2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ağustosta bebişim 4 aylıkken falan tatile gitmeyi düşünüyoruz. Dr umuz sorduk gidin ama denize sokmayin dedi. Hatta bebeği hiç soymayin mayo falan giydirmeyin sadece ayaklarını sokun dedi. Bolca da muslera nin güneş koruyucusunu sürün dedi. Ben de mrk ediyorum yıkanmayı çok seviyo bi denize de sokariz napacak diyorduk. Şimdi sadece ayaklarını sokariz en fazla heralde. Sizler napıcaksiniz?

Cnm bi gunlerı bi gunlerıne uymaz.ağzına bak pamukcuk olmş olabılr,emme gücü artmş olabılır,oyun istio olabılır.
Benimki popişimi ısır anne diyo bence tam kıtlanmalık ağzı temiz huysuzluk yarın aile hekimine gitcez kontrole göz testi varmış nasıl yapıyorlar acaba

Kızlar ya bişey sorucam. Ben bugün eşime saç boyası aldırdım boyamaya niyetlendim de emin olamadm zararı olurmu ki yaa. Bebeğim sadece anne sütü alıyo

Kızlar ağustosta bebişim 4 aylıkken falan tatile gitmeyi düşünüyoruz. Dr umuz sorduk gidin ama denize sokmayin dedi. Hatta bebeği hiç soymayin mayo falan giydirmeyin sadece ayaklarını sokun dedi. Bolca da muslera nin güneş koruyucusunu sürün dedi. Ben de mrk ediyorum yıkanmayı çok seviyo bi denize de sokariz napacak diyorduk. Şimdi sadece ayaklarını sokariz en fazla heralde. Sizler napıcaksiniz?
Bizde temmuzda 4 aylıkken gidicez tatile ve ben sokucam denize. İnstagramda bir çocuk doktorunu takip ediyorum o bebekler 1. aylarından sonra denşze girebilirler diyor hemde günde 3-4 kere. Ben akşamüstleri 10 dk sokmayı düşğnğyorum 5-10 dakikada güneşlendiricrm d vitamini için. Deniz suyunun sıcaklığı önemli yalnız. Biz antalyaya gideceğiz. Egeye gidecekseniz orası biraz soğuk olabilir

Benim abime zamanında mamayı vermişler şişmiş tombul bişi oo çok ala ama gel görki misal diş sağlığı iyi değil kolay hasta oluyor gelişim normalse kilolu gözükmesede olur hem eminim bir anda büyüyecek

Kesinlikle katılıyorum. Kilo alimi sınırın altında olmadığı sürece anne sütü desteklenmeli

Bizde temmuzda 4 aylıkken gidicez tatile ve ben sokucam denize. İnstagramda bir çocuk doktorunu takip ediyorum o bebekler 1. aylarından sonra denşze girebilirler diyor hemde günde 3-4 kere. Ben akşamüstleri 10 dk sokmayı düşğnğyorum 5-10 dakikada güneşlendiricrm d vitamini için. Deniz suyunun sıcaklığı önemli yalnız. Biz antalyaya gideceğiz. Egeye gidecekseniz orası biraz soğuk olabilir
Canim ben de 4 ay dolunca götüreceğim Antalya ya. Bizim agustos 15 ı buluyor gitmek belki daha erken olur. Gelişmeleri yazar mısın. Bizde denize sokma hayalleri kuruyoruz eşimle.

Canim ben de 4 ay dolunca götüreceğim Antalya ya. Bizim agustos 15 ı buluyor gitmek belki daha erken olur. Gelişmeleri yazar mısın. Bizde denize sokma hayalleri kuruyoruz eşimle.
Yazarım tabiki ama denizin zararı olmaz hatta yatarı olur bebişlere. Sonuçta saatlerce sokmicaz.

