2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba Nisan anneleri. Ben burayı çok uzun zamandır takip ediyorum, hepinizi ve bebişlerinizi de tanıyorum artık :p nedense hiç yazmadım ama bugün bir selam verip aranıza katılmaya karar verdim. Ben de nisan sonu annesiyim bir oğlum var 55 günlük olduk. Şimdilik herşey yolunda ufak tefek gaz sıkıntıları dışında. Birkaç kişi süt alerjisinden bahsediyor son günlerde. Ben de şüphelenmeye başladım belirtiler bebeğimde var gibi. Reflü demişti doktorumuz aslında ama... alerji için yediklerini deneyerek anlayabilirsin de dedi. Takip edeceğim artık sizden de herzaman olduğu gibi faydalanarak:KK19: şu hamilelik süreci olsun, lohusalık ve bebeklerin bakımları olsun haberiniz olmadan tecrübelerinizden çok faydalandım teşekkür ederim hepinize geç oldu ama :KK22:

Ya bende bu aralar boya işine sardım. 2 hafta önce organik boya ile boyadım. Ama beyazlarım çabuk akti koyu renk olmasına rağmen. Bende normal boyalar bakıyorum. Kuaföre gidesim gelmiyor. Yoksa çok zamanım var :)

Kızlar siz boyatiuor musunuz.
Benim sorduğum Dr da tabsoye etmiyorum dedi. Sanırım Dr lar bu konuda sorumluluk almak istemiyorlar. Ama değişikliğe de ihtiyacımız var o ne olacak
ben boyatmıyor yani ister istemez Bebek etkileniyor birde şimdi sadece anne sütü alıyor

Ya kızlar sizin de saçınız dökülmeye başladı mi? Ne güzel hamilelikte bir tane bile dokulmuyordu şimdi banyodan sonra tarayınca çok dökülüyor. Bunu nasıl engelleyebiliriz?
Demir ilaçından dolayı dökülme olmuyordu artık almıyoruz ve hormonlar değiştiği için biraz fazla dökülüyor bende yeni başladı

Ya kızlar sizin de saçınız dökülmeye başladı mi? Ne güzel hamilelikte bir tane bile dokulmuyordu şimdi banyodan sonra tarayınca çok dökülüyor. Bunu nasıl engelleyebiliriz?

Hem de öyle böyle değil çok dökülüyor. Allah'tan saçım gür yoksa kel kalmıştım :KK57:

Emziren annelerde ilk 3 ay doktorlar boyatmayın diyor. Nette de birçok doktor böyle yazmış. Ben boyatmadım şu anda da boyatmayı düşünmüyorum. 6 aydan sonra boyatıcam. Sarı siyah takılıyorum. Topuz yapınca çok komik oluyo dipler kahve sadece topuz sarı :)) benim beyazlarım yok o yüzden rahatım. Beyazlarım olsaydı 6 ayı beklemezdim :)
Bende bekleyemiyorum canım. 3 ayi bende okudum da zor işte beyazlarla

Ya bende bu aralar boya işine sardım. 2 hafta önce organik boya ile boyadım. Ama beyazlarım çabuk akti koyu renk olmasına rağmen. Bende normal boyalar bakıyorum. Kuaföre gidesim gelmiyor. Yoksa çok zamanım var :)

Kızlar siz boyatiuor musunuz.
Benim sorduğum Dr da tabsoye etmiyorum dedi. Sanırım Dr lar bu konuda sorumluluk almak istemiyorlar. Ama değişikliğe de ihtiyacımız var o ne olacak
Bebeklerimiz çok küçük oldugu için etmiyorlar. En azından 6 ay olmasını beklemekte yarra var. Senin beyazların rahatsız ediyo sanırım. Benm saçımda beyaz yok da saçım sarı kendi saçım açık kahve bipler maşallah uzadı bende onu yapıcaktım ama olsunn. Gerekirse emmeyi bırakana kadar boyamam :)

İnat hiç sevilen bişi değil umarım huylarını törpülemeyi başarabilirim büyütürken.ben çok inat ederdim çok üzerdim annemi
Sizin oraların havasında var galiba insanı etkiliyor :rapci: inşallah yaparsın tabii tecrübelisin kendinden :KK48:

• Beğen
Reactions: mnt
Bugün nihayet 2 aylık aşımızı olduk çok ağladı. İlk defa kızım böyle ağladı. Bebek ben evden çıkmadan carpol verdim inşallah ateşi çıkmaz. Ebe Bana rota virüsü için yani biz tavsiye ediyoruz ama size kalmış getir biz yaparız dedi bir ay sonra iki doz olarak yapılıyormuş damla şeklinde dedi. Eczanede 150 tl satılıyormuş.

