- 12 Temmuz 2016
- 1.356
- 1.076
- 83
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
- #5.061
Yerleşme kanaması olabilir canım endişelenme takip et bakalım kanama devam edecek mi?
insallah yerlesmedir yarinda dokyora gitcezzz ay tedirgin oldum yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanaması olabilir canım endişelenme takip et bakalım kanama devam edecek mi?
Deneyeceğim canım teşekkür ederim. Yürüdüm biraz ama Ağrı'm arttı.Hamilelik boyunca ağrı çok olacak. Maden suyu filan iç. Biraz hareket et istersen. Gazda çıkar rahatlatır
insallah yerlesmedir yarinda dokyora gitcezzz ay tedirgin oldum yaaa
Canım adet sancısı gibi başladı ama şu an gaz sancısı gibi oldu sırtüstü yatıp ayaklarımın altına yastık koydum ama bir şey değişmedi. Basınç hissediyorum bariz şekilde.
Tedirgin olma canım yerleşme kanaması ben yaşamadım ama bu topicte yaşayan arkadaşlar var.insallah yerlesmedir yarinda dokyora gitcezzz ay tedirgin oldum yaaa
bide sabahtan beri hem is hemde ev isi yaptim epey bi yoruldum ondan degildir inşallah
İlk öğrendiğimde çok şiddetli ağrılar çekmiştim onlar daha farklıydı sanki.O bana da oluyor arada. Adet agrisi gibi basliyor gaz sancisina donuyor. Baya agri yapiyor
Takipte kalkizlar demin wcde akintiyla karisik pembemsi varla yok arasi bisi geldi peceteye ne oluyo bebisime bilen varmi
Canim esin biraz ovalasin hafif. Dua falan da okusunCanım adet sancısı gibi başladı ama şu an gaz sancısı gibi oldu sırtüstü yatıp ayaklarımın altına yastık koydum ama bir şey değişmedi. Basınç hissediyorum bariz şekilde.
İstirahat et canım kendini de o kadar yorma canımbide sabahtan beri hem is hemde ev isi yaptim epey bi yoruldum ondan degildir inşallah
Tamam canım söyleyeyim okusun.Canim esin biraz ovalasin hafif. Dua falan da okusun
İlk öğrendiğimde çok şiddetli ağrılar çekmiştim onlar daha farklıydı sanki.
Kızlar üç saattir şiddetli kasık Ağrı'm var önce dinlenirim geçer dedim ama geçmiyor gaz sancısı olabileceğini düşündüm. Fikriniz tavsiyeniz var mı endişelendim
Evet canım. Mümkün olan son maddeye kadar içmemeye çalışIlk üç ay mi sakıncalı anladım . Yok yani ona göre bi fikrim olsun diye söylemek istedim
Kabızlık da o sıkıntıyı yaratabilir canım doğru. İşte hiç çıkamıyorum. İnşallah yoktur canımBi lavaboya mi gitsen? Ben oyle biraz rahatliyordum. Korkutma kendini canim bisey yoktur. Bende de kasigimin 1 karis ustunde tuhaf agri var 2 gundur
Ben varım Can'ım iştah artışı ve uyku halsizlikten muzdaribim çok şükür bulantım yok
Evet canım ben deneyeceğim şimdi.Canim birkac dakika karninin ustune yatarsan gaz çabuk çıkar.sade maden suyu da icebilirsin o da rahatlatir
Günde üç öğün uyuyabiliyorum canım :)Iyi hadi yalniz degilmisim. :) benim istahim yok pek hic yemesem yemem.bende de halsizlik var ozellikle ogleden sonralari