Bende ağustosta 4 aylık olunca götüreceğim canım ve sokacağım denize. Deneyeceğim. Yani ne kötülük olabilir ki. Allahın yarattığı su. Hatta eşim tuzlu su kafasını sokalım hasta olmaz diyor da. Bu doktorlar da biri birinin dediğini tutmuyor ne zararı varmış ki sorsaydın keşke.

Kızlar bugün diyetisyene gittim.
Aslında diyet listesi degil verdigi. Sağlıklı beslenme ve süt arttırma. Ama uygularsan kilo verirsin dedi. Doğumdan beri annem bizde. Ağır ağır güzel güzel yemekler yaptı sağolsun. Artık hafif ve sağlıklı beslenme zamanı :) 10 temmuza kadar 4 kilo vermiş olabilirsin dedi. Yarın başlıyorum hadi bismillah.

Aslında diyet listesi degil verdigi. Sağlıklı beslenme ve süt arttırma. Ama uygularsan kilo verirsin dedi. Doğumdan beri annem bizde. Ağır ağır güzel güzel yemekler yaptı sağolsun. Artık hafif ve sağlıklı beslenme zamanı :) 10 temmuza kadar 4 kilo vermiş olabilirsin dedi. Yarın başlıyorum hadi bismillah.
Paylaşabilirmisin listeni fikir olsun bize de

Bizimle de paylasirmisin canim sut arttırmak icin bende denerim belki :) bizim bidik izin verirse tabi

3. Ayı doldurdu dünyası değişti doktorluk gibi değilde huysuz bi çocuk ana trabzon baba rize olunca lazlık damarı rahat bırakmıyo:KK70:
Ooo sızın zor çocuk ne yapsın normal o zman inatçı demekki birde Koç burcu demi :rapci:
bizimle paylaşabilirsiniz bakarız bizde diğer arkadaşlar gibi yediklerimizi bir gözden geçiririz

Bende doktora sordurdum iki ay çok erken boyamasın demiş. Bende şimdilik boyaları rafa kaldırıyorum. Organikmi normalmi dememiş direk boyamasın demiş. Gerçi aldırdıklarımda organik değil yalan yok yanii.
Ya bende bu aralar boya işine sardım. 2 hafta önce organik boya ile boyadım. Ama beyazlarım çabuk akti koyu renk olmasına rağmen. Bende normal boyalar bakıyorum. Kuaföre gidesim gelmiyor. Yoksa çok zamanım var :)

Kızlar siz boyatiuor musunuz.
Benim sorduğum Dr da tabsoye etmiyorum dedi. Sanırım Dr lar bu konuda sorumluluk almak istemiyorlar. Ama değişikliğe de ihtiyacımız var o ne olacak

Ya bende bu aralar boya işine sardım. 2 hafta önce organik boya ile boyadım. Ama beyazlarım çabuk akti koyu renk olmasına rağmen. Bende normal boyalar bakıyorum. Kuaföre gidesim gelmiyor. Yoksa çok zamanım var :)

Kızlar siz boyatiuor musunuz.
Benim sorduğum Dr da tabsoye etmiyorum dedi. Sanırım Dr lar bu konuda sorumluluk almak istemiyorlar. Ama değişikliğe de ihtiyacımız var o ne olacak
Emziren annelerde ilk 3 ay doktorlar boyatmayın diyor. Nette de birçok doktor böyle yazmış. Ben boyatmadım şu anda da boyatmayı düşünmüyorum. 6 aydan sonra boyatıcam. Sarı siyah takılıyorum. Topuz yapınca çok komik oluyo dipler kahve sadece topuz sarı :)) benim beyazlarım yok o yüzden rahatım. Beyazlarım olsaydı 6 ayı beklemezdim :)

Ya kızlar sizin de saçınız dökülmeye başladı mi? Ne güzel hamilelikte bir tane bile dokulmuyordu şimdi banyodan sonra tarayınca çok dökülüyor. Bunu nasıl engelleyebiliriz?

Back
X