Bugün nihayet 2 aylık aşımızı olduk çok ağladı. İlk defa kızım böyle ağladı. Bebek ben evden çıkmadan carpol verdim inşallah ateşi çıkmaz. Ebe Bana rota virüsü için yani biz tavsiye ediyoruz ama size kalmış getir biz yaparız dedi bir ay sonra iki doz olarak yapılıyormuş damla şeklinde dedi. Eczanede 150 tl satılıyormuş.
2 . Ay aşılarından 1 tanesi çok ağlatıyor maalesef. Rotayı yaptır bence bizde yaptırcaz. Doktorumuzda tavsiye etti kendi çocuklarıma yaptım ben dedi. Önemli bir hastalık bence aşısını yaptırmak lazım

Bizde temmuzda 4 aylıkken gidicez tatile ve ben sokucam denize. İnstagramda bir çocuk doktorunu takip ediyorum o bebekler 1. aylarından sonra denşze girebilirler diyor hemde günde 3-4 kere. Ben akşamüstleri 10 dk sokmayı düşğnğyorum 5-10 dakikada güneşlendiricrm d vitamini için. Deniz suyunun sıcaklığı önemli yalnız. Biz antalyaya gideceğiz. Egeye gidecekseniz orası biraz soğuk olabilir
Biz de Antalya ya gidicez canım. Bakalım kızımın önce ayaklarını sokarız hoş giderse devamı gelir diye düşünüyorum :))

Bende ağustosta 4 aylık olunca götüreceğim canım ve sokacağım denize. Deneyeceğim. Yani ne kötülük olabilir ki. Allahın yarattığı su. Hatta eşim tuzlu su kafasını sokalım hasta olmaz diyor da. Bu doktorlar da biri birinin dediğini tutmuyor ne zararı varmış ki sorsaydın keşke.
Aynen benim eşim de sokariz iyice tuzlu su iyi gelir diyo. Swimsuit giydirip güzel koruyucu bi şapka takınca bişey olmaz bence de :)

Kızlar ağustosta bebişim 4 aylıkken falan tatile gitmeyi düşünüyoruz. Dr umuz sorduk gidin ama denize sokmayin dedi. Hatta bebeği hiç soymayin mayo falan giydirmeyin sadece ayaklarını sokun dedi. Bolca da muslera nin güneş koruyucusunu sürün dedi. Ben de mrk ediyorum yıkanmayı çok seviyo bi denize de sokariz napacak diyorduk. Şimdi sadece ayaklarını sokariz en fazla heralde. Sizler napıcaksiniz?
Ne güzel ben ceseret edemiyorum bebekle tatil

Kızlar siz bebeklerinizi beşiklerinde mi yatırıyorsunuz? Benim bebeğim 55 günlük ve gerçi hala annemdeyiz eşimin işlerinden dolayı birazda ama bayramdan sonra evimize geçeceğiz, ben eşimi beşikte yatırmayı düşünüyorum :KK45: oğlum da reflü var ve aniden kusabiliyor çok yedirgin oluyorum ya görmezsem diye:110: reflü sorunu olan var mıydı aranızda ?

2 . Ay aşılarından 1 tanesi çok ağlatıyor maalesef. Rotayı yaptır bence bizde yaptırcaz. Doktorumuzda tavsiye etti kendi çocuklarıma yaptım ben dedi. Önemli bir hastalık bence aşısını yaptırmak lazım
aynen bende yaptıracağım rotayı aşılarsan sol bacağıma yaptığı baya yaktı

Kızlar siz bebeklerinizi beşiklerinde mi yatırıyorsunuz? Benim bebeğim 55 günlük ve gerçi hala annemdeyiz eşimin işlerinden dolayı birazda ama bayramdan sonra evimize geçeceğiz, ben eşimi beşikte yatırmayı düşünüyorum :KK45: oğlum da reflü var ve aniden kusabiliyor çok yedirgin oluyorum ya görmezsem diye:110: reflü sorunu olan var mıydı aranızda ?
Ben chicco anne yanı beşiğini almıştım onu kullanıyorum ve çok memnunuz hem onu reflü için eğim verebiliyorsun benim bebeğimde kusan bir Bebek hafif eğik yatırıyorum

Ben chicco anne yanı beşiğini almıştım onu kullanıyorum ve çok memnunuz hem onu reflü için eğim verebiliyorsun benim bebeğimde kusan bir Bebek hafif eğik yatırıyorum

Ben de düşünüyorum annemlerde kalırken reflü yatağı kullandım ama evde mecburen yatakyanı gerekecek sanırım. Teşekkür ederim

Canım niz rotayı 2 ay aşilarindan 2 gün sonra yaptrdk 175 tl idi aşı. 2. Doz u dr umuz 3. Ayda yaparz dedi

Back
X