- 23 Mayıs 2016
- 784
- 969
- 23
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
- #13.201
İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin.
Cok sukur her sey yolundaymis canim. Risk cok dusukmus. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah herkesin sonucu iyi gelir saglikli bebislerimiz olur.
Canım benim doktorum eğer bebekte kromozomsal bi sıkıntı yoksa sağlıklı bir bebekse ve annede düşük riski yoksa bebeği düşürmek o kadar kolay bişey değil dedi ve hareket kısıtlaması yapmadı. Şöyke de örnek vereyim sana ben sürpriz bebekmişim ablam çok küçükken annem hamile olduğunu öğrenince şok olmuş aldırmak da istememiş ama kendiliğimden düşeyim diye perdeler asmış koltuklar kaldırmış ağır işler yapmış vs vs düşmemişimaynı şekilde bende hamile kaldığımo 10 gün geç öğrendim o 10 günde gün aşırı uçak yolculuğu yaptım deli gibi sırtımda çanta koştum araba yolculuğu yaptım düğünde manyak gibi hıphızlı koşturmalı halaylar çektim vs vs çok şükür bişey olmadı inşallah olmaz da.. o yüzden çok pinpiriklenmemek lazım amaaaa tabiki bu iki örnekteki gibi salmamak da lazım yine de dikkat etmek lazım
Canım ben geçen sene arkadaşımın doğumuna girdim. Normal doğum tabiki zor bişey ama bizim tvlerden gördüğümüz gibi bişey de değil. Öyle kesintisiz bi acı değil aea ara geliyo gidiyo Allah bi nefes alma süresi tanıyo insana :) doğuran arkadaş da dünyanın tartışmasız en tatlı canlı insanıydı saçını taramazdı canım acıyo diye sen düşün.. o bile doğurduysa herkes doğurur diyorum şimdi![]()
Canim ya nasil katildin sen doguma cesaretine hayran kaldim ben bayilirdim sanirim :) olacagi zaman rabbim yardim eder insallah