- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
- #11.921
ben de bugun almayı düşünüyorum canım bir kutusu nekadar gidiyorCanım ben kullanıyorum Arkadaşımın tavsiyesi üzerine o çok övdü çok iyimiş kullanıyorum bakalım umarım işe yarar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bugun almayı düşünüyorum canım bir kutusu nekadar gidiyorCanım ben kullanıyorum Arkadaşımın tavsiyesi üzerine o çok övdü çok iyimiş kullanıyorum bakalım umarım işe yarar
Gerçi ben eczaneden alıcam uğraşmıycam internetle. :) 4. Ayda lieraca başlıycam. Şuan baby yağ ve nivea body losyonu kullanıyorum. İkisini üst üste sürüyorum alana kadar :)N11 e cok guvenmiyorum canim ya bir kac arkadasim husrana ugradi o yuzden orasi kafamda soru isareti aslinda
Can'ım benim doktorum önerdi mutlaka bunu sür yüzüne leke olursun hamilelikte diye solente Pregna diye bir ürün hamileler için özelmiş ben de ilk kez duydum ama kullanınca beğendim ,ayrıca bana lierac sebamed gibi çatlak önleyicilerin tek kullanımlık boylarından verdi bir avuç hangisini beğenirsen onu al diye ...karar veremedim henüzBayanlar catlak kremi konusu acilmisken kullananiniz var mi? Hic tecrubem yok. sadece tuyleri beslemesin diye yagli bir sey yerine nemlendirici bir sey istiyorum. Malum 2 marka var ama hangisini almali? Bir de gunes koruyucu kullaniyor musunuz yuzunuze. Zararli diyorlar uv filtresi oldugundan. Bilgi kirliligi cok. Gebelikte guvenli bilgiye ulasmak ne kadar da zor.
Canım ablam kullandı hiç çatlağı yok. Bende alıcam ondan doktorum zaten bunu yazdı kağıda al diye. Çatlaklar ırsi. Annemde çatlamıştı bize hamileyken. Benim vücüdum çatlamaya cok müsait. 2 kilo alıp versem hemen çatlıyorum.kızlar ben de Lierac Phytolastil Jel Çatlak Kremi almayı düşünüyorum kullanan oldu mu içinizde
Ben bu durumda bir kitap onerebilirim. Onceden 3 dusugum oldugu icin kurmak nedir iyi bilirim. Kitapcida rastlayip hamilelikten once almistim. 9 ay 99 esma adi. Her haftanin sikintisina gore dualar(Allah'in ilgili ismini veriyor) sag elimi karnima koyup okuyorum. Evhamlar ucuveriyor :) oneririm.
Urunlerinde sorun yasamadin dimi canim orjinal urun gonderiyorlar? Hemen girip bakayim cok tesekkurler
Canım sen de hepsinden sür :) gündüzleri lierac sür. Akşamları yağ :) ben gerçi her banyodan sonra bebe yağ yada vücud losyonu sürerim. Cok rahatlatıyor. Tavsiye ederim.şimdi bi arkadasımla görüştüm ikiz bebek doğurmuştu lierac kullandım hiç işe yaramadı badem yağı ve kakao yağı kullandım hiç çatlamadım dedi nekadar doğru bilmiyorum kızlar kafam karıştı
Gerçi ben eczaneden alıcam uğraşmıycam internetle. :) 4. Ayda lieraca başlıycam. Şuan baby yağ ve nivea body losyonu kullanıyorum. İkisini üst üste sürüyorum alana kadar :)
Canım endişelenme, benim kontrolümde dündü. Doktor bu ay belirtilen büyük bi hızla azalıcak sakın panik yapma, olması gereken bu, enerjin de yeniden artıcak uykulu halinden eser kalmıcak dedi.merhabalar kızlar
hiçbir hamilelik belirtim yok benim ve çok korkuyorum o sebeble aslında çarşamba günü geldim doktordan bir sıkıntı yoktu ama perşembe günü için yeniden randevu aldım başka doktora keşke midem bulanlasydı diyorum uyku halinde de değilim enerjim de çok yüksek bebeğimin kalbi atıyor mu diye çok merak içindeyim
Benim hala bulantılarım var sabah boş mideyi kustum. Halsizlik hiç kalmadı.Ve hala zofran kullanıyorum.Bugun mide bulantisi bas agrisiyla uyandim ve az once kustum 11. Haftadan sonra benim mide bulantilarim artti hic kusmayan ben 2.kez kustum 10 gun icinde
