olsun annem ve arkadaşım aldılar şimdiden biseyler :))

Bende henüz bişey almadım canim. Düşük riskimden dolayı dışarı çıkmam yasak. Ama sağ olsun annem ve arkadaşım aldılar şimdiden biseyler :))
Benimde annem gel beraber birşeyler alalım diyor. Ben de dedim ki anneme ya cinsiyet sonradan değişirse dedim. Birdaha ki kontrolden sonra alırız dedim :) ona bakarsan birşeyler ördürcekmiş iplik alalım diyor :)

Canım ben oğlumda 3 aylıkken ise başlamıştım ücretsiz izin kullanmamistim. oğluma denemediğim biberon kalmadı hatta senin gibi en güvenilir neyse onu araştırarak aldim ama oglum hiçbirini almadı taki bi arkadaşım nuk biberon onerene kadar bence bi tane öylesine al belki çocuk almayacak bilemezsin. Biberonlarda daha çok uc onemli anne göğsüne benzeyen biberon uçları var onlardan almaya çalış mutlaka. Baston puset ilerisi dönemler için uygun ben oğlumu 1 yaşından sonra bindirebildim. Önü arkası anneye dönen bebek arabalarını tercih etmeni öneririm. Birde bebek arabasını mutlaka deneyerek al yani ınternetten alarak benim gibi bi hataya düşme çok pişman oldum ben çünkü. Şimdi bebisime alırken daha dikkatli olacağız insallah.

Bende o tarif ettiğin şey son bir hafta içinde bir kaç gün oldu.sanki kulağımda basınç değişikliği oluyormuş gibi bir doluluk hani yolculukta rakım yükselince olur ya öyle bişey.bende hamilelikte vücuttaki kanın iki katına çıktığını okumuştum.onla ilgili olabilir diye düşündüm.bir dahaki muayenede soracaklarımın arasına aldım bu konuyu.

hoş geldin canım.benim de tüp bebek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…