2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aman git ihmal etme canım :)

Çok duygusuzsun yaaaaaa :KK70::KK70::KK70:

Yaaa değilim aslındaaa tabiki mutlu oldum heyecanlandım.. hatta bi ara böyle sırtından hoplattı kendini sıpa böyle içim bi acayip oldu falan amaaaaa ağlayamıyorum işte.. Allah gözyaşı vermemiş sanırım bana :KK48:

Ben daha almadım pek.. zaten almamaya çalışıyorum çünkü şuan zaten kilom fazla ne yazıkki :KK43:
Burdan takip ettiğim kadarıyla biraz kilolu arkadaşlar hamile kalınca çok fazla kilo almadan doğumlarını tamamlıyorlarmıs canım. İnşallah sende öyle olursun diyelim o zaman. :)

B blossom- hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah , ben eksi 7 kilo ile devam ediyorum yesem de kusuyorum bişey olmuyor ilerleyen zamanlarda Bebek büyür öyle alırım herhalde

Burdan takip ettiğim kadarıyla biraz kilolu arkadaşlar hamile kalınca çok fazla kilo almadan doğumlarını tamamlıyorlarmıs canım. İnşallah sende öyle olursun diyelim o zaman. :)

İnşallah canım. Normal doğumdan her anne adayı gibi biraz korkuyorum ama sezaryenden çooookkkkk daha fazla korkuyorum hatta ödüm kopuyo o yüzden çok kilo alıp normal doğuramazsam diye korkuyorum zaten boyum uzun olduğu için çatın dardır diyenler var falan. Bide şükür hiç bulantım olmadı benim o yüzden kilo da vermedim ama iştahım hiç yok almam pek heralde

merve100 merve100 teşekkür ederim canım amin cümlemiz inşallah.
tera84 tera84 ben 6.haftadan itibaren hep bi istifra halindeydim yeni yeni geçiyor şükür. Güzel almışsın her ay 1 kiloya normal diyorlar.
Lee_shin_mee Lee_shin_mee içini ferah tut dilediğin gibi doğum yaparsın umarım. Az dikkat edersin ona göre yersin sorun olmaz herhalde ama boy uzunluğundan dolayi çatının dar olmasını ilk defa duydum..

doktorum cevap verdi kızlar down sendromu riski çok düşük sonuç gayet güzel gelmiş dedi.sonuç kağıdında bebeğim yine 3 gün önde çıkmış muayenede söylememişti.geriye sadece ve sadece cinsiyeti kaldı bakalım ne zaman çağırıcak :KK51:

ilk gebeliğimde toplamda 3 kilo almıştım. zaten oğlum 3 kilo doğdu. doğum masasında 11 kilo bıraktım çıktım :) şimdi ise büyük ihtimalle kızım olacakmış. daha 1 kilo aldım. ilk 6-7 ay kilo almamaya çalışın bence. bir önceki gebeliğimde hiç ödemim olmadı. sanırım ödem toplamaya başladım. sağlıkla kucağımıza alalım inş.

merve100 merve100 teşekkür ederim canım amin cümlemiz inşallah.
tera84 tera84 ben 6.haftadan itibaren hep bi istifra halindeydim yeni yeni geçiyor şükür. Güzel almışsın her ay 1 kiloya normal diyorlar.
Lee_shin_mee Lee_shin_mee içini ferah tut dilediğin gibi doğum yaparsın umarım. Az dikkat edersin ona göre yersin sorun olmaz herhalde ama boy uzunluğundan dolayi çatının dar olmasını ilk defa duydum..

Annemin çok darmış zaten inşallah ona çekmemişimdir... sizlerin boyu kilosu kaç nasıl besleniyosunuz bşrbirimize fikir olur :)

ilk gebeliğimde toplamda 3 kilo almıştım. zaten oğlum 3 kilo doğdu. doğum masasında 11 kilo bıraktım çıktım :) şimdi ise büyük ihtimalle kızım olacakmış. daha 1 kilo aldım. ilk 6-7 ay kilo almamaya çalışın bence. bir önceki gebeliğimde hiç ödemim olmadı. sanırım ödem toplamaya başladım. sağlıkla kucağımıza alalım inş.