Cok keyfim kacti ya insAllah devam etmez
ama benim daha 10. haftam yeni bitti 11. haftaya başladım ve hiç belirti yok 12. haftadan sonra belirtiler kayboluyormuş hoş başından beri belirtim yok iki tane düşük yaptığım çok korkuyorum doktorlar beni zaten 15 günde bir çağırıyorlar ama ben dayanamayıp hafta bir gidiyorum iki doktora birden gidiyorum anlaşılmasın diye:) 2 li tarama için 11 eylüle çağırmıştı doktor ama perşembe gittiğimde 11. haftada oluyorum acaba yapar mı testCanım endişelenme, benim kontrolümde dündü. Doktor bu ay belirtilen büyük bi hızla azalıcak sakın panik yapma, olması gereken bu, enerjin de yeniden artıcak uykulu halinden eser kalmıcak dedi.Yine için rahat edecekse git tabi doktora ama sık ultrasonda bebeğe zarar veriyor diyorlar. Allah'a emanet diyip, iyi olmaları için dua edeceğiz. Bi dahaki aya da inşallah hareketleri hissetmeye başlarız
![]()
Canım benim bir arkadaşım var düşüğü olmadı hiç soruyorum hiç bulantım yok diyor gayet enerjik maşallah. Bi sorun olduğunu göstermez bence bulantının olmaması. Bazıları şanslı kesim bulantısız ve rahat geçiriyor. Bense serum ve ilaçlarla geçirdim bulantıları.ama benim daha 10. haftam yeni bitti 11. haftaya başladım ve hiç belirti yok 12. haftadan sonra belirtiler kayboluyormuş hoş başından beri belirtim yok iki tane düşük yaptığım çok korkuyorum doktorlar beni zaten 15 günde bir çağırıyorlar ama ben dayanamayıp hafta bir gidiyorum iki doktora birden gidiyorum anlaşılmasın diye:) 2 li tarama için 11 eylüle çağırmıştı doktor ama perşembe gittiğimde 11. haftada oluyorum acaba yapar mı test
Aynen canım benim vardı ama daha da şiddetlendi kusmalarımda korkmuyor Değilim açıkcasıBugun mide bulantisi bas agrisiyla uyandim ve az once kustum 11. Haftadan sonra benim mide bulantilarim artti hic kusmayan ben 2.kez kustum 10 gun icinde
Cok keyfim kacti ya insAllah devam etmez
İnşaallah dediğiniz gibidir inşallah bebeğim sağlıklıdır 2 li test 11. haftada yapılır değilmi 11. haftanın bitmesi gerekmez perşembe gittiğimde ense kalınlığı ölüçülür mü acabaCanım benim bir arkadaşım var düşüğü olmadı hiç soruyorum hiç bulantım yok diyor gayet enerjik maşallah. Bi sorun olduğunu göstermez bence bulantının olmaması. Bazıları şanslı kesim bulantısız ve rahat geçiriyor. Bense serum ve ilaçlarla geçirdim bulantıları.
Benim bulantılarım da 11. hafta geçmeye başlamıştı, ablamınsa hiç bulantısı kusması olmadı mesela şanslı kesimdendi :)ama benim daha 10. haftam yeni bitti 11. haftaya başladım ve hiç belirti yok 12. haftadan sonra belirtiler kayboluyormuş hoş başından beri belirtim yok iki tane düşük yaptığım çok korkuyorum doktorlar beni zaten 15 günde bir çağırıyorlar ama ben dayanamayıp hafta bir gidiyorum iki doktora birden gidiyorum anlaşılmasın diye:) 2 li tarama için 11 eylüle çağırmıştı doktor ama perşembe gittiğimde 11. haftada oluyorum acaba yapar mı test
Ben lierac da kullandm bademkakaoyagı ve bikaç yağ karışımı..dönüşümlü olarak..yine de az miktarda catlagım var.bence o kişinin vücut tipiyle alakalı.kullandıklarınla fazla çatlamayı onlerşimdi bi arkadasımla görüştüm ikiz bebek doğurmuştu lierac kullandım hiç işe yaramadı badem yağı ve kakao yağı kullandım hiç çatlamadım dedi nekadar doğru bilmiyorum kızlar kafam karıştı