2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yok cnm sıkma gönlünü Allah beternden saklasn ama anne yüreği kırpığı düşse üzülüosn.bzmde işitme testınde bi kulaktan kalmıştı 15gun kalbim nasıl skışıodu bi gittk geçti boşyere üzülmşm.inşallah sende üzüldüğünle kalırsn poposuna vurursn bi tane
İnşallah canım birde görme testi var inşallah ondada bişi çıkmaz

Yok günlük değil canım. Her hafta Dr a gittik bu reflu ve kilo takibi için. 1 haftada aldığı toplam kiloyu 7 ye bölüyor Dr. Günlük 20-30 gr alması normal kabul ediliyor. Benim çok küstüğünde hafta 110 gr almıştı. Şimdi ilaç ile birlikte 170 gr alıyor. Gaviscon kullniyoruz.

Benim kız da sakın maşallah. Bir tek acıktığım zaman sesi çıkıyor. Emmeyi çok seviyor. Bende birgun senin yaptığını yapmak istiyorum ama yapamadım bir türlü. Bir de benim ki biberonu çok sevmiyor göze alamıyorum.

Bakalım kaç cc çıkacak. Mutlaka yaz. Ağlamıyorsa doyuyodur ama için rahat etsin. Buraya da yaz mutlaka merak ettim. BelKi bende yaparım.

Haa düşük çıkarsa üzülme. Bebekler daha guclu ve daha çok emiyor
Canım bugün de emdikten sonra öğle uykusundayken Sağdım 60 cc sagdan 60cc soldan rahat çıkio. Bi öğlen bi yatarken sağmayı planlıyorum.

İnşallah canım inşallah rabbim başka hastalık vermesin
normal açı 60 ise bizim her iki bacakta var biri 50 biri 54 inşallah çift bezle düzelirde başka seye gerek kalmaz çift bez takarken bile üzülüyorum kızıma

• Beğen
Reactions: mnt
Göz muayeneleri ne zaman oluyor kızlar? Bize doktor 6.ayda dedi ama ben 3.ay diye biliyordum. Size birşey söylendi mi bu konuda?

normal açı 60 ise bizim her iki bacakta var biri 50 biri 54 inşallah çift bezle düzelirde başka seye gerek kalmaz çift bez takarken bile üzülüyorum kızıma
Tip 2 a falan yazıyor mu raporda. Sorma ya poposu sıcaktan tahriş oluyor mu acaba diye hep zeytinyağı sürüyorum bezlerken arayı uzun tutuyorum rabbim hiçbir çocuğa en ufak acı vermesin

Buna çok sevindim normal açı 60mış benimkinin 58 çıktı düzelmiştir inşallah 3 hafta olacak ama yarın kontrole gideceğiz dua edermisin
Tabiki ederim canim.icin ferah olsun tip 2 a lar hele cok cok normal.duzelir Allahin izniyle.oteki turlu cikiklar belli oluyoar zaten ve direk bandaj kullaniyorlar benim arkadasimin oldu 3 4 ay alet kullandilar zorlu zmanlar tabi gece bile cikarmiyosun onu o sekilde bezini degistiryorsun ama dermansiz hastalik degil bunlar.kolunun alciya alinmasi gibi dusun. Aslinda dedigim gibi 3.ayda baksalar farkina bile varmicaz kendiliginden duzelcek bu cift bezin cok da tibbi yarari yok amac ayaklarini ayrik durmasi anneler kundak yaptigi icin yapmasin diye bi onlem.kizimda gittigim doktora gidiyoruz simdide oglumda acisi 58 kusur bizimde artik biz lafini bile etmedk normal karsiliyoruz:) ilk olmanin tedirgiigi oluyor anliyorum:)

Sağol canım denicem duymuştum ama hiç denememistim.inşallah bende rahat ederim.

Neler yaptım neler canım artık çaresiz kaldım hastaneye gitsek onlarda lavman yapacaklardi herhalde.masaj yaparım her gün aşının sıkıntısında var üzerinde .
Ya su kaka meselesi bizimde var kizimda hergun duzenli yapardi.bu oglus 2 gune 1 yapiyor ve 1 kere.ama pirtlari cok kokuyo buyuk insan gibi acaba ondan mi ki ya?yada oglan bebek olunca mi boyle ki? :) zeytinyag cigerine kacar falan dediler bende ondan vermedim.bu sekilde gidiyo bakalim bizim durum

Acaba aç mk diye düşünüyorum, anne sütüyle sadece besleniyor üzülüyorum beslenemiyor mu diye. Zaten hala yarım saatte bir saatte bir emiyor sizde durum nasıl?
Bende sadece anne sütü veriyorum. Ama gündüz ıyuyosa 1.5 saat uyanıksa 1 saat 10 dakika falan snra emziriyorum geceleri 2-2.5 saatte bir kalkıyorum. Bazen kendi çok kıpraşır isterse erken veriyorum. Çok sık emzirince azıcık azıcık emiyo yağlı yere gelemiyo o yuzden. Bende bekliyorum azcık uzun emsin diye