Nasıl 3 kilo aldıııınnnnnn ne yaptın ne yedin ne yemediinnnn :))) bide boyun kilon kaçtı hamile kaldığında

O oben84 ben doğum masasında bide 11 verirsem yok olurum herhalde. :( Biraz kilo almam gerektiğini düşünüyorum açıkçası. Belkide ondan dolayi bi heves kilo alayım diyorum. 1.75 e 57 kilom

Kaşıntı bende de başladı cnm ara ara oluyor. henüz bi ürün kullanmaya başlamadım ama almam lazım artık mustela nın çatlak önleyici yağını alayım diyorum. Kullanan var mı arkadaşlar?
Kızlar ben doktora sormadan lierac sipariş etmiştim sorduğumda o ben demeden onu önerdi. Etkisini bilemem malum çatlıycağımız varsa çatlıyoruz ama doktor ok verdiği için güvenilir geldi bana. Yeni başladım 2 gün oldu etkisini bilmiyorum henüz.

O oben84 ben doğum masasında bide 11 verirsem yok olurum herhalde. :KK43: Biraz kilo almam gerektiğini düşünüyorum açıkçası. Belkide ondan dolayi bi heves kilo alayım diyorum. 1.75 e 57 kilom

Ayy iyiymiş kilon.. çok alma bence sadece bebeğini besle kaliteli beslen yeter.. benin 1.70e 72 kilom..

Evet canim oyle diyolar bende duydum da bilmiyorum bende gamze yok kiz kardesimde var belki teyzeye ceker :) yuzumde yok ama belimde ve ayak parmagimin altinda var nerde anormallik orda ben :):)

benim çenemde ve yanağımda eşiminde yanaklarında var bizim çocuk büyük ihtimalle gamzeli olur heralde :)

:KK200::KK200:
Selam canım , öğrenemedim henüz bu aralar kanamam oluyor yoğun bir şekilde bi an geliyor kesiliyor gerisi gelmiyor doktor gözetimi altındayım progestan kullandığm halde kan durup dururken geliyor sebebi belirsiz üstüne mi görüyorm onu da bilmiyorum . Cuma günü randevum var tek dileğim inşallah bebeğim iyi ve sağlklıdır . Dua edin bana nolur Rabbim hayırlısını verir ama dualarla tedbir almak lazım :dua:
İnşallah her şey yolundadır. Dualarımız seninle... İçini ferah tut.

Ayy iyiymiş kilon.. çok alma bence sadece bebeğini besle kaliteli beslen yeter.. benin 1.70e 72 kilom..
Sürekli açım bu aralar bakalım nasıl olcak kilo durumlarım :)) Önceden beslenmeme dikkat etmezdim ama hamilelik haberimden sonra tamamen ona yönelik besleniyorum. 1.5 sene bekletti bizi miniğimiz ..

Sürekli açım bu aralar bakalım nasıl olcak kilo durumlarım :)) Önceden beslenmeme dikkat etmezdim ama hamilelik haberimden sonra tamamen ona yönelik besleniyorum. 1.5 sene bekletti bizi miniğimiz ..

Hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz :)

:KK200::KK200:
Selam canım , öğrenemedim henüz bu aralar kanamam oluyor yoğun bir şekilde bi an geliyor kesiliyor gerisi gelmiyor doktor gözetimi altındayım progestan kullandığm halde kan durup dururken geliyor sebebi belirsiz üstüne mi görüyorm onu da bilmiyorum . Cuma günü randevum var tek dileğim inşallah bebeğim iyi ve sağlklıdır . Dua edin bana nolur Rabbim hayırlısını verir ama dualarla tedbir almak lazım :dua:

geçmiş olsun canım.3. adet dönemindeyiz aslında şu aralar ondan da olabilir mi.içini ferah tut biçok kişi yaşadı aynı şeyi inşallah sağlıklıdır bebeğin

Back
X