2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bebişlerimizin isimlerini paylaşmadık biz :) Gerçi ilk sayfaya bakmadım belki yazıyordur. Birkaç arkadaşınkini biliyorum. Benim kızın adı Nazlı, tek isim koyduk. Ama adı gibi hiç nazlı değil maşallahı var :KK48:
İsmi çok şirin :) Maşallah benim ki Azra ama Meva ismini koymayı çok istemiştim oda ikinciye nasip olursa :)

Sütün azalmıyor bence gögüsler normal düzene girdimi sık sık sertleşmiyor artık.ben kısır yapıyorum gün içinde atıştırmak için baya arttırıyo sütü
Bulgur kısır tarzı seyler gerçekten baya süt yapıyor. Yumuşak olsun göğüslerim aman sertleşiyor canım açıyor

• Beğen
Reactions: mnt
Zeytinyağı verdim henüz bişi olmadı :KK43:
Canım ben doktorumuz tavsiye ettiği için her sabah kaliteli ev yapımı bir zeytinyağindan 1 çay kaşığı veriyorum, önceden 4-5 günde kakasını yapan kızım şimdi kafasına kadar günde 2 kere kaka yapıyor ve acayip huzurluyuz artık, sadece arada ben gazlı içecek falan icersem o zaman biraz huzursuz oluyor

Canım ben doktorumuz tavsiye ettiği için her sabah kaliteli ev yapımı bir zeytinyağindan 1 çay kaşığı veriyorum, önceden 4-5 günde kakasını yapan kızım şimdi kafasına kadar günde 2 kere kaka yapıyor ve acayip huzurluyuz artık, sadece arada ben gazlı içecek falan icersem o zaman biraz huzursuz oluyor
Bende dün ve bugün verdim inşallah yakında etki eder.

Kızlar mukuslu kakası olan bebekleriniz varmı. 15 günlükten beri var. Resuktan madde eser çıktı laktoz intoleransından süphelendi doktor. Bir haftasır relactaz kullanıyoduk değişmedi. Şimdi süt alerjisi olabilir diye süt ürünleri siyetine giriyorum. Başına gelen var mı :(

Kızlar mukuslu kakası olan bebekleriniz varmı. 15 günlükten beri var. Resuktan madde eser çıktı laktoz intoleransından süphelendi doktor. Bir haftasır relactaz kullanıyoduk değişmedi. Şimdi süt alerjisi olabilir diye süt ürünleri siyetine giriyorum. Başına gelen var mı :KK43:
Bende mukuslu kaka var diye doktora götürdüm. Reduktan madde ve gizli kan negatif çıktı. Laktoz intoleransı düşünüyorlar laktazim damla başlayacağız. Benim kızımda bir de köpüklü kaka olayı var. Baya asitli köpük gibi yapıyor bazen. Damla işe yaramazsa bi daha gidecekmişiz doktora.
Peki mukuslu kakadan başka tepki var mı? Cildinde kızarıklık, döküntü ya da poposunda dirençli pişik, huzursuzluk, kulak arkası kabuklanma, yüzünü gözünü çok kaşıması da alerji belirtileriymiş. Facebook hesabın varsa orda Alerji ile yaşam platformu diye bir grup var. Bilgi alabilirsin

Bu ara kızımın elleri hep yüzünde gözünde. Gözlerine zarar vericek diye korkuyorum :( Ne yapmak lazım bilmiyorum. Battaniyesiyle ellerini sarıp kundak yapıyorum öyle de olmaz ki :/ Gözünü oyacak Allah korusun :(

Bu ara kızımın elleri hep yüzünde gözünde. Gözlerine zarar vericek diye korkuyorum :KK43: Ne yapmak lazım bilmiyorum. Battaniyesiyle ellerini sarıp kundak yapıyorum öyle de olmaz ki :/ Gözünü oyacak Allah korusun :KK43:
Bizimkide öyle ya elleri ağzında cok cok emiyo yada yüzğ gözüyle oynuyo. Sürekli turnaklarını kesiyorum korkuyorum derin çizecek diye. Ben gece yatarken kundaklıyorum sadece diğer zamanlar bişey yapamıyorum. Yapacak bişeyde yok sanırım

Back
X