Bende sadece anne sütü veriyorum. Ama gündüz ıyuyosa 1.5 saat uyanıksa 1 saat 10 dakika falan snra emziriyorum geceleri 2-2.5 saatte bir kalkıyorum. Bazen kendi çok kıpraşır isterse erken veriyorum. Çok sık emzirince azıcık azıcık emiyo yağlı yere gelemiyo o yuzden. Bende bekliyorum azcık uzun emsin diye
Oh rahatladım benm de hemen hemen böyle. Nette araştırdığımda coğu sitede 2-3 saatte bir emmeye başlar diyor. Benim öyle olmayınca korktm. Ancak geceleri 2-3 saatte bir emiyor. Onun dışında maksimum 1-1,5 saat

benim kindede var iki gundur disten dolayi bilirsim disini kontrol ettim sabah sasirdim çünkü daha 52 günlük
Aa dişten dolayı mı diş mi çıkarıyor ???acaba biximki de ni cıkarıyor. Baya kaşıyor gibi dişleri eline emerken..bir de öğğrme geliyor nedense bunsıralar.

Oh rahatladım benm de hemen hemen böyle. Nette araştırdığımda coğu sitede 2-3 saatte bir emmeye başlar diyor. Benim öyle olmayınca korktm. Ancak geceleri 2-3 saatte bir emiyor. Onun dışında maksimum 1-1,5 saat
Ama çok hareketli yakıyodur ve benm oğlum uzun emmez max 7 dakika falan o yuzden genelde o istemeden ben veriyorum:) ayrıca ellerini emmesi cok normal emzirme eğitmeni bebek doğduğunda yaptığı ilk şey emmek bu sebeple herşeyi ağzıyla tanır bu yüzden büyürken bulduğu herşeyi ağzına atar dedi.

Ama çok hareketli yakıyodur ve benm oğlum uzun emmez max 7 dakika falan o yuzden genelde o istemeden ben veriyorum:) ayrıca ellerini emmesi cok normal emzirme eğitmeni bebek doğduğunda yaptığı ilk şey emmek bu sebeple herşeyi ağzıyla tanır bu yüzden büyürken bulduğu herşeyi ağzına atar dedi.
Ay nasıl rahatlattın beni anlatamam teşekkürler :) doktoruma sordum normal emer falan demedi hiç rahatlatmadı. Kilo alınına bakarız geldiğinde dedi. Bir de hünde 6-7 bezi idrarlı olmalıymış. Cok şükür öyle gözüküyor. Bu arada evde sen taratılıp sonra bebekle tartılıp aradaki farkla bebeğin kilosuna bakıyor musun? Bakıyorsan doktordaki kilo kontrolü ile tutuyor mu?

Tabiki ederim canim.icin ferah olsun tip 2 a lar hele cok cok normal.duzelir Allahin izniyle.oteki turlu cikiklar belli oluyoar zaten ve direk bandaj kullaniyorlar benim arkadasimin oldu 3 4 ay alet kullandilar zorlu zmanlar tabi gece bile cikarmiyosun onu o sekilde bezini degistiryorsun ama dermansiz hastalik degil bunlar.kolunun alciya alinmasi gibi dusun. Aslinda dedigim gibi 3.ayda baksalar farkina bile varmicaz kendiliginden duzelcek bu cift bezin cok da tibbi yarari yok amac ayaklarini ayrik durmasi anneler kundak yaptigi icin yapmasin diye bi onlem.kizimda gittigim doktora gidiyoruz simdide oglumda acisi 58 kusur bizimde artik biz lafini bile etmedk normal karsiliyoruz:) ilk olmanin tedirgiigi oluyor anliyorum:)
Kesinlikle ilk olunca heyecanı fazla oluyor karşılaştıklarımızın.şimdi hastaneye gidiyorum umarım her şey yolundadır.ben kızımın bacaklarındaki çizgilere birde dizlerini kırınca diz kapakları eşitmi onlara baktım eşittiler inşallah düzelmiştir.

Ay nasıl rahatlattın beni anlatamam teşekkürler :) doktoruma sordum normal emer falan demedi hiç rahatlatmadı. Kilo alınına bakarız geldiğinde dedi. Bir de hünde 6-7 bezi idrarlı olmalıymış. Cok şükür öyle gözüküyor. Bu arada evde sen taratılıp sonra bebekle tartılıp aradaki farkla bebeğin kilosuna bakıyor musun? Bakıyorsan doktordaki kilo kontrolü ile tutuyor mu?
Aynen yapıyorum :) 80gr galan fark ediyor genelde :) bazen 50 gr az çıkıyo bazen 80 gr az çıkıyo hastanede :)

Back
X