2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Herkese merhaba
Bu sabah kahverengi lekelerle uyandım ben. Canım çok sıkıldı içim içimi yiyor şuan :KK43: Birazdan devlet hastanesine gideceğim ultrasona girebilirim inşallah. Randevum haftaya ama o kadar bekleyemem ki çok korkuyorum ya :KK43::KK43:
İnşallah bebişin iyidir canım canını sıkma olur mu. Dualarımız seninle canım.

Cidden miiii eşime söylüyorum hemen zencefil almasını. Aktardan mı aldın sen canım? Kuru mu oluyor zencefil nasıl bişi alcaz??

Canım carrefur dan aldım ben normal yaş zencefil patates gibi olan :) iyice yıkayıp soyuyorum çiğneyip atıyorum ağzımdan. Nane şekeri de cok iyi :)

Canım carrefur dan aldım ben normal yaş zencefil patates gibi olan :) iyice yıkayıp soyuyorum çiğneyip atıyorum ağzımdan. Nane şekeri de cok iyi :)
Çok sağol canım burada en çok bulantı yaşayanlardan biriside benim:/ gerçi buna şükür yaşadığım bir bulantı sağlıklı olsunda bebiş dayanırız :)

Herkese merhaba
Bu sabah kahverengi lekelerle uyandım ben. Canım çok sıkıldı içim içimi yiyor şuan :KK43: Birazdan devlet hastanesine gideceğim ultrasona girebilirim inşallah. Randevum haftaya ama o kadar bekleyemem ki çok korkuyorum ya :KK43::KK43:

İçini ferah tut canım artık kahve lekelerle düşük yapıyor olma ihtimallerini geride bıraktkk, ikinci trimester a geldik, düşük ihtimalimiz %1,5 muş bu süreçten sonra.. Şu ara regl döneminse olabilirmiş lekeler , yine de doktora git tabi randevunu bekleme için rahat etsin..

Kan verdim yarim saat once. Dua edin kizlar guzel sonuclar alayim :KK43:

İnşallah güzel haberler gelecek bak gör.. Sonuç ne zaman çıkacak canım?
Dualarımız senle ve riski yüksek çıkan kan sonucu bekleyen tüm annelerle.. Allah en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün..

Merhaba kizlar.ikili test sonucu ile ilgili gittigim doktor bugun baska bir doktora yönlendirdi.gidecegim doktorun bulundugu hastanede harmony testi yapiliyormus.yaptirsam diyorum sonuc hadi kötü cikti allah korusun aldircakmiyim yada 6 ay o duyguyla nasil yasayacagim.yaptirmasamda yine ya risk varsa diye 6 ay yine yasayamayacagim karar veremedim bir türlü esimde bana birakti aldircakmiyiz diyor kotu cikarsa

Bu arada kanamasi olan arkadaslar mutlaka gidin doktora kanama yasayan biri olarak bu aylarda normal degil artik progestan yada igne takviyesi yapilabilir.insallah onemli bir sorun yoktur
Bu gerçekten çok hassas bir konu canım. İnşallah kötü çıkmaz ama kötü çıkarsa karar vermek çok zor. Burun kemiği ve ense kalınlığına bakıldı mı? Onlar ne durumda?

Herkese merhaba
Bizi de haberdar et canım önemli birşey olacağını sanmıyorum

İnşallah güzel haberler gelecek bak gör.. Sonuç ne zaman çıkacak canım?
Dualarımız senle ve riski yüksek çıkan kan sonucu bekleyen tüm annelerle.. Allah en yakın zamanda yüzünüzü güldürsün..

Amin canim cok cok tesekkur ederim. 10 gun sonra cikacakmis :(

Sonuç güzel olacak aklına kötü şeyler getirme

Insallah canim. Bu 10 gun nasil gececek bakalim. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Senin sonuclar cikti mi? Sen de genoks da yaptirmistin dimi? Yanlis mi hatirliyorum?

Canim Insallah sonucun güzel cikar

Cok tesekkur ederim canim insallah guzel cikar

kızlar bu arada isim düşünmeye başladınız mı çok zor bir iş yaa nasıl karar vericez. :KK51:

Kız isimleri çok cici seçenek de bol ama erkek isimlerinde sıkıntı var.. Eşim ve ben hiçbir erkek ismini beğenemiyoruz.. En sevdiğim erkek ismi can , o da eşimin adı.. Cinsiyet belli olunca daha çok yoğunlaşacağız sanırım...

eylül,esila,kumsal, arya,masal,simay, derin sevdiğim kız isimleri..
alp, çağan , arda da gündemimizdeki erkek isimleri.. bir de tüm testler erkeği gösteriyor alyans rus çin vs ;) daha çok alternatif bulmak lazım... Değişik fikir alışverişine açığız... :)

Kilim ve tohum Kilim ve tohum canımm gözünaydın güzel sonuçlarınıza çok sevindim, cinsiyeti de yüzde yüz öğrenmek çok güzel ya :KK200: Artık yavaş yavaş güzel hazırlıklara başlarsın annesi :anneadayı::KK46:
Canım çok teşekkür ederim Bütün çocukların sağ Salim haberlerini alalım inşallah.
Evet bu genetik testler cinsiyeti %100 gösteriyor.
Ben kız çocuğuna o kadar odaklanmışım ki isim bile yoktu aklımda. Sanırım biraz daha zaman geçmesini beklerim ama göz gezdirirken de bakarım mutlaka erkek giysilerine.

Merhabalar,

İsimler konuşulmuş.Bizde isim konusu oğlumun ana gündem maddesi.Hergün okuldan farklı bir isim ile geliyor.Bizim yerimize o düşünüyor.Son bulduğu isimler erkek te MERT,kız ise AYLİN.sizinde aklınıza gelen güzel isim olursa paylaşırsanız sevinirim.

Canım çok sevindim testin temiz çıktı. Ayrıca tebrik ederim oğluşun geliyor. Bu sene erkek yılı diyorlardı doğru sanırım topicte çoğunluk erkek olmaya başladı. :KK49:
Canım darısı bütün annelerin başına inşallah. Teşekkür ederiz teyzesi evet bir erkek de bizden geliyor:)
Senin netlik kazandı mı cinsiyet?

ikihayat ikihayat güzel sonuçlar paylaşacaksın inşallah.Diğer sonuç bekleyen arkadaşlarımda aynı şekilde.Dualarımız sizinle.

Back
X