2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aynı ben de öyleyim canım gün sayıyorum herkes bizi bekliyor memlekette ilk defa oglumla yalnız bir yere gideceğiz .
Bizde de durum aynı hala amca teyze en çokta dede heyecanla bizi bekliyor biz babamızla gidecez bakalım yol nasıl geçecek herkesten çok ben heyecanlıyım bir sene oldu arkadaşlarım komşular kimseyi görmedim biran önce gitmek istiyorum

Bizde de durum aynı hala amca teyze en çokta dede heyecanla bizi bekliyor biz babamızla gidecez bakalım yol nasıl geçecek herkesten çok ben heyecanlıyım bir sene oldu arkadaşlarım komşular kimseyi görmedim biran önce gitmek istiyorum
Aynı canım gerçekten bizdede dedesi her gün torununu soruyor işlerden dolayı babam gelemedi doğuma çok merak ediyor fotoğraf video yolluyorum ama daha sarılıp öpemedi bile torununu.çok üzülüyorum ilk defa çok pişman oldum gurbete geldiğim için .teyzeleri her gün görüntülü arıyor hediyeler alıyorlar .oğluma .biz uçakla gideceğiz inşallah.fazla sürmeyecek yol ama yinede heyecanliyim bakalım babamızda olmayacak yanımızda .

Canım şükür çıktık düzelmiş Allah'a şükür yaa nasıl içim ferahladı anlatamam yaa sen sıcak banyo yaptırdın mı bebeğe
Çok sevindim çok şükür :) Sıcak banyodan tam olarak kasıt ne canım normal banyosu dışında bişi yapmadık :)

Canım ağzında pamukçuk varmı cani acidığı için emmiyor olabilirmiş biraz önce istegram da emzirenanne de okudum çok faydalı bilgiler var takip edin kızlar.
Bende takipteyim o sayfayı baya faydalandım da ağzı temiz sanırım kakası yüzünden yaşadık bu bunalımı ah ah kakası için gazı için sevinç üzüntü ne varsa yaşıyoruz :)

Bende takipteyim o sayfayı baya faydalandım da ağzı temiz sanırım kakası yüzünden yaşadık bu bunalımı ah ah kakası için gazı için sevinç üzüntü ne varsa yaşıyoruz :)
Canm çok fazla takip edemedim ama kakasını mı yapamadı bebisin . Gaz damlası kullanıyor musunuz

• Beğen
Reactions: mnt
Aynı canım gerçekten bizdede dedesi her gün torununu soruyor işlerden dolayı babam gelemedi doğuma çok merak ediyor fotoğraf video yolluyorum ama daha sarılıp öpemedi bile torununu.çok üzülüyorum ilk defa çok pişman oldum gurbete geldiğim için .teyzeleri her gün görüntülü arıyor hediyeler alıyorlar .oğluma .biz uçakla gideceğiz inşallah.fazla sürmeyecek yol ama yinede heyecanliyim bakalım babamızda olmayacak yanımızda .
Babam doğumda buradaydı özlüyor dayanamıyor teyze desen gün sayıyor biz arabayla gidip otobüsle dönecez nasıl olacak bilmiyorum otobüs yolculuğu bebekle

Çok sevindim çok şükür :) Sıcak banyodan tam olarak kasıt ne canım normal banyosu dışında bişi yapmadık :)
çok sağolasın aslında bir ay geç gitsek belki hiç bu tedirginliği yaşamayacaktık yinede Allah'a şükür.evet normal banyo canım ama Sıcak olsun suyu yani demek istediğim sen su dök bolbol sırtına masaj yap banyoda ben ovuyorum bolbol sabunlayıp banyo sonrası baya rahatlıyor

Yapıyorum kaka için gaz için.benimkide o tarz durumlarda kakasını yapardı ama bir hafta yapmadığıda oluyor inşallah bu kez o kadar sürmez çok canı yanuyor

İnşallah yapar bir an önce. Biz bile kabız olsak ne kadar sıkıntılı oluyoruz bu minikler napsın

• Beğen
Reactions: mnt
On saat canım Tokat'ta Mersin'e gidecez gidiş kayınbabamlarla olacak altı saat ama biz eşimle kalacaz dönüş on saat sürecek korkuyorum bebekle ama çok özledim birde alışacak artık bebekli yollara
Mersinlimisin? Bizde İstanbula gideceğiz. Dedesi görmedi daha oğluşu. Arabayla gidip döneceğiz burdan 8 saat sürüyor.

Kızlar bebişlere hafıza kartı aldınız mı daha erken mi acaba 0_12 ay olanlar dikkatlerini çeker mi dersiniz

Bende baba tarafından mersin erdemliliyim :) en fazla 2,5 saatlik yola gittik emdi uyudu hep ama şimdi nolcak bilmiyorum. Bol bol mola veririz artık.
Aaaaa hemşerim :) erdemli tarafı çok güzel benim baba Erzincanlı aslen ama Mersin'de doğmuş büyümüş annem Mersinli homurlu köyünden ben daha hiç uzun yola gitmedin hep şehir içinde gezdik bakalım nasıl olacak

Aaaaa hemşerim :) erdemli tarafı çok güzel benim baba Erzincanlı aslen ama Mersin'de doğmuş büyümüş annem Mersinli homurlu köyünden ben daha hiç uzun yola gitmedin hep şehir içinde gezdik bakalım nasıl olacak
Bayramdan sonra paylaşırız artık nasıl geçtiğini :)

çok sağolasın aslında bir ay geç gitsek belki hiç bu tedirginliği yaşamayacaktık yinede Allah'a şükür.evet normal banyo canım ama Sıcak olsun suyu yani demek istediğim sen su dök bolbol sırtına masaj yap banyoda ben ovuyorum bolbol sabunlayıp banyo sonrası baya rahatlıyor
Ya varya banyo yaptırmak hiç istemiyorum evin içi serin elektrikli soba ile ısıtıyorım banyo yapacağı zaman ama o bile fayda vermiyor ayaklar buz gibi hop yine gaz

Canm çok fazla takip edemedim ama kakasını mı yapamadı bebisin . Gaz damlası kullanıyor musunuz
Ya bebeğim dün emmek istemedi beni ara ara emdi çok az meme reddi mi acaba dedüm ama karın ağrısıda var sanırım kakasını yapamadığı için yemek istemiyor sabah düzelmişti yine başladı 4 gün oldu sanırım kaka yapmaması ilkkez bu kadar zorladı

Back
X